Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 35 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ето ги сладурчетата ни.

А това е красивата Ясемин.

# 136
Бонбони, нямам думи, прелестни.

# 137
Бонбони, нямам думи, прелестни.

Едно е ясно със сигурност... Ако имат някога деца, дай Боже/Алах и всички светии взети заедно, то децата им ще имат прекрасни усмивки... А сега Керем и Ханде са в този период от любовта си, когато всичко е красиво...

# 138
  • София
Керем:

И клипче как Керем и Ханде снимат Формулата: https://www.instagram.com/p/CU2uZ_4ItE6/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 21:42 от Бърборанка с розови очила

# 139
  • София
Щастието е, когато е споделено...

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 20:22 от БлагаВест

# 140
Да не остана и аз назад. Satisfied Радвам се на всичко свързано с тях.

Ново видео с Керем от фотосесията за Elle.

https://www.instagram.com/p/CU24h5MIMSK/

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 21:26 от midnight__sun

# 141
  • София
Снимките никнат като гъби...

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 22:30 от БлагаВест

# 142
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

# 143
  • Dupnica

Добро утро и успешна седмица!
Нека се усмихнем с нашите любимци,

и дано по често ги виждаме в реалния живот заедно.

Прекрасен ден ,момичета! Purple Heart

# 144
  • София
И Арас е бил вчера на Формула 1.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 11:01 от БлагаВест

# 145
  • София
Като спомена Арас, точно снощи четох пак някаква статия за него и за Биге - че са официално разделени, но в приятелски отношения. Споделям какво пишеше в статията, без да гарантирам за достоверност, защото не съм им в къщата все пак. Wink Пише, че са се разделили приятелски, без скандали, след разговор, инициатор на който е била Биге. След 6 годишна връзка тя иска семейство и деца, но Арас не е готов все още за сватба и т.н. Затова са решили да прекратят връзката си на този етап. Снимките, които излязоха миналата седмица, където са двамата в морето, били стари. Не били отсега. Жалко, ако е истина статията! Защото много ги харесвам като двойка. Желая им щастие… заедно или поотделно. Simple Smile

Ето нещо по темата:

Ех, погледи, погледи… Heart Eyes

# 146
Animal BeeМомичета, мисля вече няма недоволни след дъжда от снимки ...
HeartpulseВчерашната, неделя всички ликувахме, задоволили любопитсво и сетива...
Wear TophatИсками се да подчертая, Керем - джентълмен на всички снимки от вчера и клипчето, където неподозитат или случанен ги е фотографирал, той е малко по-назад, пазещ и закрилящ любимата си.
Колко от мъжете бяха с половинките си или приятелки...?
Турция ... нрави!
Хубава седмица, както обичам да казвам - Лека да е работота, Ви - Тежка да е кесията, Ви!:hibiscus:

# 147
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Днес, слетобед излиза рекламният клип на Nocturn.

А вчера си беше доста чакан от нас ден. Satisfied

Мексиканските фенки с помощта на познати са организирали да им изпратят доставка на 40 броя от Elle. Някоя от вас по-наблизо до границата, не иска ли да става дистрибуторка? Бг мамите ще изкупим всичките налични бройки. Satisfied

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 13:09 от midnight__sun

# 148
Момичета , здравейте Hug
Като една фенка на Формула 1 ( били сме с мъжо на Монца заради М.Шумахер - тогава все още нямаше Гран при на Истанбул , а после Михаел го нямаше вече ...) , одобрявам ,че нашите също са фенове Grinning .Гледам и други актьори са били Башак , Ягмур Т. , ''Ферит '' ...
Снощи гледах Гласът и много исках да ви споделя това - на кого прилича изпълнителката ? Smile

# 149
На мен ми прилича не толкова на Ханде, колкото на Дилан Чичек. Satisfied

Ето ви един Керем Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт