Отговори
# 120
Гости, на снимката, която си споделила се вижда колко разкошна коса има Демет, но ми се струва, че могат една идея да ѝ я намалят вече Kissing Smiling Eyes Никога не съм харесвала прекалено дълга коса и нокти Hands Nail Care Личен вкус, разбира се Hands V

Иначе от коментарите става ясно, че снимката е от световния фотограф Грегъри, за който преди време бях писала, че е в Истанбул и най-вероятно е дошъл за новата реклама на Пантен Sunglasses

Иначе, ето с кого работи човекът Nerd

Флораленце, ще трябва да почакаме и да видим дали информацията ще се потвърди от сериозен източник. Италианците са твърде склонни да си измислят... Просто платформата Нетфликс е с присъствие в 190 страни... Не знам какви са им стандартите и дали всяко съдържание се превежда на наличните езици и се пуска за гледане в един ден навсякъде, или има някакъв регионален принцип и приоритетни езици... Ако някой е по-запознат - да каже.

Хунтата около Оузхан е пуснала видео как правят песен за 24 ч. Демет е в ролята на гласа зад кадър, който им казва случайни думи, които да включат в текста Laughing Симпатично е видеото. Първо обсъждат какъв стил да бъде песента, после почват да обмислят включването на различни афоризми в текста, Демет ги убива с нейните  думи Joy kahpe - безнравствена, лека жена; uzun yol - дълъг път; щях да целуна ръка на майка ми. Естесвено, не ги включват в песента накрая. После се лигавят при записа. Не е нужно да гледате цялото видео, защото е дълго. Феновете на Демет са се погрижили да изрежат появяването ѝ накрая >>> https://twitter.com/i/status/1462120094897774597

Естествено шило в торба не стои Joy

И измина точно 1 година от култовия танц с Онур на песента на Малума - Хавай >>> https://www.instagram.com/reel/CH0NwPngo39/

Да си припомним, че самият Малума го беше харесал и споделил Heart Eyes >>> https://twitter.com/i/status/1329857784192651264

Както братята сърби обичат да казват - доминация Stuck Out Tongue

# 121
Още творчество с нашата красавица Heart Eyes

# 122
Първо да донеса новата-стара снимка на Демет >>>

Публикува я днес, но е правена по времето на тези снимки:

Гримирала я е Алев Кая, която е сложила и коментар "Heart Eyes", а Демет ѝ отговаря: "как ще дочакаме" Joy

Много подозрително днес Демет беше отбелязана точно с гримьорката Алев Кая, фризьорката Несрин Джан и фотографката Бурджум Байгут в градината си Kissing Smiling Eyes

Да видим какво ще излезе от тази работа Sunglasses

Вчера са я изловили на излизане от някакъв ресторант, където се е събрала с приятелки. Опитали са се да я заговорят, но се е извинила, че бърза много и се е метнала в колата си с обещанието, че друг път ще разговарят.

В същото време импровизираното писане на песен от Узхан и компания е било на второ място сред набиращите популярност видеа в турския YouTube. Както писах и Демет се включва в процеса като глас зад кадър Nerd

Едно готино фенско клипче с различните емоции, които предаде като Зейнеп >>> https://twitter.com/i/status/1462342657993285634

Малко реклама на новата песен на Мерве Озбей

И поредният кучо, на който да се помага Animal Dog

# 123
#ZeyBar

Скрит текст:
Смело!

# 124
Днес преди да пиша за Демет, ще почерпя, че навъртях още една годинка Kissing

Важното е да сме живи, здрави и да ни е веселко People Dancers

Това е песента от сторито, която си пеят с фризьорката Несрин Джан

Явно едвам се сдържат да не разкрият някаква изненада Stuck Out Tongue ще почакаме, щом трябва Kissing Face

Поредният шедьовър на Марта Оборска Hands Clap

Котка No. 165402871 Animal Smile Cat

И в Румъния отново ще дават ДЕК от 8 декември

Иначе, Флораленце, не са ѝ нови белите ботушки. Слагала ги е и преди:

# 125
  • София
Катенце, честит рожден ден! 🎂🎉🎈
Нека щастието да е винаги твой спътник,
здравето да е твой съветник,
а любовта – твоето вдъхновение!💗💗💗
Весел празник!

# 126
Честит рожден ден, Кате! Бъди щастлива!

# 127
  • Плевен / София
Кате

Пожелавам ти да си здрава и винаги да успяваш в своите начинания. Хубав празник и много усмивки...
Скрит текст:

# 128
Кати, 😍 бъди здрава и винаги да ни носиш радост тук! ❤️ ❤️ ❤️
А ние ще те лайкваме до безкрай. 😀

# 129
Много ви благодаря, момичета! Днес продължавам с празниците Kissing Face Да сме живи и здрави всички Катета Sunglasses

Преди малко пуснаха рекламата на Златните пеперуди:

Както и рекламата на Демет в HD качество Hands Nail Care

# 130
Кате, честит рожден ден на патерички и честит имен ден! Бъди здрава, все така чаровна, интересна и позитивна. Бъде винаги  щастлива и усмихната. Весел празник и наздраве.

# 131
  • Плевен / София
Честит имен ден Кате Heart

# 132
Много сте мили, благодаря ви за прекрасните пожелания Heart Eyes Да донеса и една тематична почерпка Kissing Smiling Eyes

Забравих да напиша, че церемонията по връчването на "Златните пеперуди" ще се състои на 5 декември, с начален час от 19:45 и ще се излъчва по Канал D. Все по-усилено се говори, че Демет ще открие шоуто с танц People Dancer

Очевидно снимат нещо Kissing Face

Феновете са се вторачили в калъфчето на телефона ѝ и са открили, че там държи тази нейна снимка с Оузхан от сватбата на Зейнеп Бастък и Толга >>>

И като стана дума за Оузхан, явно е започнал ремонт на къщата си и сега е при Демет. С нейната архитектка - Пънар работи. Дживан като истински котак веднага си е маркирал територията Animal Smile Cat

С Руткай са на някакво събитие. Така като гледам, можеби са в бутик на Прада Wear High Heel

Вижда се, че там са още Селин Шекерджи (с която Демет си е приятелка ит много години) и водещият Ибрахим Селим >>> https://twitter.com/i/status/1463592881785081861

Ето една стара снимка на Демет и Селин за доказателство Kissing Face

И за финал - днес в Турция отбелязват деня на учителите. Демет в туитър: "Честит празник на всички наши учители. Добре, че ви има Flowers Hibiscus "

И тя самата в ролята на учителка като Лале Йенилмез-Сърахан от No. 309

# 133
Вчера Демет и Руткай са били  на събитието на Prada по повод новата им колекция!
Демет носи @prada Prince Of Wales Check Caban Jacket .

# 134
Флораленце Flowers Hibiscus Ето и тези две снимки са от вчерашното събитие на "Прада":

"В среда, където трябва да сме сериозни, ние"

Гримът е от Алев Кая, която официално ми става любимата ѝ гримьорка Kissing Face

ЧРД на Фатма Топташ: "Хиляди благодарности за многото неща, на които ме научи, за търпение и добронамереността ти Heart Колко е хубаво, че те има, скъпата ми пчеличка Animal Bee"

Вярна, както винаги на каузите си - помощ на животните и пълна нетърпимост към насилието над жени...

"Не престанахте ли! Кои сте вие? Разхождате се с нож и сатър в джоба ли? Качвате с е в обществения транспорт и пред всички псувате най-грозно и заплашвате една жена... Колко ли е страховито да чувстваш смъртта толкова близо до себе си. Засрамете се, не мисля, че е толкова трудно да живееш като НОРМАЛЕН човек. Само да знаехте какво още имам да ви кажа! Всеки път кръвта ми се качва в главата при подобни случки. Наистина не преставате. По дяволите, какъв срам сте."

В днешния международен ден срещу насилието над жените, можеби трябва да припомним една от най-силните (поне за мен) сцени в ДЕК Hands Clap Страхотно послание отправиха Heart

И като го споменахме, за пореден ден ДЕК е най-гледаният сериал по испанския канал Divinity.

Реклама от Истанбул

И друга някъде от Грузия. Днес са правени и двете снимки.

А ето тази мен лично най-много ме зарадва Heart Eyes

"Известно време така Flowers Hibiscus"

Не знам за вас, но аз виждам турската Фелън Карингтън и потвърждение за Ханедан на нея Heart Eyes Не може да ме заблуди вече Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт