Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 35 038
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Любов

И красота

# 76
Бърборанке, съмнителна е твоята работа

Последната клюкина около Керем

Скрит текст:
Разделил се е с г-ца Саръкая защото не е искала да сключат предпрачен договор ... и аз така мисля...

https://www.gecce.com/fotogaleri-serenay-sarikayanin-istegi-kere … cildirtti-iddiasi

Булшит беше писал на този хабер.Няма такова нещо когато се разделиха той я подкрепи в часта,че такива неща не стават заради трети човек.

# 77
Убийствено  добра комбинация.

# 78
Когато везна в темата и да се събрали много постове , все се надявам ,че ще прочета нещо за нови проекти , не за ...Серенай . Защо да си губим времето със Серенай и Мурат ( аз ги харесвам впрочем ) , те са минало вече за Керем и Ханде . Нито пък ми се правят брачни планове . Просто ги  искам в нови проекти - не ромкоми . Много ми е интересно дали Ханде е толкова напреднала или заради партньора беше толкова убедителна като Еда Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ , момичета Heart Eyes

# 79
  • София
Восъчната фигура на Керем Бюрсин е изложена в музея на мадам Тюсо в Амстердам.   

# 80
  • София
Може и да ме огрее… с восъчна фигура поне! Grinning Grinning Grinning
Восъчната фигура на Керем Бюрсин е изложена в музея на мадам Тюсо в Амстердам.   

# 81
Щом нещо не се е случило,  например сватба между Керем и Серенай, значи така е трябвало да стане... Иначе как щеше Керем да се намери с Бамби... ❤️ Истина, е, че Ханде стои прекрасно до Керем и той до нея... Има,  дет  се казва,  енергетика между тях,  флуиди летят на талази, присъсгвието на единия в живота на другия носи изключителна свежест, спокойствие и вътрешно удовлетворение и разкош... ❤️ Body language-a им е достатъчно красноречив, когато са заедно,  особено на последната им фотосесия това личи ярко... ❤️ Подхождат си, макар и различни като проява на темперамент и контакт с медиите,  казвали сме по различни поводи, че Ханде е по-обраната... И двамата са свързани със  Слънцето /по професионална биография и светлина в излъчването/, тя, дъщеря на Гюнеш,  той, в очакване на Слънцето... 😎 Всеки един от тях обаче дочака слънцето в живота си... Дано да греят, да се топлят и да блестят един за друг по този начин по пътя си напред през годините... Край! Орисах ги за вечни времена! 😍

П. П. Да ме извинявят феновете на Серенай,  но за мен тя седеше като кобила до него... Малко грубовато излъчване има за мен... Някак не ми се връзваше с аурата на Керем... Виж, прекрасните очи и одухотвореността на една сърничка като Бамби, е нещо друго.... Плаха, деликатна, излъчваща любов... ❤️ И как после един стойностен мъж като Керем да не изпита нужда да се грижи и да не закриля такова миловидно същество,  както сподели той за първоначалните си чувства и трепети в едно от интервютата си... ❤️

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 15:04 от mury9

# 82
Събота е, по традиция Joy

И двамата са свързани със  Слънцето /по професионална биография и визуално излъчване/, тя, дъщеря на Гюнеш,  той, в очакване на Слънцето... 😎 Всеки един от тях обаче дочака слънцето в живота си...
Толкова да ги обичам подобни съвпадения...
В случая това очакване и дочакване на дъщерята на слънцето май си е чисто съдбовно.💘🙃

Миси дано се появи по-скоро, че без нейния пост дните и нощите се сливат 🤣

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 10:52 от Margarita N.

# 83
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една страхотна събота, изпълнена с много положителни емоции и усмивки Simple Smile

# 84
Добро утро!👻
Мелис е отговаряла на въпроси в инстаграма си снощи.
Питат я кога ще става леля и тя казва "Керем, кога ще стана леля?"😜
https://instagram.com/stories/melisbursin/2680256474485472460?ut … edium=share_sheet

Другият въпрос е дали харесва Ханде. Отговаря, че постоянно й задават този въпроси. Харесва Ханде и каза, че е много приятен и мил човек.
https://instagram.com/stories/melisbursin/2680261046293743565?ut … edium=share_sheet

Благодаря за темата! Много е хубава!🥰

# 85
Събота е, по традиция Joy

И двамата са свързани със  Слънцето /по професионална биография и визуално излъчване/, тя, дъщеря на Гюнеш,  той, в очакване на Слънцето... 😎 Всеки един от тях обаче дочака слънцето в живота си...
Толкова да ги обичам подобни съвпадения...
В случая това очакване и дочакване на дъщерята на слънцето май си е чисто съдбовно.💘🙃

Миси, дано се появи по-скоро, че без нейния пост дните и нощите се сливат 🤣

Добро утро.
Благодаря за фрага епизода който очакваме ще е вълнуващ и зашеметяващ.
Една красавица в бяло. Керем наистина е голям късметлия.

И една красива и чиста любов.

# 86
Здравейте прекрасни почивни дни ви пожелавам макар мрачни и дъждовни
Ханде

# 87
Привет и от мен Coffee
Nocturne
@nocturnestyle
·
18m
TEASER #2
09.10.2021
15:00

# 88
Първи епизод достигна 30 милиона гледания

# 89
  • София
Ето какво става, когато Керем си мечтае на глас, а сестра му го приема на сериозно...

Любовта ще спаси света

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 12:22 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт