Отговори
# 360
  • Плевен / София
На рекламите ви нося нещо красиво...

# 361
Гости, допълвам серията Purple Heart

Алев Кая е вълшебница Hands Clap

Релакс с филмче по Нетфликс и вълнение от предстоящата премиера с нейно участие Nerd Ранини също се е отчела с пожелания за много гледания Sparkling Heart

Между другото, не знам дали отбелязах, но "Любовни тактики" наистина ще бъде пуснат едновременно в цял свят. Версиите на трейлърите бяха на всякакви езици - някои във вариант на дублаж, други със субтитри. Явно това е допълнителен стимул за актьорите да искат толкова да снимат за дигиталните платформи.

Поредни включвания от Гюлдже:

Въпрос: - Има ли възможност скоро да видим Бурак Дениз и Демет Йо. в общ проект?
Токио: - Ооо, много добра идея.

# 362
Даже отлична идея, аз отдавна съм "ЗА".
Демет преди доста време беше изброила няколко имена на актьори, с които иска да снима, някой спомня ли си?

# 363
Сещам се само, че преди време беше споменала, че много би се радвала да изиграе Тюркян Шорай, защото на нея и на Кадир Инанър всички им се възхищавали.

За Ибо, когато вече беше ясно, че ще снимат ДЕК каза, че го е обожавала в "Черно-бяла любов" и си е пожелала някой ден да работят заедно. За Къванч също се е изказвала много ласкаво, че на сета е страхотен. Така обаче да изреди имена, с които иска да снима, не си спомням Rolling Eyes

# 364
Кате, намерих с търсачката:
"Демет Оздемир призналась в прямом эфире, что есть много актеров, с которыми она хотела бы поработать, но есть два особых имени для нее - это Кенан Имирзалыоглу и Арас Булут Ийнемли."
https://bg-mam.ma/p/1224082/40896294 

# 365
Кенито Имирзълъолу си ми е любимец още от Езел Heart Арас не съм го гледала, но всички казват, че играе като змей. Значи добър вкус е показала Kissing Face

Още един нещастен кучо си търси дом, след като го е блъснала кола.

И пак избухва в черно Misc Bomb

# 366
Кате, Арас Булут не е змей, а направо  хала. Играе във "Времето лети" (Öyle bir zaman geçer ki), "Вътрешен човек",  "Ямата" и "Сблъсък" и като принц Баязид във "Великолепния век". Млад актьор е,  около 30-те, но набра доста опит и играе като звяр. Много е талантлив.

# 367
Мениджърската агенция ID е обновила сайта си. В момента това фигурира за Демет >>> https://www.idiletisim.com.tr/demet-ozdemir

Вечният фен Мурат с ново-старо включване:

Аслъ Йълдъръм, чакаме те Nature Zap

# 368
  • Плевен / София
Да ме прощавате, но Мюжгян от първия ден плюе отрова и жлъч по Зейнеп....
‐‐--‐----‐---'
Празниците свършиха...

Спорен работен ден...

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 09:14 от gostenka68

# 369
Лека работа, Гости Kissing Heart

Мислех повече да не споменавам Animal Ram в темата, но вчера е вечерял в Съраер и журналисти са го надушили. За да избегне срещата с тях е поискал помощ от охраната. Излезнал е през някакъв заден вход, като са загасили светлините, че да не може да се снима. Доближили са вана, в който се е качил до самата врата, за да няма никакъв визуален контакт. При тази маневра са се блъснали в някаква колона обаче Animal Speak No Evil Мълниеносна карма, както се казва. Все пак са успели да го щракнат:

Ако му беше чиста работата, защо му е цялата тази гимнастика? Все някога ще му зададат въпроса Smirk

Нейсе, само потвърждение, че Демет постъпи много правилно, като го разкара. Тука президиумът решихме, че не е за нея и има-няма една седмица, Деметчето ни послуша Kissing Face

Иначе явно пак е с Кахраман и Дениз Байсал им липсва:

Подкрепа за певицата Гюлшан, която от няколко дена е топ тема за обсъждане. Явно са недоволни от облеклото ѝ и от някакъв нейн танц. Не съм следила темата, само ми се мерна:

# 370
Хахах, този Animal Ram е направо Animal Rat , както се крие така Laughing
Иначе самият факт, че изпуска такава жена, не говори добре за него,но със сигурност е за добро за Демет Blush която наистина без/след него ама все по-красива става Heart Eyes

Хубав ден на всички Heart Decoration

# 371
Хич даже не ми е мъчно, че Кочов се скри. По-добре така, отколкото да обяви на Турция и света кога за пръв път и колко пъти след това са си легнали. Пък знае ли човек - може и да няма такова инфо за обявяване SatisfiedSatisfiedSatisfied
Някак си ми се иска Демет да се посъбере и да не е толкова щедро раздаваща се, да уважава себе си повече преди, а не постфактум. Как пък на един свестен не попадна, само самовлюбени егоисти. Търси ли ги, привлича ли ги, само такива ли останаха - не знам.

# 372
Момичета, този Animal Ram е много смешен. Медиите са гръмнали да отразяват безумния начин, по който бяга от журналистите. По-добре да беше се изправил срещу тях, ако ще и да мълчи, щеше да бъде по-достойно, вместо да прави такива абсурдни маневри. Поведението на Демет е по- доблестно и адекватно от неговото и съм сигурна, че ако бяха я спряли журналисти щеше да им отговори с нужното уважение и да запази спокойствие.

# 373
  • Плевен / София

# 374
Детенцето се казва Илария и е фенка на Демет от Италия. Не знам как са установили контакт, но са си комуникирали чрез видео връзка и преди.

Днешните снимки са от дома на Демет. Сега остава и с кенийчетата си да се види Kissing Face По-добре тя да отиде при тях обаче, че къщата ѝ няма да ги побере всички Nerd

Иначе се вихри поредна серия удари под кръста (не знам как не им омръзна). Днес много издания (включително и на Аджун) публикуват една и съща "новина", че Демет, на която не ѝ вървяло в любовта, не ѝ вървяло и в работата и е изревнувала, че Ханде Ерчел, с която са в една мениджърска агенция получила повече предложения от нея и е престанала да я следва в инстаграм Joy (където апропо никога не са се следвали).

А тя не спира да подкрепя кой ли не. Днес е на ред Сезен Аксу, която е обвинена, че в някой от текстовете си е богохулствала, доколкото разбрах Close

Също така рекламира подкаста на приятелката си Айше Балъбей:

Сега все по-добре я разбирам, като каза при Ибрахим Селим, че иска да живее в Норвегия и да лови риба, защото страната е зелена и няма никой наоколо...

Общи условия

Активация на акаунт