Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Днес намалението май ще е за детски дрешки. Но на детски обувки не намалява.

# 721
На мен ми намаля детски и дамски панталон. Разкрити са! Simple Smile

# 722
Не са само панталони, и детски блузки, пуловери намалява.

# 723
  • София
Моята поръчка, направена след 22.00 в понеделник е изпратена още вчера, толкова бързи досега никога не са били. 😀

# 724
И дънки намаля

# 725
На бебешки дрешки е май, защото от детската секция не ми намалява дрехите.

# 726
Днес е 25% на плетива и панталони.

# 727
Хаха, затова съм нацелила в детските- пробвах дънки и клин и плетени и блузи/пуловерчета от някои в любими. Сега остава само да реша дали ще ги чакам с още намаление някой друг път или ми стигат -25%… .
Детски дънки ми трябваха преди време - преди “персоналните кодове” и тогава поръчах само с намаление от талони за върнати дрехи, когато трябва нещо на момента намалението не е толкова решаващо, но когато не е наложително да се взема, всъщност може пък и изобщо да се пропусне покупката. Както вчера се отказах от чаршафите.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 09:02 от fenyx

# 728
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941666018.html
Момичета, това ли бяха дънките, които обсъждахте по-напред?
На дънки с повечко еластан съм 38, от тези май 40 да взема, как мислите?

# 729
Тези обсъждахме и аз бях постнала мои снимки с тях
Според мен вземи по-големият номер.В началото ми седяха опънати по бедрата и дупето,после се отпуснаха до една степен и не мръднаха .Стоят ми горе долу като на модела ,в смисъл по този начин леко свободно.Много ми харесват тези дънки,но грабнах едни други ,които ми бяха любими .Само че ,се бяха разпрали на задника и то без да са ми тесни.Реших да им дам още един шанс .

# 730
Момичета,

Можете ли да ми препоръчате панталонки за момче (4г), които да са с подплата и наистина дебели?
Гледах в сайта, има няколко модела, но реших да потърся информация ако някой има от първа ръка.

И също така ако някоя е купувала зимно долнище/гащеризон/ски панталон да ми препоръча. 4/5 видя са на сайта и честно, не мога да преценя като не мога да ги видя.

Благодаря!

# 731
  • София
Сега пък е съвсем лесно - поръчваш, не ти харесва, връщаш. Няма доставка, няма и такса връщане.
НМ са голяма фирма и коректни, не като някои наши търговци.

# 732
  • София
Момичета,

Можете ли да ми препоръчате панталонки за момче (4г), които да са с подплата и наистина дебели?
Гледах в сайта, има няколко модела, но реших да потърся информация ако някой има от първа ръка.

И също така ако някоя е купувала зимно долнище/гащеризон/ски панталон да ми препоръча. 4/5 видя са на сайта и честно, не мога да преценя като не мога да ги видя.

Благодаря!

Мога ама са от Sinsay.

# 733
Дънки с подплата купих преди време. Но не са кой знае колко дебели, такива са:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0983680001.html
Подплатата е памучен плат.

# 734
  • Mostly in my mind
нова тема ,момиченца-кокиченца Simple Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1388690.msg43853745#msg43853745

Общи условия

Активация на акаунт