Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Приложението нещо заби при мен, не ми дава да вляза в нито една регистрация.

# 121
Пет стотака са тия три нещица? 🙄

# 122
  • София
Ами те само ботите са повече от половината. И то не са естествена кожа.

# 123
  • София
От известно време наблюдавах този ватиран елек и вчера се появиха бройки.
Та изведнъж почувствах остра нужда от "дългуча". Ами не помага много търсачката...
Както и да е, заедно с талон за върнати дрехи стана 60 лв. Ще се поФаля/оплача следващата седмица. Надявам се.

Аз взех в черно, когато пуснаха кодове по мейлите и с код от върнати дрехи, та стана 50тина лв. Много съм доволна, удобно е, топло е.

# 124
А за този аутфит какво ще кажете? Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0994093002.html
Още какви странни пози ще измислят?!

# 125
  • София

Копче, код 0405 ползваш ли го? Той е за безплатна доставка за сума над 50 лв. в поръчката
Ползвах, ползвах, дааа! Hug

# 126
...
Аз взех в черно, когато пуснаха кодове по мейлите и с код от върнати дрехи, та стана 50тина лв. Много съм доволна, удобно е, топло е.
А много ли е уголемено?
Пуснах М, ширината не ме притеснява, дано не е много дълго.

# 127
  • София
Аз съм 1,60м, стига ми до около средата на прасеца, но моето е и по- голям размер.

# 128
  • Благоевград
Здравейте. Предварително се извинявам ако е коментирано, но не го открих в коментарите. Хвърлила съм око на това палто, но го няма във физическите магазини и ще трябва да рискувам с размера. Имате ли наблюдение дали си отговаря и как е на живо? Колебая се между XS и S.

# 129
  • Mostly in my mind
Обикновено палтата са уголемени.

# 130
Пишете имейл със запитване за размера и арт.номер на палтото. Ще Ви звъннат, а може Вие на тях да се обадите

# 131
  • Варна
Аз не мисля, че са уголемени. Две палта имам и две сака, отговарят си абсолютно. Но са на цифровата номерация, тази с хс и с не знам.

# 132
Моето палто е уголемено, поръчайте две и върнете едното най- добре.

# 133
По мои наблюдения върху палта и якета по-скоро си отговарят палтата, при якетата съм попадала на уголемени особено спортните, но за палта бих заложила на своя размер. Имам подобно на това но св.зелено с колан и си отговаря

# 134
Момичета, някоя от вас има ли този панталон? Как са размерите? Изчетох доста ревюта в uk сайта, но пак не мога да взема решение дали да е М или Л. На дънки съм 38.

Общи условия

Активация на акаунт