Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Как ще върнеш нещо, за което нямаш касов бон? Какво ще сторнира тоя служител, продажба, която я няма? Абсурд е да стане.

# 166
Преди няколко години поръчах едно палто, което се оказа мнооого голямо като дойде... изобщо не отговаряше на размера и звъннах да попитам дали мога да го сменя във физически магазин. Отговориха ми, че с етикет, без етикет, с бон, без бон, не може и не поддържат кореспонденция онлайн и физически. Тогава така беше, ако се променила политиката, не знам.

# 167
  • Варна
Е то за онлайн поръчките няма касови бонове, такива издават само във физическите магазини. Да, нямат връзка, затова и е невъзможно някой служител дори и при най-добро желание да направи нещо, за да приеме обратно стока той трябва да има насреща си документ (фискален бон), който да присъства в системата и да може да се сторнира. Ей така да вземе дрешката какво ще я прави и как ще я документира - никак Laughing

# 168
Документ ще си извадя от профила, включително и форма за връщане има там, но да, без етикетчето явно няма как да стане. Мерси все пак Simple Smile

# 169
Върнах така дънки .Пробвах ги набързо и ги метнах в пералнята,чак след това видях че има разлика с 1.5 см в дължината на крачолите.Писах им и ги върнах,възстановиха ми парите .
Нали не мислите ,че си пера дрехите с етикети.Това е дефект,връщайте.

# 170
Последно получих пола без етикет, личи, че е нова , но такъв нямаше.

# 171
  • Пловдив
Получих дънки, които трябваше да са слим, но не са. На всичкото отгоре са с рязан ръб на крачолите и единият е по-къс от другия. Дали ще ми върнат парите за доставка според Вас? За пръв път ми се случва такова несъответствие.

# 172
Получих панталона, за който питах относно размер. Мноого е хубава материята, но на моите 164 см. ми е малко под кокалчетата и с боти няма да може да се носи, понеже надолу е широк, не е прилепнал плътно. Сигурно ще го нося на шивач. Плетеното елече без копчета, което си взех да нося за над ризи е хубаво, от 65% рециклиран полиестер.Двете неща ми излязоха 30 лв.  с кодче😁

# 173
Парите за доставка не се връщат май.

# 174
Момичета, само последно искам да покажа нещо от сайта им, което мисля ще е от полза:

цък

Тук е описано доста ясно при кои дефекти можем да върнем стока. Тяхна бланка, с лого и всичко, черно на бяло.

Най-вече кодове 5 и 6 - “дефект след пране”. Хубаво е да си знаем правата! (Благодаря лично на Бобчита за нахъсването) 😉

P.S. Връщала съм преди време дефектен пуловер и ми приспаднаха пощенските.

P.S.2. Детското дефектно клинче, за което писах… днес го обух на дъщеря ми, за да преценя и трябва да призная, че наживо не се забелязва изобщо 😁, може би защото има шарка. Помина ми първоначалния яд. Може и да го й оставя, много е хубаво, ватирано и с регулируем ластик на кръста, иска ми се повече марки да правят такива клинчета, че трудно й намирам такива, които да не се смъкват.

# 175
  • Варна
То ако само дължината на крачола е проблем тя се коригира много лесно.
Аз лятото взех един потник на моя, който след пране се разтегна неравномерно и едната ръкавна извивка се разтегли на около 2 см по-надолу от другата. Чудих се, чудих се, накрая му го оставих, не изглежда фрапантно като го облече, пък и е ня'къв потник за игра там. Но като цяло е тъпо, много тениски и потници летни има от ХМ, за първи път такава материя уцелвам.

# 176
Аз от Манго съм купувала блуза, отпред шифон, отзад трико, след пране така се усука, че човек да се чуди как да простира и глади, но при обличане не си личи и я нося.
А онова долнище с крив ръб на НМ не го нося, дразни ме страшно и ръбът чак ме спъва и опъва при сгъване на крака при ходене.

# 177
Долнищата Divided ми пускат много мъхове и са тръгнали да стават на топченца, завалване, а са купувани този месец. Добре че поне са на по 13,50 лв. Топлят и са хубави на фасон, но...

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 21:57 от *Камея

# 178
  • София
Здравейте, дали някой е срещал ватиран детски клин или панталон? Има доста обаче не се ориентирам кои биха били по-дебели като за сега.

# 179
Здравейте, дали някой е срещал ватиран детски клин или панталон? Има доста обаче не се ориентирам кои биха били по-дебели като за сега.
Ето такива например:
Клин с мъхеста материя отвътре https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0620208100.html

Общи условия

Активация на акаунт