Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не се запазват, то ако беше така щяха да висят сума запазени артикули със седмици по количките Laughing
Олеле, обърках се, мислех, че пиша в темата за LCW Flushed
Щом питаш за тях, имам пресен опит. Запазват ги час и половина. Чак след това се появяват отново в сайта.

# 91
  • София
Моля Ви, обяснете ми термина дългуча!

# 92
"Дългуча", аз го разбирам като дългия минус-десет-процента-плюс-безлатна-доставка код. Grinning Може и да бъркам...

# 93
А търсачка знаеш ли какво е?

На тия хора тук им е писнало да го обясняват на всеки минал набързо през темата... Пък май и в първи пост има обяснение за това "какво е дългуча".

Иначе, ето това е дългуча

# 94
  • София
Мога ли да попитам по колко регистрации имате или е тайна? Аз се отказах след 3-тата

# 95
Те след третата не се помнят... 😆

# 96
  • София
Те след третата не се помнят... 😆
+1 🤪

# 97
В количката не се пазят артикулите.
Ако има наличност, може да си стоят, но единични бройки се вземат, който успее да си довърши поръчката.

# 98
  • Варна
Като се замисля имам три регистрации, от които едната никога не съм ползвала, от втората имам 2-3 поръчки. Всичко останало си е през титулярния ми профил. Не ми се занимава с регистрации заради 10% всеки път, абсурдно ми е. Иначе действително тъпа политика, но май много онлайн магазини я използват, така че... не съм учудена и от ХМ. Щом ги кефи да си пълнят системата с безброй еднократно ползвани акаунти...

# 99
Аз имам над 15 със сигурност 😅 Срам не срам си признавам.

# 100
Аз също  имам над 15, не ми е за 10 % , а за доставката.И определено не съм голям фен на марката и не поръчвам често.
Като се сетя как преди се потях да мисля реални нови мейли, сега се абонирам за бюлетин на някакъв имагинерен, правя профила и готово. После разбрах, че и други правят така. 😂

# 101
  • Ispania
Здравейте. Може ли да помоля за малко помощ 😅? Тъй като имам инсталирана на телефона испанската версия на app  на H&M, не ми дава да влезна в българския online. магазин.
На някой ако му се занимава , може ли да погледне цената и дали има наличност размер  140/143 на детско палто/яке (не зная как са го записали в българския сайт, на мен ми излиза като яке) за момиче,  розово, пухкаво  с качулка и два джоба отпред. Съдейки по цената от испанския сайт, трябва да е от най-евтините  подобни, към  60,65 лева.
Благодаря предварително 🌹.

# 102
Дай артикулния номер, розови якета колкото щеш...

# 103
  • Ispania
Дай артикулния номер, розови якета колкото щеш...
Вярно 😅, не се сетих .
 Ето го номера- 0976875002

# 104
Няма 140/143 в розово, цената е 50 лв

Общи условия

Активация на акаунт