Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 35 094
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Направих превод на "интервюто" от 2 минути Joy
Новият Джеймс Бонд може да е турчин, защо не ? Това ще се случи, ако продуцентите се всушат в молбите на хилядите фенове на Керем Бюрсин. Турският актьор е на посещение в Испания и ние сме една от малкото програми, която успя да вземе интервю от него.
Той е един от най-търсените и желани мъже в момента. Керем Бюрсин е актьор от турски теленовели. Ето така реагират феновете му , виждайки го да идва. С еуфорията , която предизвиква , не е изненадващо, че феновете му предлагат той да бъде следващият Джеймс Бонд.
Керем: Това е чудесно предложение, но да бъда Джейм Бонд? Джеймс Бонд тучин? Нямам представа. хаха
Славата на актьора преобърна света благодарение на това, което вече е известно като феномена на турските сериали.
Керем: Не знам дали това е нещо към което ще свикна и не мисля прекалено много затова. Известността не вдига егото ми. За един актьор да бъде оценен , заради работата си , е най-невероятната част от работата.
В неговия случаи измислицата се превърна в реалност. Влюби се в своята колежка от сериала - Ханде Ерчел. И след период на интензивна работа реши да намали малко ритъма , за да си почине и да оцени нови проекти. С удоволствие би работил и живял в нашата страна.
Керем: Испания е прекрасна страна, невероятни актьори, невероятни спектакли, филми, режисьори, ще бъде привилегия за мен да работя в Испания. С удоволствие бих живял тук, страната е прекрасна, от това, които видях. Все още трябва да пътувам и да видя повече като Барселона, Малага, Мадрид, Валенсия. Испанците са много любезни, гостоприемни, симпатични хора, приятелски настроени, това е чудесно.
Ами вече знаеш, Керем, тук те очакваме с отворени обятия.

# 676
Керем със своя чичо  при гостуването му в Испания. Чичото на Керем живее в Тенерифе. И е решил да види своя племенник и да го подкрепи който е посланик "Борба с рака на гърдата"

# 677
  • София
Керем със своя чичо  при гостуването му в Испания. Чичото на Керем живее в Тенерифе. И е решил да види своя племенник и да го подкрепи който е посланик "Борба с рака на гърдата"

С леки уточнения. Този мъж е братовчед на майката на Керем и живее от години в Испания със семейството си.

# 678
Miraland, добре дошла!
О, напълно нормално е да се регистрираш във форума само заради актьор/актриса/сериал! Joy Някои от нас без да са мами са попаднали в БГ мама по същата причина.
С Керем са давали само един сериал в България - "Сърцето на града". Предполагам там си го открила.

Благодаря ви, момичета. Неинформирани няма да останем.
"Известността не вдига егото ми. За един актьор да бъде оценен , заради работата си , е най-невероятната част от работата." Heart

# 679
Забравих да коментирам, забелязахте ли как бяха изписали името на Ханде, с цели 2 грешки! Доста непрофесионално... но явно от екипа не са фенове на "Love is in the air" Joy

# 680
Ако Керем изиграе Джеймс Бонд ще е вторият ми любим агент 007. Досега за мен, единственият Бонд е Даниел Крейг - невероятен е - и като физика, и като изграждане на образа, абе номер едно е. 🏆

Керем би бил фантастичен Бонд по мое мнение! 🙂🤩

# 681
Излезе някаква част
https://mobile.twitter.com/KylieWazen/status/1452253877059866626
- И как е да работиш с половинката си?
- Това е работа , работа като всяка друга работа , имаш чувства , но трябва да поставиш правила (аз го разбирам като граници по-точно)

Ето го това, което гледах, цели 2 минути и 18сек било Joy
https://mobile.twitter.com/aleeegr_/status/1452260565649346569

Оказа се, че първото видео явно е доста орязано, ето го отново
https://mobile.twitter.com/MilsG03/status/1452263798639931397
За Ханде
Като актьор или като всеки друг в тази работа, когато някой наистина докосне сърцето, то това е всичко , което си желал. Така , че е чудесно.
- И как е да работиш с половинката си ?
Тази част вече я бях качила по -рано..

# 682
Miraland, добре дошла!
О, напълно нормално е да се регистрираш във форума само заради актьор/актриса/сериал! Joy Някои от нас без да са мами са попаднали в БГ мама по същата причина.
С Керем са давали само един сериал в България - "Сърцето на града". Предполагам там си го открила.

Благодаря ви, момичета. Неинформирани няма да останем.
"Известността не вдига егото ми. За един актьор да бъде оценен , заради работата си , е най-невероятната част от работата." Heart

Благодаря за приема!
Аз преди години заради Онур, Шехерезада и сие се бях регистрирала, но тогава бях по млада, не че сега съм стара ха ха 😂 В Америка откъдето идва Керем вече сигурно щях да съм на психоаналитик 😄, но усмивката му е нещо уникално, той самият си е направо уникален...

Керем и манекенките 😉

Ханде е посрещнала Керем на летището. Има репортаж 💗

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 18:23 от Miraland

# 683
Благодаря момичета за всички снимки и актуалната информация. Струва ми се, че истерията с Керем в Испания е доста по - голяма отколкото беше в Италия! 😁😆❤️
Ами всички го обичат, Хандел Херчел какво си мисли, че е единствена ли? (да Мики доста непрофесионално). 🙄😁

# 684
Ей сега някое другарче ще донесе най-новото Stuck Out Tongue Winking Eye
Miraland, може ли да се обръщаме някак по-накратко към теб? Мира например? Иначе ми стана смешно, често ми се случва и на мен да казвам "когато бях по-млада" Joy
И, да - Керем има страхотна усмивка. Също и тембър.

Лаура, вярно истерията този път е по-голяма.

# 685
  • София
Wink

Доколкото разбирам, Ханде го е изненадала на летището, той не е очаквал (знаел). Питат го за Испания. Всичко е минало много добре. Ханде не иска да дава интервюта. Ако има нещо по-интересно, преводачките могат да ме допълнят, тъй като засега не го намирам с превод на английски или друг, разбираем от мен език.

# 686
  • София
БРО, Ханде е чула за желанието ти днес тя да го посрещне на летището. Благодаря ти за видеото. Достави ми истинско удоволствие да ги видя така усмихнати и щастливи заедно.

# 687
Margarita, може и Мира

"Госпожа Ханде ви чака доста дълго време?/повече от 30 мин. го пишат някъде/
К: Да така е. Не сме се виждали от няколко дни, така че искам да си тръгна веднага" 😘

Питат го и за Испания, как е минало, но си личи, че уморен и иска да се прибира

# 688
Ново от Nocturne

Ханде посрещна Керем.

# 689
  • София
И нещо много интересно относно Керем.

Общи условия

Активация на акаунт