Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 41 914
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Моето бебе се роди в четвъртък и ни дадоха зор до петък да го запишем, че събота и неделя почиват. Идеята е ако всичко е наред с майката и бебето да бъдат изписани, а не да се чака работен ден, за да се запише бебето.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 11:29 от Chory

# 166
Моето бебе се роди в четвъртък и ни дадоха зор до петък да го запишем, че събота и неделя почиват. Идеята е ако всичко е наред с майката и бебето да бъдат изписани, а не да се чака работен ден, за да се запише бебето.

Същото беше и при мен, но ние си имахме избрано име, тъй че даже се радвах да я запиша по-бързо.

# 167
Здравейте,
Искам да попитам дали наличието на плацента превия е предпоставка за секцио?
Има ли сред вас родили с такава плацента в Шейново и как протече всичко?
Аз съм в 22 седмица и имам превия маргиналис. Според доктора има време и може да се вдигне.

# 168
Здравейте,
Аз съм в 22 седмица и имам превия маргиналис. Според доктора има време и може да се вдигне.

По принцип тази плацента е предпоставка за секцио, ако запушва родовия канал. Аз бях с плацента превия тоталис, която така и не се вдигна и се наложи секцио. Но мина много леко при доктор Вецев. Ако обаче плацентата ти се вдигне, а ти имаш време за това, може да родиш и нормално.

# 169
Здравейте,

По принцип тази плацента е предпоставка за секцио, ако запушва родовия канал. Аз бях с плацента превия тоталис, която така и не се вдигна и се наложи секцио. Но мина много леко при доктор Вецев. Ако обаче плацентата ти се вдигне, а ти имаш време за това, може да родиш и нормално.
Много благодаря! А имала ли сте кръвоизливи?

# 170
Здравейте,

Много благодаря! А имала ли сте кръвоизливи?

Имах леки прокървявания на три пъти, но доста се пазех и много лежах, не вдигах абсолютно нищо и ходенето пеша беше ограничено до 2000 крачки на ден. При прокървяванията ми беше предписано да спра аспирина до спиране на кървенето, няколко капки витамин К  и вагинално прогестерон.

# 171
  • София/Севлиево
Моята плацента се вдигна след 30 г.с.,но аз не исках и да чуя за естествено раждане.Доктор Вецев ми каза,че може да опитаме,но не ми се рискуваше да се объркат нещата като първия път.Имах кръвоизливи в началото до около 10 г.с.После с много лежане и почивка всичко бе наред.

# 172
Здравейте, аз бих искала да попитам за мнение за Д-р Бикова ? Някой има ли попаднал на нея в Шейново Simple Smile

# 173
Раждалите по естествен път .
Като отидете там веднага ли ви настаняват в вип стаята в която реално ще си изкарате там дните и след раждането ? И там си оставяте багажериите и после само слизате долу в родилната? Или нещо друго се случва ? И кога реално имате достъп до тая топка ме интересува

# 174
Настаняването в стаята, вип или обикновена е след като родите. Преди това сте в родилно отделение в стая или директно в родилна зала в зависимост от разкритието. И на двете места има топки. В момента, в който влезнете да раждате багажът се оставя в шкафове  в каридора на отделението. После ви извозват до съответната стая заедно с багажа ви

# 175
а какво да си подготвя в някакъв по близък багаж , защото за секцио разбрах ама за естественно не. вода , зарядно и нещо сладко е ясно Simple Smile Сигурно чехли .Нещо друго ?

# 176
Чехли те карат още в спешния кабинет да ги обуеш докато попълваш документите. На мен се случи, а и го виждам всеки път като чакам пред съседния кабинет. Сложете си ги на достъпно място, а не на дъното на куфара.

# 177
А сешоар трябва ли?ако си миеш косата топло ли е да изсъхне сама с кърпа само

# 178
аз ще си нося 1000000%

# 179
[/b]
пригответе си тоалетна хартия, кърпа, вода телефон и нещо сладко. Не се притеснявайте, обикновено престоя в родилна зала не продължава дълго 🙂

Общи условия

Активация на акаунт