Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 34 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Изморен, изморен, колко да е изморен. Три дни не са се виждали. Представям си как Ханде ще го доизмори сега… Trollface

# 691
БРО, имат да наваксват Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

Gift Heart

# 692
Да си призная честно и аз си го помислих Simple Smile

# 693
Страхотна двойка, рядко го пиша и мисля, но ако тези двамата не се вземат и не създадат поколение ще е голяма загуба за генофонда на майката  Земя. 🙃
Очаквайте съобщение за земетресение в Истанбул 8-9 степен по скалата на Любовта 😈

# 694
  • София
Усмихната и щастлива Ханде си прибра любимото момче.

А тази умора Керем ще свали много бързо, само да се прибере. Ханде знае как...

# 695
  • София
Алекс, излез от това тяло! Grinning
Страхотна двойка, рядко го пиша и мисля, но ако тези двамата не се вземат и не създадат поколение ще е голяма загуба за генофонда на майката  Земя. 🙃
Очаквайте съобщение за земетресение в Истанбул 8-9 степен по скалата на Любовта 😈
Шегата настрана. Алекс къде се изгуби? Струва ми се, че отдавна не е писала. А чете ли ни? Да не би вампирът най-после да я е навестил и отвлякъл?! Само това може да я оправдае. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
БРО,  защо, аз не мога ли да го напиша 😂
Това,  че не пиша, е поради липса на време  но поне ви чета.🤩

# 697
# 698
  • София
Неее, напълно в твой стил си е също. Просто Алекс много пъти го е писала преди - как ще е загуба за човечеството, ако тези двамата не създадат поколение. Wink
БРО,  защо, аз не мога ли да го напиша 😂
Това,  че не пиша, е поради липса на време  но поне ви чета.🤩

# 699
Ей, опасни сте! Както се казва " Нямате срам, нямате очи!". Какви неща им мислите само! 😂🤣😁

# 700
Прекрасна

# 701
  • София
Гледам щастливата усмивка на Ханде и искрено благославям тяхното щастие.

# 702
Ханде се радва че нейния любим се е прибрал, кой знае как си го е посрещнала в къщи само те си знаят двамата.

Керем заобиколен от много красавици в Испания но само една е завладяла неговото сърце.

С роднините

# 703
Моля ви не изписвайте темата днес опитвам се да направя и невъзможното за да има тема пусната от мен в момента.Може и да пусна същия макет с леки промени и после да променям,но плановете ми здравата се объркаха след дископатията на колежката.

Поредната ми цапаница.

# 704
  • София
Диди, ще се съобразим с теб. Когато стигнем 49-та  страница ще забавим темпото и ще изчакаме да ни кажеш, че вече си готова.  

Момичета, гледаме една много красива любовна история. Получихме най-накрая това, което отдавна очаквахме. За първи път виждам Ханде толкова открито да показва чувствата си. До този момент тя винаги беше много обрана. Любовта й напира отвътре. В момента тя е най-щастливата жена. Обича и е обичана. Защо да не го покаже пред всички. Усмивката и не слиза от лицето й. Тя сияе. Любовта им в момента е експлозия от чувства. Невероятно красиви са и двамата. Какво нещо може да направи с човек едно такова велико чувство - любовта.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 21:21 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт