Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 34 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Керемовите ръце не мога да ги объркам! Нито усмивката, нито очите или челюстта. Баклавата също. Хайде няма да продължавам… Grinning
Аааа, БРО много си  съмнителна. От къде познаваш толкова детайлно Керем.

# 61
Завърнах се отново. Здравейте на всички. Благодаря за новата тема. Четях ви редовно нощем, но на телефона ми е трудно да пиша. Сега съм си у дома и вярвам, че ще наваксам. Бъдете здрави и все така позитивно настроени. Благодаря ви, момичета.

# 62
  • София
Линде, от денонощно висене на телефона в зуумване на снимките му и втренчване във всеки детайл от тялото му… Scream Нямам контакти на живо като Ханде, за съжаление. Много ми се иска, ама йок артък. Cry

# 63
Завърнах се отново. Здравейте на всички. Благодаря за новата тема. Четях ви редовно нощем, но на телефона ми е трудно да пиша. Сега съм си у дома и вярвам, че ще наваксам. Бъдете здрави и все така позитивно настроени. Благодаря ви, момичета.

Добре си се завърнала! Hug

# 64
Бърборанке, съмнителна е твоята работа

Последната клюкина около Керем

Скрит текст:
Разделил се е с г-ца Саръкая защото не е искала да сключат предпрачен договор ... и аз така мисля...

https://www.gecce.com/fotogaleri-serenay-sarikayanin-istegi-kere … cildirtti-iddiasi

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 20:52 от Slawena

# 65
Всъщност клюката не е нова. Още тогава се е говорило, че това е евентуална причина. Просто сега гръмнаха италианските медии с "новината" и пак се започна. Бързо ще отшуми, до следващата новост.

Нашите се покриха, а ние чакаме с нетърпение нещо ново. Flowers Hibiscus

# 66
Добър вечер, Благодаря за новата тема прекрасна както винаги. Поздравявам ви момичета. Бъдете живи и здрави.
Малко снимки от архива на Ханде.

# 67
За разлика от Керем и Биге, тези чисто визуално според моя вкус си подхождат и не са като брат и сестра. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 68
  • София
Славенче, вчера изгледах едно видео на Билял Йозджан, в което той обясни подробно, как Керем е предложил брак на Серенай. Тя обаче поставила условие да сключат предбрачен договор, а той бил много съкрушен от това. След това той заминал за известно време в САЩ и връзката им започнала да охладнява. Когато се върнал вече сложили окончателно край . Това обясни Билял бей. Той твърди, че е бил с Керем и го е видял как страда. Билял бей и в други видеа винаги е говорил с невероятно уважение и любов за Керем. Той е първият и един от малкото, които от самото начало на връзката на Керем с Ханде е твърдял, че те са заедно и че много се обичат. Казвал е, че това момче заслужава да бъде щастливо.
Веднага след неговото видео започнаха и публикациите. Ето го и самото видео.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 21:59 от БлагаВест

# 69
Линде, и така може да е, гугъл все още не е научил да превежда добре от турски на български, а и този вариант не го знаех. Всеки е поел по пътя си и е щастлив там където е. Керем знаем къде и с кого. 😊😉

# 70
  • София
Много хубаво видео. Heart

# 71
  • София
Линде, и така може да е, гугъл все още не е научил да превежда добре от турски на български, а и този вариант не го знаех. Всеки е поел по пътя си и е щастлив там където е. Керем знаем къде и с кого. 😊😉
Чичко Гугъл е много скаран с турския. Но аз подразбрах от странични подробности, които Билял бей обясни. Горе долу се изясни, за какво става дума.
Керем е един много стойностен мъж и наистина искрено му пожелавам да е намерил най-правилната жена. Не вярвам сега Ханде да му предлага предбрачен договор. Тя е момиче, което само се бори в живота. Има достатъчно. На нея и трябва само един мъж, като Керем.

# 72
За разлика от Керем и Биге, тези чисто визуално според моя вкус си подхождат и не са като брат и сестра. Stuck Out Tongue Winking Eye

Каквито и партньори да е имала преди Ханде най много си отива с Керем, незнам защо, но това си е мое мнение разбира се.

# 73
[video][/video]
Керемовите ръце не мога да ги объркам! Нито усмивката, нито очите или челюстта. Баклавата също. Хайде няма да продължавам… Grinning

БРО Simple Smile
направо ме втрещи... Всички ли размери на Керем познаваш  Simple Smile,  
Признавам си... И аз познах, че не са Керемовите ръце... Но чак пък останалото....
Заподозряна сиииии Simple Smile

П. П. Ханде трябва да се страхува... ОТ ТЕБ... БРООООО❤️

# 74
  • София
Ааа… познавам само това, което съм виждала по снимки и видеа. Няма от какво да се притеснява Ханде. С Керем ни делят много километри, PCR тестове, а и аз с обвързани мъже не се занимавам. Желая му щастие с любимата жена (Ханде) и ще се срещнем в някой друг живот с него. В този аз само ще си въздишам, а на него ще му парят ушите. Толкоз. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт