Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 35 089
  • 736
  •   1
Отговори
# 150

Ето нещо по темата:

Ех, погледи, погледиHeart Eyes

... Погледи срещнати,профил,анфас
Нечие щастие тича до нас.
Трепети,шепоти без имена
Младост е нашата главна вина...

Така се пееше в една много известна от близкото минало песен...

# 151
На мен момичето  ми прилича на Ханде , а Дилан Чичек ми е слаботелесният вариант на Роналдовица - Хорхина Родригес  Grinning

# 152
  • София
Всичко му отива на този Керем.

# 153
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Прекрасен мъж:

Красиво говорещ:

И разбира се, чудесна жена до себе си!:

Хубава и успешна седмица. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 154
Wink

"Все още се чудя дали е импровизирано или не HAHAHAHAH @KeremBursin
Ще кажа само, че този невероятен актьорски състав и екипът абсолютно обичаха да импровизират! "
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Прекрасен мъж:

Красиво говорещ:

И разбира се, чудесна жена до себе си!:

Хубава и успешна седмица. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

Една гаща плява е този превод, ама... нейсе. Важното е, че засега чувствата са взаимни. Не знам за Керем, ама Ханде ако изпусне такъв нежен, забавен, лъчезарен, грижовен и все пак отговорен и лоялен в чувствата си мъж... то трябва да пристигне за нея някой от дълбокия Космос... Ама съм убедена, че дори и така да е, майката на Ханде ще изпрати и ще върне при щерка си отново Керем... People Angel

# 156
#WOMANofPOWER Flowers Hibiscus Sparkling Heart

https://www.instagram.com/p/CU5BGstFs4-/

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 17:26 от midnight__sun

# 157
#WOMANofPOWER

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 17:45 от sani1212

# 158
Нашето Бамби си е най-хубаво! Purple Heart

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 17:53 от midnight__sun

# 159
# 160
Неповторима, красива абе Ханде си е единствена по красота. Страхотна реклама.

# 161
Misc Bomb УАУ... Бамби е убиец!
Ambulance 18+ Колко ли, м...ри сънища ще предизвика?
Animal See No Evil Срамота за мислите ми...
Anchor Не белезници, КОТВА е тя за Керем.
Gift HeartХанде е прекрасна 10 Х 100...

# 162
Да си дойдем на думата - специално за другарките, с които всяка седмица отразяваме сериала.
Нося снимки и озет към 5 еп. (едвам ги открих, малко по малко цяла тема изчетох) Satisfied Знаех си аз, че трудно ще се ориентирам и още по-трудно ще ми е да затворя раздела. Интересни ми бяха впечатленията и задълбочените размисли на момичетата, с интерес проследих и колко от тях се разписват все още.
За този хубав, разтоварващ епизод си заслужаваше Heart Eyes

Цитат на: super_katia
И резюме на еп. 5 (преведено от английски и руски):

Изненада очаква екипа, който идва в Анталия, за да подпише важен договор. Инвеститорите трябва съвместно да подпишат договора, но те не искат да се виждат, защото са пред развод. Серкан и Еда трябва да ги съберат. По време на вълшебните моменти, които прекарват заедно в Анталия, Еда и Серкан се сближават повече от всякога. Междувременно, новата криза, която Каан Карада предизвиква, ще подложи Еда на изпитание. Рискът, който ще поеме, за да спаси Серкан, ще я накара да осъзнае какво чувства към него. От друга страна, Серкан все повече е привлечен към Еда.

П.П. Бамби си е хубавелка с много лица - понякога с игриви очи като дете, друг път крехко момиче, а в случая предизвикателна жена. 🔥

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 18:22 от Margarita N.

# 163
Нашето Бамби си е най-хубаво! Purple Heart

Абе на мен Хандето малко ми идва skinny, ама то пуста лИбоФФФ... Стопи се и тя покрай тоз Керем... Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes Мноооого упражнения правят милите, мноооооого ашк, много нещо... Wink

П.П. Като гледам, темата съвсем затихна... Само аз все още плещя глупости... Mask Laughing Къде сте, бе хора??!!

# 164
mury9, Ханде си беше слаба, ама и Керем в един момент поотслабна рязко. От тренировки. Joy

Добре, че сте тук и има кой да споделя новото, иначе при мен ще настъпи пълно информационно затъмнение. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт