Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Някой има ли такова яке? Или същия модел, различен цвят? От много време го дебна, накрая го поръчах - XS, не знам какво ще дойде...

# 706
Щефи, гледай пижамките да са с вградени чорапчета. Иначе отделните директно падат в леглото. Ето такива са най-практични:

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 15:48 от HappyRSmile

# 707
  • Бургас
Точно като тези последните ми бяха най-удобни и на мен - освен с чорапче и с цип. Защото с тик-так копчета е доста тегаво докато ги закопчееш, особено когато се дере от рев. 😄

# 708
  • София
Аз пък точно такива избягвам, защото се оказваше, че и стиска на краченцата.

# 709
Стиска, когато им умалее.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 22:56 от HappyRSmile

# 710
Точно такива с цяло стъпало бяха изчерпани за най-малките🙂
Ще има проба - грешка

# 711
  • София
Стиска, когато им умалее. По-големи се вземат.

При нас не е било така. Размера е бил точен, но в краката са твърде малки. Другото е стояло като чувал.

# 712
Някой има ли такова яке? Или същия модел, различен цвят? От много време го дебна, накрая го поръчах - XS, не знам какво ще дойде...

Миналия месец взех размер М. По принцип нося М, но ми идва една идея по-голямо в раменете.Цвета е по-блед на живо. Изпрах го, после в сушилнята, и на няколко места ватата се събра на едно място.Сега в предмишницата съм като Шварценегер 😂.
Като цяло става- топли, може да се стегне в кръста, дължината е ок.
Не знам в момента каква му е цената, но аз го взех за 33.00лв.

# 713
  • София

Дъщеря ми го има абсолютно същото. Бях се похвалил преди време тук! Blush
Много е топло, много е доволна и всички я питат за него!
 XS поръчахме, носи С по принцип, но това си е уголемено.
Ние го купихме за 44,99 лв.

# 714
Според вас утре каква оферта ще пуснат 😅

# 715
Според вас утре каква оферта ще пуснат 😅
Залагам на рокли и поли😊

# 716
Здравейте, момичета! Ще има ли проблем ако върна заедно артикули от две поръчки?

# 717
  • София
Здравейте, момичета! Ще има ли проблем ако върна заедно артикули от две поръчки?
Няма да има проблем:

# 718
Какъв е смисъла като връщането е безплатно? Върни си ги един по един, със съответния лист към тях, за да не ти объркат после парите и да се чудиш защо.
Е... не е ли безплатно връщането?! Какви са тия 4,90?

# 719
Явно е стандартно съобщение. Иначе сега е безплатно връщането, но не си спомням след коя дата.

Общи условия

Активация на акаунт