Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
М да...и аз така се успокоих Simple Smile аз съм широка в ханша, а със слаби крака и не са ок.

# 406
Аз съм си дебела навсякъде и са ми добре. Wink
Също така са доста дебели, определено зимни. И се разтягат.

# 407
Разтягат се и пак седят добре .С високи до глезена кецове ги нося и късо яке .Развлечени са ми,но е готино .

# 408
Аз съм си дебела навсякъде и са ми добре. Wink
Също така са доста дебели, определено зимни. И се разтягат.

Ох, пак ли? Joy Hug

# 409
Не й обръщай внимание 😂😂
Хепиии,знаем сее 😘😘😘

# 410
  • Пловдив
Някой ще припомни ли на една забравана кой код до кога и БД ли имаше в мамнта? Че...дънки все още ми трябват Simple Smile

# 411
Мистик, до 07.11.
За НМ079/80
БД не знам до кога има, не ме интересува.

# 412
  • Бургас
Здравейте, аз си взех от магазин ето тези дънки: Vintage Straight High Jeans
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1026091001.html
Специално исках да ги премеря и много хубаво стоят, малко в талията ми стягат, но както четох тук казахте че се отпускат. Мерих следващия номер, но хем ми бяхо по дълги, хем по-широки в талията, така че си взех точния номер и съм доволна.
и аз за тия писах по-горе...
Преди малко ги засилих обратно тези дънки, защото изобщо не успях да ги закопчея дори, а са обичайния ми номер като за H&M. И почти не се усеща еластан, въпреки че има по състав уж. Не че е невъзможно да съм повтасала, ама защо ми стават другите дънки тогава... Confused 2 неща поръчах с кодове за 25% и от двете не съм във възторг - тези дънки и на дечко един коледен суитчър, който е възширок и май ще му стои смешно Disappointed

# 413
  • Пловдив
Брадичке, начи си в моя отбор Simple Smile  нищо, др.път...лошото е, че май вече повечето модели са ги сменили с такива и няма кво да взема. Или ултра тесни като ония за 7лв или такива като тия дето връщаме.

# 414
Получих си хавлията, добра е и с кода си заслужава, доволна съм
Взех М-Л и ми е добре на големина, не ми е малко, супер си е, мекичко и приятно, но не е много дебело, повече за лятото или на спа някъде по хотелите  С кода и талонче -23 лв ми изле
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0913322002.html
fanfanito, Това не е Хавлия, а Домашен Халат. Не е за баня, ама никак!!!
Плюс - за какви СПА хотели, нали там дават хавлии?
Ей! ❤

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:32 от HappyRSmile

# 415
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941666009.html
Морковел,тези са.Но моя цвят го няма.Аз го взех по Великден .
Хах, имам същите, но за дебело дупе. 😆
Куриер Малинов току що донесе два кашона, но аз съм с температура и лежа, нямам сили да меря нищо.

# 416
Здравейте, имам питане за тази рокля

Ако някой я има 😊 Аз си я взех преди време и много ми хареса, много офис елегантен модел. Когато реших да я нося обаче видях, че отзад цепката не стои добре. Беше зашита, както зашиват на сака и рокли цепките, отших я /освободих/ и започна да се вдига странно, все едно е защипана отвътре, опитах да наместя подплатата, оправи се за малко и пак се набра. Съблякох я, облякох я уж се оправи, но като я дръпнах надолу да наместя роклята пак се набра. Толкова ме е яд. Някой с впечатления има ли?

# 417
  • Mostly in my mind
Азалия, бързо да оздравяваш.

# 418
  • София
Здравейте, имам питане за тази рокля

Ако някой я има 😊 Аз си я взех преди време и много ми хареса, много офис елегантен модел. Когато реших да я нося обаче видях, че отзад цепката не стои добре. Беше зашита, както зашиват на сака и рокли цепките, отших я /освободих/ и започна да се вдига странно, все едно е защипана отвътре, опитах да наместя подплатата, оправи се за малко и пак се набра. Съблякох я, облякох я уж се оправи, но като я дръпнах надолу да наместя роклята пак се набра. Толкова ме е яд. Някой с впечатления има ли?
Мисля, че е добре подплатата да бъде хваната и в страничните шевове, но с по-дълга връзка. Виждала съм го на готова пола, не мога да го обясня по-добре. Подплатата е свързана със шева чрез дълга 2-3 пръста връзка някак оплетен конец и не може да се вдига нагоре, но има къде да се опъне при сядане.
И на мен много ми харесва тази рокля, но е вталена, а аз съм в 5-ти постоянен месец Scream

# 419
Получих си хавлията, добра е и с кода си заслужава, доволна съм
Взех М-Л и ми е добре на големина, не ми е малко, супер си е, мекичко и приятно, но не е много дебело, повече за лятото или на спа някъде по хотелите  С кода и талонче -23 лв ми изле
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0913322002.html
fanfanito, Това не е Хавлия, а Домашен Халат. Не е за баня, ама никак!!!
Плюс - за какви СПА хотели, нали там дават хавлии?
Ей! ❤
Хавлийка си е. Става за след къпане или басейн)) Е, който иска и у дома да си ги носи, но за мен е хавлия.
Ми аз където ходя на ден искат за халата 2лв , еми сори. Пък и си ми е с този ковид по-добре аз да си нося. Та това ме устройва, а и от две години си мъкна халата. На морето също бих си го занесла, но нямам място, там отивам наблъскала какво ли не и халата ми идва в повече, а и ..само за бърсане след баня..Но на хотел с минерална вода , аз си се моткам така и ме втриса доста като излезна от басейна, стоя си по цял ден навън и лежа на сянка, бе добре си ми е. На мен ми върши работа и затова го взех. Не е за вкъщи, това не е халат в смисъла, който ние си разбираме. За след баня е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт