Отговори
# 375
Санем към Ийт: "Смехът лекува човека. Както и клюките." Laughing
Още от днешните за Дисни+ : Демет/Керем, Демет/Джан.
Кате, а на какъв език си говорят Демет и Илария? Тези обици май са й любимите, често е с тях, от Верисимо съм й ги харесала.

# 376
Нямам идея на какъв език си говорят, Флораленце, затова написах по-общо, че си комуникират. Ако се вгледаме по-внимателно в снимките, ще видим, че има още едно детенце, седнало на дивана зад тях и още едно друго:

Относно последните "новини", нищо няма да коментирам, докато не се появи някаква официална информация. Бирсената колко пъти си смени мнението само тази седмица... онзи ден отговаряше троснато, че изобщо не е чувала Демет да преговаря с Дисни, днес пише новина, че ще снима за тях при това с Керем Бюрсин, за когото също забрави какво беше писала преди време...

А това е отговорът на Ханде за по-предната "новина" >>> https://twitter.com/i/status/1483893346028376065

"Възможно ли е изобщо такова нещо?"

# 377
  • Плевен / София

# 378
Момичета, клюкарката на Републиката пак се е заела с Демет. Съобщава, че ще участва в проект на  MF Yapım за  Disney Plus. Ще има по две главни женски и мъжки роли, едната от която ще е на Демет. Сериалът е със заглавие: "Между света и мен". Научили, че продуцентите се срещат и с Керем Бюрсин. Снимките започват през месец март. Режисьор ще е Хюлия Гезер, а сценарист Пънар Булут. Договорили са се и с Хавсанур Санджактутан за другата главна женска роля.
Ха дано! Hands Pray

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 17:38 от yakut

# 379
Якутче, и от мен ха дано, и то по-скоро да започват! Нека да снима Демет, млада е да се заседява, с Керем ще й се получи.
Аржентинките се надяват на 7-ми февруари да им започва вече Ранобудната птичка, от скука бразилките пък оценяват как стои роклята на Демет на @angelicaksy.

А People magazine включи Тактиките в статията си за филмите на Netflix за февруари.

# 380
Florale, много ми е забавно на поредната случайност, свързана с някой актьор, на който съм пожелала кариера в определена посока. Преди време бях споделила, че ако Баръш  в ДЕК беше изигран от Керем Бюрсин може би щях да харесам героя и сега двамата Керем и  Демет има вероятност да снимат заедно. Подобно нещо се беше случило и с излизането на Ибрахим от ДЕК и снимането в сериала за Нетфликс, а после му пожелах да се снима в сериал с дълъг живот колкото Чукурова и той участва в 4-тия сезон на този сериал. Ха, кажи сега, че Вселената не слуша! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 381
Якутче, внимавай много какво пишеш тогава Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря, момичета, донесли сте всички новини Heart  

Ако се окаже вярна информацията за Disney, Демет ще направи големия шлем с HBO и Netflix (напомням, че DEK и Доктор чудо са първите закупени турски сериали от HBO)  Hands Clap

Каквото и както да е, важното е целият екип да се представят добре и да ни предложат хубаво съдържание, защото сме се затъжили за Деметка на екран Heart Eyes

В този ред на мисли, "Любовни тактики" излизат след точно 22 дена Sunglasses

Шукито ми от днес и вчера Cupid

# 382
Според арабките снимките започват през април. Ние обаче чакаме нещо по-официално от слуховете.
Феновете вече са направили много колажи на Демет и Керем - ще са огън, само сценарий да им дадат.    Тази жена с всички си подхожда много /без Коч, ама той в Париж я заведе на Дисни, хем хората на Айфеловата кула даже и място за целувки са измислили, и табела са му сложили, предполагам заради такива като него Smile/.

# 383
Флоралче , Ози не е "koç"Animal Ram , а "öküz"Animal Ox, затова е подминал знаците на съдбата. Joy

# 384
Онзи ден от Kappa ѝ изпратиха костюмче и нашата веднага се е накиприла в него Yum

С Ханде Йълмаз са се запътили на някъде. Вероятно при Руткай Hands Nail Care

И естествено нова порция клюки. Като не можаха да разберат защо разкара Animal Ram , сега Шуки е на мушката Animal See No Evil

# 385
Аууу ха дано Hands Pray

От клюкарските усти в Божийте уши Bowtie 🤭

# 386
Aerinn-че и аз така викам, ама Божа работа. Вчера, понеже не можах много да пиша, днес ще наваксам Sunglasses

Качвам жълтата статия, не за друго, а защото изразът за Шуки "кара кеди" ми допадна много Animal Heart Eyes Cat Знаете, че и аз го виждам като черно котенце Heart Eyes Joy Animal See No Evil

Накратко, измислили са си, че по време на снимките на "Тактиките", Демет и Шуки се разбирали прекрасно, след това също се изказваха много хубаво един за друг, което адски изнервяло Animal Ram и той започнал да ревнува Демет, което пък довело до караници и в последствие до раздялата им.

Аз досега винаги съм казвала, че по отношение на него съм 50:50, защото действително е добър музикант, но още от началото на връзката им имаше нещо, което не ми харесва и винаги съм се надявала, че Демет знае какво прави... Вчера обаче на финала на "Гласът на Турция" пак са си правили реклама чрез нея. Не гледам предаването и нямам идея какво и кой точно е казал, но срещнах няколко мнения, че Демет трябва да зачеркне Аджун и един туит, който е в този дух >>> https://twitter.com/Researc17148869/status/1484650834226987012

"Гледах "Гласът" и рекламата на гърба на Демет не е приключила. Трагикомично е, че в края на една напрегната седмица, стрелките отново спират върху нея. Въпреки психологическия натиск, нейната умелост и решителност са радващи. Уважавам жената с характер в цялата тази картинка."

И само за протокола, състезател от отбора на Animal Ram е спечелил формата.

Да се върна на по-съществените теми >>> 20 дена до "Тактиките" Cupid

Можете да ги чуете дублирани на испански Joy Доста добре им се е получило Hands Clap >>> https://twitter.com/i/status/1484530867439640582 Освен, че АслЪ е Àсли, което звучи почти като Àшли Satisfied

Айде и още по-шаренки да ги има Nerd

От вчера:

Джони Браво, ти ли си? Kissing Face

"Ще видиш, като те нацелувам" - за кучето се отнася Stuck Out Tongue Winking Eye

И рекламните договори трябва да се уважават:

По принцип подхождам предпазливо към новините от клюкарите, но още една от тях казва, че е истина, че Демет и Керем Бюрсин ще си партнират:

Въпросната Елиф Йълмаз работи за Gazete Magazin и е написала следното:

"Да оставим глупавите новини и да погледнем истинските за този проект, може ли? Две имена, които много харесвам и ме вълнуват изключително, стават партньори - ИСТИНА Е. Обединяването на две популярни имена е страхотно, но там, където е Демет Йоздемир, актьорството говори и кара хората да говорят Hands Plus1Hands Clap

И феновете вече творят >>> съпоставки https://twitter.com/i/status/1484515040074125313
Санем на мястото на Еда Йълдъз >>> https://twitter.com/i/status/1484815530880081922

Даже и афиш за "Между мен и света" са направили Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 13:49 от super_katia

# 387
Демет е последвала продуцентката от MF YAPIM:

# 388
Последването на Асена е доста красноречиво Kissing Face Дано е на късмет! Чакаме повече и по-официална информация обаче.

Иначе жълтурковците се надпреварват каква интрига да измислят между Демет и Ханде. Най-новото 20 е, че Ханде била научила от пресата, че Керем ще си партнира с Демет и му била затръшнала вратата. Той се опитал да се оправдае, че и сам не е знаел Joy Не знам как им ги раждат главите такива... Smirk Линкове към подобни глупости няма да пускам, за да не им трупаме незаслужен трафик Smiling Imp

Остават 19 дена до "Тактиките" Sunglasses

Шуки преди това ще се появи на 25 януари като гост-артист в "Апартамента на невинните". За там явно му е бил Джони Браво (всъщност Джон Траволта) имиджът от онзи ден >>> https://twitter.com/i/status/1484968331954335747 Еми, много е разчупен Heart Eyes

В "Маскирания певец" продължават да споменават името на Демет за еленчето >>> https://twitter.com/i/status/1484987115427487748 Според мен няма абсолютно нищо общо Kissing Smiling Eyes

Ранини съобщава, че ДЕК е продаден на платформата beIN за Близкия Изток >>> http://www.ranini.tv/haber/46657/1/bein-kirmizi-oda-ve-dogdugun- … oguda-yayinlayaca И така големият шлем наистина е постигнат Wear Crown

Препотвърждаване на подкрепата за Сезен Аксу с песента - Султан Сюлейман във вчерашното ѝ стори Hands Clap

Светът няма да остане нито за теб, нито за мен.
Това дори султан Сюлейман не успя да го направи.

Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 16:14 от super_katia

# 389
Ей, това пък с Ханде е голяма смешка.
Направо и децата няма да повярват.

Много ще се радвам, ако излезе вярно за тандем с Керемчик. 😍😘😍😘

Общи условия

Активация на акаунт