Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 41 921
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
а тоалетната хартия точно точно Simple Smile тя е в куфара ама ще си сложа в една торбичка най нужните неща . Тоалетната хартия е по важна от зарядното 😂

# 181
  • София
Утре ми е термина, но ако не родя, колко дни трябва да минат за да се предизвика раждане?

# 182
мисля че тук е по добре да питаш доктора Simple Smile В Русия предизвикват и в 42 седмица тук до колкото знам дълго не държат

# 183
  • София
Моят лекар ме изчака една седмица. Терминът ми беше на 15.10., на 21.10 ми насрочи план прием за 22.10. Бебчо беше близо 4 кг. Уплаши се явно и на 23.10.  се роди нормално 🤭

# 184
  • София/Севлиево
Сешоар ММ ми донесе,че моята коса трудно съхне от само себе си и често лягайки си с мокра тъй се и събуждам,а не ми се рискуваше да настина...

# 185
  • София
Освен документите дадени ми от следящия ми АГ трябва ли някакви от личния лекар?
Четох че трябва направление номер 7

# 186
следящия трябваше да ти го е дал това направление.
На мен ми го дадоха с 45 дневния

# 187
Момичета, по всяко време ли може посетители да ти предават вещи отвън? Как става точно номера? Защото мисля комплекта за изписване на бебето и моите да ми ги носят близките в деня на изписването. Не ми се иска дрешките му да киснат в куфара 5 дни а и няма да са прясно изгладени.

# 188
слизаш си и си ги взимаш от вънка когато искаш

# 189
  • София/Севлиево
Момичета, по всяко време ли може посетители да ти предават вещи отвън? Как става точно номера? Защото мисля комплекта за изписване на бебето и моите да ми ги носят близките в деня на изписването. Не ми се иска дрешките му да киснат в куфара 5 дни а и няма да са прясно изгладени.
Точно така процедирах аз.Иначе ММ и в 8 вечерта ми е носил разни неща,но тогава бе топло и седяхме на двора.

# 190
Родих на 21.10. Бебка се заинати и не искаше сама да излиза. По принцип се изчаква 1 седмица след термина и след това приемат в болницата за наблюдение и решение дали да се стимулира раждане. Стимулираха ме с гел, който веднага подейства и започнаха контракциите. Родих на следващия ден. Бях си избрала Жени Коричкова. Страхотна е! През цялото време ме обгрижва и ми помага. И следващото ще родя с нея 😊 Всички бяха много мили и разбрани. От детското са по-чапати, ноооо ги разбирам. Стаята ми беше под детското отделение. На тези хора трябва да им се носи алкохол с каси... От багажите единственото което съжалих, че забравих, бяха тапи за уши и моята възглавница. Относно багажите и свижданията в двора проверете как стоят нещата. От 25ти трябваше да влезе в сила новата заповед и съответно новите правила в болницата. Вечерта охраната почваше да гони бащите от двора, още докато бях там.

# 191
Колко часа ти отне цялото раждане от поставянето на гела ?
Родих на 21.10. Бебка се заинати и не искаше сама да излиза. По принцип се изчаква 1 седмица след термина и след това приемат в болницата за наблюдение и решение дали да се стимулира раждане. Стимулираха ме с гел, който веднага подейства и започнаха контракциите. Родих на следващия ден. Бях си избрала Жени Коричкова. Страхотна е! През цялото време ме обгрижва и ми помага. И следващото ще родя с нея 😊 Всички бяха много мили и разбрани. От детското са по-чапати, ноооо ги разбирам. Стаята ми беше под детското отделение. На тези хора трябва да им се носи алкохол с каси... От багажите единственото което съжалих, че забравих, бяха тапи за уши и моята възглавница. Относно багажите и свижданията в двора проверете как стоят нещата. От 25ти трябваше да влезе в сила новата заповед и съответно новите правила в болницата. Вечерта охраната почваше да гони бащите от двора, още докато бях там.

# 192
В 15ч ми го поставиха и започнаха контранции, които в началото бяха по-слаби и през нощта станаха бая силни. Даваха ми обезболяващи, малко да отпуснат. Сутринта към 6-7 контракциите утихнаха и вече имах достатъчно разкритие за влизане в родилна зала. След това пак се наложи система, за постигане на пълно разкритие. Не беше и толкова болезнено вече. Родих в 13 ч на следващия ден след поставянето на гела (всичко 22 часа). Въпреки че не беше лесно и наистина в някакъв момент се съмнявах в способностите си, всичко се забравя в секундата в която си го гушнеш. Радвам се че избрах да е естествено и без упойка. Слушах какво ми говорят и нямам и разкъсвания, разминах се само с 1 шев.

# 193
може ли още няколко питания
1) ако не си сложила упойка какво ти даваха като обезболяващи ?
2) жени е акушерка май нали ? ако да то с кой лекар иначе е било
3) след като роди бебето остана ли постоянно при теб като семнастани в стаята вече ?
4) на колко см ти сложиха системата
извинявам се ако съм досадна но ми предстои другата седмица Wink ааааа и 5) клизма направи ли ?

# 194
А пък аз да попитам раждалите със секцио Simple Smile

- с твоята си нощница ли влизаш в операционна или с тяхна

- памперсите и мокрите кърпи за бебето в кой момент се дават - може ли да ги дам с постъпването в болницата, за да се олекоти куфара, който е натъпкан и без това до пръсване.

- халати дават ли или да си нося?

- шоколад и вода в багажа за реанимация трябват ли ми или да си стоят в куфара за стаята?

Общи условия

Активация на акаунт