Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 34 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Диди, ако това е шапката за новата тема, то искам да споделя възторга си - прекрасна е!!! Heart Eyes

# 706
Диди, ако това е шапката за новата тема, то искам да споделя възторга си - прекрасна е!!! Heart Eyes

Само това и снимката е готова за сега ще остана до 1 най-много за да направя поне още нещо
Това е шапката ни да.Просто това куче ми напомни за Орфе който и Керем обожаваше от друга страна снимките от пътуването и всичко ми хареса.Радвам се,че ти харесва!

# 707
  • София

Само това и снимката е готова за сега ще остана до 1 най-много за да направя поне още нещо
Това е шапката ни да.Просто това куче ми напомни за Орфе който и Керем обожаваше от друга страна снимките от пътуването и всичко ми хареса.Радвам се,че ти харесва!
Диди прекрасна е. И на мен много ми харесва.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Допълвам се. Не мога да не го споделя с вас. Ето какви прекрасни думи пишат испанските фенове за Ханде и Керем.

Цитат

Ханде вече го имаш за себе си, наслади му се, вие сте моята любима двойка, прегръдка от Малага, където ви очакваме.[/size]
Цитат

Те са божествени, създадени са да бъдат заедно.
Цитат

Най-красивата двойка в света

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 23:12 от БлагаВест

# 708
Лека нощ момичета с тези кадри на щастливата Ханде която посреща своя любим Керим.

Сладката Мая

# 709
Хайде давайте за най-бързия начин само това измислих

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 01:16 от x BlackRose x

# 710
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Simple Smile

# 711

Добро утро и от мен! Хубав и позитивен ден желая на всички.

Новата тема:   https://www.bg-mamma.com/?topic=1380302.new#new

ПП:Докато не изпишете тази никакво писане в другата.Хубав ден още един път.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 08:13 от x BlackRose x

# 712
Привет и от мен
и успешен ден на всички

# 713
Добро утро Heart

Оп, да се насладим малко на английския на Керем Heart Eyes страхотен глас , произношение , просто е удоволствие да го слушаш Heart Eyes
https://mobile.twitter.com/HankerSource/status/1452360312783507458
Вече беше писано в темата , говори за евентуални бъдещи проекти в Испания.

П.с. вчера забравих  и да коментирам, че Керем го бяха озвучили на испански с гласа на Серкан Болат Stuck Out Tongue Winking Eye много добър ход от тяхна страна , така се прави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
Привет!🌸Не съм се включвала от няколко дена, но не ви изпускам от поглед. Следях събитията около Керем в Испания.🧐 В действителност този път еуфорията беше по-голяма в сравнение с посещението му в Италия. Със сигурност интересът към събитието се е увеличил с идването на Керем. И в Италия, и сега в Испания имаше страшно големи тълпи от хора. Това ясно говори колко обичан и харесван е Керем. Представяте ли си колко време са чакали тези фенове, само за да се снимат с любимеца си.😬Аз да си призная не бих си го причинила, особено сега във време на пандемия. Но пък се радвам за хората, успели да се докоснат до човек като Керем.🤗
Гледах интервюто от летището и ми стана смешно, когата Керем каза, че с Ханде не са се виждали от много дълго време, а всъщност са минали само 3 дена.😂

Днес е рожденият ден на Айлин. Ханде е постнала това в инстаграм.🕊

# 715
Ново от Ханде. Днес е рожденият ден на майка й. Текстът е с автоматичен превод и не знам дали е съвсем точен.

# 716
  • София
Ново от Ханде. Днес е рожденият ден на майка й. Текстът е с автоматичен превод и не знам дали е съвсем точен.

Поли, толкова силно послание е написала Ханде, че ме просълзи. Болката към мама все още е много силна. Добре, че до нея сега е Керем, който чрез любовта си, да й дава онази сила, която да я държи жизнена и силна.

# 717
Здравейте прекрасен слънчев ден момичета
а това са сторитата на Гамзе

# 718
Светла памет на Айлин
И аз като човек изгубил родител без време разбирам всичко.Много боли казват че времето лекува при мен обратното се получава.

# 719
  • София
На този ден, ако беше жива, Айлин Ерчел щеше да навърши 50 години. Светла й памет. Създала две красиви, умни, сериозни и много успели момичета. За съжаление тя не можа да дочака да се порадва на внуци. Но сигурно отгоре гледа и се радва на успехите на двете си прекрасни дъщери.  През януари ще се навършат 3 години от нейната кончина. Много е силна болката на Ханде и Ерчел все още. Мама никога не можем да забравим. Моята си замина преди 22 години, но винаги в най-трудните ми моменти се обръщам мислено към нея за помощ. Нашата връзка ще си остане завинаги.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 11:52 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт