Отговори
# 405
Само, защото е за Кати 😍 ще отстъпя, но да знаете, че Шюки си го обичам много отдавна. 😂

# 406
Кате, голям красавец е твоят човек!
Знае ли се в колко часа ще излъчват Тактиките?

Около 10 сутринта българско време трябва да е на линия Simple Smile Нетфликс пускат обикновено в полунощ калифорнийско време.

# 407
Привет

Благодаря на всички за всичко споделено

Какви са тези глупости, голяма скука е налегнала журналистите,  спретнаха си измислени интриги
Ханде и Керем завършиха един общ проект , едва ли веднага двамата ще ги поканят в нов, големи глупости измислиха

Керем и Демет ще бъдат хубава двойка/екранна/ той светличък, тя тъмокоса, дано историята , която сценаристите ще предложат, да е хубава.

# 408
Aerinn, благодаря, сега вече разбрах! Smile

Рекламата от сайта на Eccho Rights:
"Eccho Rights сключи споразумение с медийната група от Близкия изток BeIN за два турски драматични сериала, продуцирани от OGM Pictures, ЧЕРВЕНАТА СТАЯ и МОЯТ ДОМ, МОЯТА СЪДБА. МОЯТ ДОМ, МОЯТА СЪДБА е хитовата романтика от 2020 г., която счупи рекордите по гледане на драматичен сериал по турската TV8. Продуциран също от OGM Pictures, поредицата се ръководи от две от най-големите международни драматични звезди в Турция Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол."

# 409
Гости, благодаря ти за мишока. Точно като него съм и сега ще повторя снимката, защото я намерих в оригинал с по-добро качество Heart Eyes

Пепелинче, за Шукито ще се разберем някак Wink Я го виж какъв е палавичък като Керем - шарят му очичките Kissing Smiling Eyes Мене гледа, тебе види Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе снимката е от тази статия "Отдайте се на най-секси филмите, излъчвани по Нетфликс този февруари" >>> https://www.popsugar.co.uk/love/Sexiest-Movies-Netflix-Streaming … mp#photo-48687764

В тази съвременна интерпретация на "Как да разкраш гаджето за 10 дни", рекламен директор (звучи ли ви познато?) и моден дизайнер-блогър се хващат на бас, за да видят кой от тях има най-добрите тактики и личен чар, за да накара другия да се влюби до уши първи. Тя казва на хилядите читатели на блога си, че една жена може да има всеки мъж, който пожелае, стига да следва няколко прости тактики, които са внимателно изложени в блог ѝ и които планира да приложи на практика с пълна сила. Той не вярва в любовта, но също така не губи залози, особено такива, които включват ухажване на най-красивата жена, която някога е виждал. Нещата са на път да станат пикантни!

Цяла Турция днес казва сбогом на Фатма Гирик от златното поколение на Йешилчам, която явно е била и доста смела и борбена жена:

Минути за реклама Nature Dizzy

И мислех да направя една дисекция на токсичната "журналистика" на Б.А., но с последната ѝ простотия вече дори няма да ѝ споменавам името. Оказа се още по-евтина интригантка, отколкото я смятах Smirk

# 410
Кой обеща да държи детския зъболекар @dr.ahmetcoskun под око? Smile

# 411
Аз, аз Hands V

Даже си бях написала домашното и го излових, че е във Вила Вилекула и без Демет да го отбелязва във сторито си Animal See No Evil Ето тази негова снимка разследвах Sunglasses

Веднага проверих дали люлката и масата съвпадат и чак след това забелязах шареното ѝ яке Joy

Докторчето е готино и има розова пантера в кабинета си Stuck Out Tongue Winking Eye Много се занимава с децата, мият зъбите на пантерата, рисуват, правят се на супер-герои. Харесва ми Nerd

А кучето накрая са го намерили вчера в Коручешме и са го прибрали у Демет Blue Heart Неаполски мастиф е, има каишка и отговаря на команди Heart Eyes Като го гледам и той вече е канка и се чувства прекрасно Animal Paw Prints

# 412

Докторът е с много веселяшки профил в Инстаграм.  Не разбрахме кой беше петия човек на снощното снежно парти. Smile

# 413
Докторчето наистина има готин подход към децата (каквото се вижда от снимките в инстаграм). Но на мен ми прилича повече на дружка за Руткай, отколкото за Демет.

# 414
DariVale, помислих си същото, като го чух как говори, но викам дай да не го набеждавам човека, че и за Шуки имах съмнения Animal See No Evil

Който довечера е гост в "Апартамента на невинните" по TRT 1:

И на кучето вече му търсят активно собственика:

Аслъ Бекироулу и Джерен Ташчъ също са се включили в издирването Hands Clap

# 415
# 416
Да, якенцето ѝ е от преди РП ерата. Пояснението е за тези, които търсиха някаква друга символика в обличането му Joy

Намерили са дом за кучето, който ще е под наблюдението на Деметка.

И като отговорник по кенийчетата да докладвам, че рисунката им е подарък от фен на Демет, който рисува дигитално с пожелание наистина да ги посети.

Още се радва на снега.

И като развалено радио да си кажа - 17 дена до Тактиките Kissing Face

# 417
Здравейте, момичета Cocktail

Тъкмо дойдох да пиша, че доктор бей ми прилича на гадже на Рутки (или най-много на Гюлдже) и гледам, че сте на същата вълна 😁 много е готин, но и аз гордо и всеотдайно съм в клуба на Шуки - огън мъж е Heart Eyes

Чудна вечер на всички и благодаря за всичко споделено Heart

# 418
Шукито си го гледах по TRT преди малко, но появата му беше съвсем кратка и преди всичко като рекламно лице на Bosch... Права е Демет обаче - човекът има харизма Sparkling Heart

Докторчето не е снет от наблюдение Sunglasses Деметка му харесва снимките. Тази по всичко прилича да е от дома ѝ:

Да сложа и един издокаран Онур Алп Kissing Smiling Eyes Гледат ми се нови танци People Dancer

# 419
Демет от 2019та

Общи условия

Активация на акаунт