Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
И аз си нося няколко мом модела, лятото ставаха, сега са неадекватно къси, а съм едва 170 см

# 511
  • Пловдив
Аз също чакам едни мам дънки, като ги получа, ще пиша. Но съм 160см и се съмнявам да са ми къси 😆

# 512
  • Пловдив
Аз имам съобщение на 8-ми на имейл, че до 24 часа сумата ще ми бъде възстановена, но все още не е.
Моята дойде баш както е написано, но явно късно снощи. Датата е 9-ти.
Не са ми удържали доставка Simple Smile

# 513
Ами чакам... И сумата от ботите чакам, ама тях ги върна мм в петък май, та им е рано още.

# 514
Аз имам съобщение на 8-ми на имейл, че до 24 часа сумата ще ми бъде възстановена, но все още не е.
Моята дойде баш както е написано, но явно късно снощи. Датата е 9-ти.
Не са ми удържали доставка Simple Smile
На мен също не са ми удържали такса връщане-има ли някъде съобщение или е случайност?

# 515
И на мен не са ми удържали сумата за връщане (доставката беше безплатна) - вчера получих мейл, днес парите са по сметката.

# 516
Обнадеждаващо е това с връщането Simple Smile Моята поръчка е пратена днес, чакам я тия дни да дойде. Ето това яке за девойката чакам: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0980847002.html
Леко ме притеснява памучната подплата, ама ще се види какво е.

# 517
Обнадеждаващо е това с връщането Simple Smile Моята поръчка е пратена днес, чакам я тия дни да дойде. Ето това яке за девойката чакам: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0980847002.html
Леко ме притеснява памучната подплата, ама ще се види какво е.
Ако може после отзиви и снимка отвътре да го видя Simple Smile Не изглежда зле на снимките , ама и на мен ми е интересна подплатата да видя

# 518
Ще пусна отзиви после! Аз се надявам поне на ръкавите да не е памук, защото ще се облича трудно и ще води до избесняване сутрин Grinning

# 519
Ще пусна отзиви после! Аз се надявам поне на ръкавите да не е памук, защото ще се облича трудно и ще води до избесняване сутрин Grinning

А едва ли има на ръкавите според мен

# 520
Кога беше намалението за черен петък в HM? Последният петък?

# 521
Мен също ме интересува. Thinking

# 522
Черния петък е последния петък на м.Ноември.

# 523
  • Варна
Аз мисля, че е предпоследния. След това имаше някакви други намаления, но черния петък поне в магазините е около 17-18 ноември по спомен.

# 524
Последния петък на ноември, но всеки си го прави когато иска.

Общи условия

Активация на акаунт