Чудо, има я, най-отгоре е. Сега вече ще мирясам, ще се спра в търсенето 
Така както и с Магия, поздравяваме се непременно с любимото й лилаво

Отбивам се в темата и редовно ви чета с интерес и удоволствие. Сряда вечер бе нашата вечер посветена на сериала"Почукай на вратата ми ". Колко вълнения се изживяха в киносалона. Ту напрежение, ту сълзи и мъка, ту надежда и радост и накрая удължено удоволствие от щастливия край на тази красива приказка за любовта. Да ви призная липсват ми тези вечери в очакване на предстоящия нов епизод; бързането , суетенето, за да приключа навреме и да заема място в салона; обсъждането, жуженето, оживлението на темата в специалната вечер. Това са споделени моменти с всички вас , които са ми много мили и незабравими. Снимките приключиха отдавна, сериалът свърши , прожекторите и светлините угаснаха... Но спомените за хубавите споделени моменти са много ценни , защото в темата освен коментари за сериала , сверявах начина си на мислене, виждах и други гледни точки , научих интересни неща - това е много полезно. Особено във време на пандемия , на нестабилност... Чукаш на вратата и се отваря или нахълтваш бързо, но в къщичката се чувстваш комфортно и приятно сред съмишленици. Искам да благодаря на всички момичета
- на пишещите сега , писалите преди или отдавна , както и на тези които продължават и не спират , за да я има темата . За ВАС, момичета !❤

Вчера Ситаре/ Фифи / имаше рожден ден. На патерици: Да е жива и здрава , щастлива, обичана , ценена и успешна !

Сега след като завесата падна понякога си мисля за Еда и Серкан. Връщам се отново и отново и размишлявам за Любовта помежду им. Двата сезона на сериала са много различни , защото носят различно послание и емоции. В първи сезон видяхме зараждащата се любов между една прекъснала студентка и известен утвърден архитект. Двама души , които са много различни , но по много оригинален начин се свързаха помежду си още в 1 еп. чрез белезници. В първи сезон Любовта им започна, но премина през доста изпитания - до момента на признанието "Лудо влюбен съм в теб !"; Селин , която наричахме Перушана или Кокоша успя да създаде доста трудности между влюбените, а след катастрофата бе сякаш залепена до Серкан , тревогите при бременността и и разкриването кой е бащата на детето и ; баба Семиха, принца; Дениз , приятелят на Еда от детството, който си послужи с измама , за да сключи брак с Еда; Балджа , която се съветваше с шаманка и бленуваше за г-н Болат ; катастрофата и амнезията; и накрая болестта...Първи сезон бе много силен и въздействащ в емоционално отношение , защото Любовта между Серкан и Еда се зароди, имаше много красиви любовни сцени с целувки, прегръдки , страст, танци ....Цялата палитра от чувства , които изпитваха двамата влюбени бе поднесена много истински и достоверно. Първи сезон е посветен на голямата,силна , красива и пламенна Любов между влюбените.

Благодаря за новата тема!
Пожелавам в новата тема добрия тон да е доминанта!

Марги, в предния пост орхидеите са от нета ...
Гледам "Великолепния век", попълвам празнотите...
Добро утро, прекрасни момичета! 

Препоръчани теми