Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 34 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Днес съм активна да помогна за изписването на темата, че Диди ни е подготвила следващата Heart
Диди като казваш, че кучето ти напомня на Орфе , имаш предвид другото куче, което са имали със Серенай, нали? Thinking Знам, че са имали 2 кучета, но хич ме няма с породите, само си спомням, че Керем е останал с малкото Joy а другото куче беше доста по-едро, бяха чела, че е останало при Серенай. А дали все още е при нея , качва ли снимки? Понеже не я следя и не знам.

И друго да отбележа, тези дни съм много забележителна към детайлите, забелязвате ли?  Joy Когато фен иска да се снима с Керем, то той  в 90% от случаите взима телефона на човека и си правят снимка заедно т.е. той снима. Това ми прави много хубаво впечатление , нали ако разсъждаваме логично то Керем си прави селфи с фен , а не фенът с него Joy схващате какво имам предвид. Не е от онези които са си завряли ръцете в джобовете и ги е страх да се доближат до хората.

# 721
Поли, Орфе е на Серенай а Хектор беше кучето купено от Керем повреме на връзката ИМ.

# 722
Благодаря , Диди. Аз бях разбрала, че са им общи кучета и ми стана странно как така са ги поделили Joy Сега ми се изясни, благодаря.

Като стана въпрос за кучета, очаквам с нетърпение някакво клипче с Азул, Ноче, Ниебла и Хектор, ще бъде епично Joy

# 723
  • София
В тази снимка аз гледам и виждам само красивите ръце (пръсти) на Керем! Grinning

# 724
Изглежда вчера все пак са взели интервю от Ханде на летището преди да дойде Керем
Разбирам само, че я питат нещо за Америка и нови проекти. Прекрасна е обаче, красавица Heart
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1452558142110318593

# 725
Ханде е прекрасна наистина. Толкова усмихната и нежна.. 🥰

# 726
  • София
Много красива и нежна, наистина! Heart Eyes
И възпитана. Свали си очилата, свали прозореца.

# 727

❤❤❤❤❤

# 728
Орфе и Хектор

# 729
Това май е цялото интервю с Ханде и Керем

# 730
Мама Айлин може да не сред тях, но затова пък я има малката беля Айлин Мави Йелдъръм, носеща името на баба си.
Колкото и да трудно, майка ми казваше, живота е за живите. Така е и с Ханде и Гамзе, продължават напред.

# 731
...
Когато фен иска да се снима с Керем, то той  в 90% от случаите взима телефона на човека и си правят снимка заедно т.е. той снима. Това ми прави много хубаво впечатление , нали ако разсъждаваме логично то Керем си прави селфи с фен , а не фенът с него Joy схващате какво имам предвид. Не е от онези които са си завряли ръцете в джобовете и ги е страх да се доближат до хората.

Четем си мислите понякога Stuck Out Tongue Winking Eye Направи ми впечатление и на мен, човек с голямо сърце Heart

Диди, добро решение е да пуснеш темата предварително, че да не я мислиш дали няма да потрябва точно когато си заета Hands Plus1

# 732
Нямам друга работа в момента, та реших да преведа частта от интервюто с Ханде.😅В крайна сметка оставаме в очакване на заминаването им за Америка. Аз предполагам, че това ще се случи някъде януари-февруари, понеже до края на годината имат 2 премиери на филми, а и се очаква да присъстват на награждавания.

-Госпожо Ханде, здравейте! Как сте?
-Здравейте, добре съм, а вие?
-Добре. Предполагам сте дошла да посрещнете г-н Керем?
-Да. Но вие какво правите тук?
-Феновете не ни оставят намира от сутринта, понеже г-н Керем ще додйе и ще се приберете заедно.(тук Ханде казва нещо, но не се чува добре)Как сте, какво правите?
-Добре съм, всичко е наред.
-Не се чува добре, може ли да свалите прозореца още малко? Благодаря. Ще ходите в Америка, за да взимате уроци по актьорско майсторство. Кога ще се случи това, ясна ли е датата?
-Нищо не е сигурно още.

-Г-н Керем май не иска да ви оставя сама, ще дойде с вас.
-Така или иначе там е неговият дом, а не че не иска да ме оставя сама. Негов дом е, затова.
-Има ли нов проект?
-В момента не мога да кажа нищо със сигурност. Има няколко сценария, които чета, но ще видим.
-Имате нова кола, честито.
-Благодаря. Вие как сте?
-Благодарим, добре. Продължаваме да работим.
-Лека работа. Тогава ще го посрещнем заедно.

# 733
  • София
Ами аз на мястото на Ханде, няма да оставям Керем сам за дълго време. Не поради ревност, а защото ще ми липсва. И обратното, ако съм на мястото на Керем - плътно до Ханденцето, защото заедно са по-добри. Heart Eyes

Един не лош колаж:

Огън двойка са! Heart

# 734

Общи условия

Активация на акаунт