Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Дева, този пуловер го пери само обърнат, бързо става на топчета.
И аз от нищо не се изкушавам без намаление, последно едно поло беше.
Иначе от конкуренциите Waikiki и Синсей седмица не ме разминава без да поръчам нещо-  много хубави пуловерчета имат, особено първите. За месец 8-9 накупих и се спирам, че ..

# 151
Мога ли да им занеса стари дрехи в чували за боклук ,че нямам големи чанти?

# 152
Можеш, но да не ги пълниш много.

# 153
Дa, опаковката е без значение дали ще е хартиена или найлонова, торба или чувал, но и аз не пълня, за да има 'материал' за втора.
Получих долнища Divided, за мекота и топлота са ок, но почна да се разпаря шевът на талията.

# 154
Здравейте, казус с детско клинче. Единия крачол е видимо по-къс от другия 🤷♀, но забелязах чак след пране и носене. Дали има някакъв шанс да го върна като дефектен?

# 155
  • Ispania
Здравейте, казус с детско клинче. Единия крачол е видимо по-къс от другия 🤷♀, но забелязах чак след пране и носене. Дали има някакъв шанс да го върна като дефектен?
В България ?🤔Силно се съмнявам .
Реално може да се е скъсил след прането.
Но след изпиране, трудно можеш да върнеш нещо където и да е било(освен ако нямаш “билет” че имаш право да го изпереш. Ако в магазина си видяла нещо по него).

# 156
Върнах така дънки .Пробвах ги набързо и ги метнах в пералнята,чак след това видях че има разлика с 1.5 см в дължината на крачолите.Писах им и ги върнах,възстановиха ми парите .

# 157
И аз върнах бруза преди време, тотално се сви и разкриви след пране, надупчи се и не ставаше за показване. Дори не исках да ми връщат парите, а да си видят боклуците, които си позволяват да продават.
Скрит текст:
В Лидл също ми се случи да купя клин с видима разлика в дължината на крачолите, без дори да е изпран, но в бързината не съм видяла.

# 158
Момичета, в Плаза мол, гр. Пловдив, изискват ли зелен сертификат? Вчера не ни пуснаха в Джъмбо, а уж е от понеделник...

# 159
Дори в причините за връщане има опция за това. Можеш да го върнеш.

# 160
  • Варна
И аз имам спомен, че имаше такава опция в кодовете за връщане.
Зеленият сертификат не е от понеделник, просто до понеделник няма да глобяват нарушителите. Но в магазините имат пълно право да го изискват.

# 161
Благодаря ви, аз ще пробвам, просто няма как да се е скъсил само от едната страна, ако е от пералня, ще се скъси еднакво 😂. А  според мъжа ми е и с по-тесен крачол, сякаш са съшили два различни размера! А в реален магазин дали няма да има по-добър шанс да попадна на служител? 🤔

# 162
  • Варна
На служител за какво?

# 163
Благодаря ви, аз ще пробвам, просто няма как да се е скъсил само от едната страна, ако е от пералня, ще се скъси еднакво 😂. А  според мъжа ми е и с по-тесен крачол, сякаш са съшили два различни размера! А в реален магазин дали няма да има по-добър шанс да попадна на служител? 🤔

От реален магазин ли е покупката?

# 164
Онлайн поръчка е. Но не пазя оригиналния етикет  Sad Не си написах притеснението - веднъж за друга поръчка ми бяха казвали, че не мога да върна продукт без етикета (може да е отрязан, но не и загубен - така казаха). Затова се чудя дали ще успея да я върна по-лесно в реален магазин, ако някой добър служител ме съжали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт