Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 42 760
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ще питам една позната и имам ли отг ти пиша

# 391
Когато раждах 2017 г., ми подариха страхотен несесер на Pampers. Сега дали подаряват нещо такова?

# 392
Вече го намерих! Благодаря Ви за бързият отговор.

# 393
Аз като раждах подаряваха едни пакети с мостри на памперси и крем против подсичане.

# 394
Аз като раждах септември подариха пакет с доста неща в него. Пелени, мокри кърми, кремове за подсичане, кремчета за зърна на лансилох. Те ме спасиха, че бях забравила да си купя. И още доста неща.
А относно багажа. На мен мъжа ми ми носеше неща и ги взимах на двора. И съответно аз му давах да прибира.

# 395
Номерът на Имир от Шейново или от следящия АГ не ви ли го дават? На мен Вецев ми го даде.

Момичета, последно контейнер за изцеждане или шише да взема в багажа според вас за всеки случай?

# 396
шише , после директно даваш на бебето

# 397
  • София
Когато раждах 2017 г., ми подариха страхотен несесер на Pampers. Сега дали подаряват нещо такова?
Не, няма подаръци
Аз още пазя този несесер
И аз родих 2017г

# 398
на мен миналата седмица ми подариха , тестери на два вида памперси , мини тео бебе , разни други тестери , бочко.

# 399
на мен миналата седмица ми подариха , тестери на два вида памперси , мини тео бебе , разни други тестери , бочко.
И на мен Ноември месец 2020 също ми дадоха същите неща

# 400
  • София
В епикризата ще пише ли кой е изродил самото бебе?

# 401
Когато раждах на момичетата в реанимацията ни дадоха подаръчен комплект.На една девойка родила естествено не бяха дали.Ясно го помня , защото и давах на заем от моите мостри, понеже не си беше взела кърпички и крем против подсичане за в стаята.
Така че има шанс да ви пропуснат😄

# 402
Като ви пропуснат си казвате и ще ви дадат.

# 403
на нас ни ги дадоха на изписването

# 404
Здравейте, имам още няколко въпроса. За избор на акушерка още ли се заплаща 250 лв, защото на една приятелка са ѝ казали, че вече е 400 лв.? Аз сега отворих ценоразписа и там пише 250, но покрай това видях, че пък в графата "Нормално раждане" по НЗОК пише 110лв... Това така ли е?

И една молба =) Някой дали ще ми даде телефон за връзка с Жени Коричкова? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт