Предварително му4исима грасиас
ми сега.
Ве4е ходих 3 пъти.
Всъщност мен ме мъ4иха предродилните болки, докато запо4не разкритието, после спря да ме боли и нищо не усещах.
Ве4е ходих 3 пъти.
Всъщност мен ме мъ4иха предродилните болки, докато запо4не разкритието, после спря да ме боли и нищо не усещах.

. от къде знам - зна4и незнам как е в Бенидорм ,но аз тук се записах на едни курсове за родилки , там обикновено се у4ат разли4ните видове ди6ания, правите упражнения и може6 да пита6 каквото си науми6
. Питаи матроната си тя 6те те насо4и ,ако не знае ни6то по въпроса зна4и иди в центро културал или в аюнтаменто(курса си е напълно безплатен също). по въпроса за епидурала по време на тези курсове мохе да ти дадат едни лис4ета лоито трябва да подпи6е6 - става въпрос 4е болницата не поема рисковете и про4ие .... аз тези лис4ета в паниката ги загубих
.... ма там си ми дадоха нови и си ги подписах наново. бие се в гърба и е не6то като система която ти я залепят по целия гръбнат , така 4е е малка вероятността да се извади ли да се слу4и не6то. бие я анестезиолог ,много внимателен и тои сам те насо4ва .. из4акахме между 2 контракции ,трябва да си неподвижна , на мен ми се върна контракцията и направо 6тях да умра от тази неподвихност
ама после..... уф 4ак ми се доспа така ми олекна . нормално из4акват да има6 контракции и разкритие . при мен така се полу4и 4е родих 5 4аса след като ми я поставиха. преди да ми я бият 6тех да убия мъжо и вси4ки покраи мене
пък после 4ак си свирках - за около 1 4ас ме хвана напълно - усе6та6 си краката може6 да ходи6 да се движи6 , но болката я няма.