и преди години на същото място...

Спокойни почивни дни ....
Излишно е да казвам колко ѝ се радвам 

Да правиш хубави неща с любимите си хора е още по-хубаво"
Демет пак е на голям екран
И пак е спечелила публиката 

Победа срещу неинформираността.

Разбирам колко е лесно да привличаш трафик към сайта си чрез подобни класации, но понятието награда девалвира ужасно много...

В тази връзка, малко актуални снимки от Шуки 

Беше толкова естествена, толкова искрена, толкова красива и истинска... Още веднъж си казах добре, че те има. Единствена моя, красивото ми сърце, благодаря ти хиляди пъти за непринудения разговор, че ме изслуша, че ми разказа за себе си, че ме накара да се чувствам толкова добре. Докато съм жива, ще те подкрепям. Много те обичам. Никога не забравяй днес, може ли?"

Това щастие няма еквивалент. И го пожелавам на всички, които я обичат да им се случи един ден
Знам, че ви е много любопитно за какво си приказвахме с нея. Мога да кажа само това - Демет е точно такава, каквато я виждаме - много естествена, непретенциозна, искрена, честна и говореща открито. Говорихме си по всяка тема откровено. За неща, които я правят щастлива, за неща, които я ядосват, работа, проекти, личен живот... Определено срещу себе си видях една решителна и силна жена, която по всички въпроси е много логична, здравомислеща и знаеща какво иска. Много добре ми обясни колко внимателно и обмислено е правила изборите си, както по отношение на работата си, така и в личен план, осланяйки се не само на чувствата, но и на логиката си. Сподели, че ѝ се иска да вярваме в решенията ѝ и да ги уважаваме
Разбирам я напълно. Избира най-доброто за себе си и очаква разбиране от последователите си. Може да има ситуации, които не ви харесват и да сте мечтали за различни неща като фен, но коментарите, направени свободно в социалните мрежи по обиден начин, не са признак на любов и повярвайте ми, Демет чете всичко и се натъжава много. Беше толкова ясна, откровена и истинска. Демет е точно такава, каквато я виждаме и никога не ме/ни е подвеждала. Затова я обичам толкова много. Надявам се да се срещнем отново, скъпа моя...
"

Най-куриозното е, че някои хора я критикуват за Оузхан заради една връзка, която не искат да приемат, че отдавна приключи, а други заради такива, които не са и започвали (а им се е искало) като с Енгин Йозтюрк, например
В песента на Нил, която беше споделила онзи ден, много хубаво се казва, че другите ще говорят за живота ти 15 мин., а ти трябва да живееш с изборите си... В това отношение, смятам, че Демет действително знае какво прави, пък, ако не знае, сама ще си търпи последиците...

"

>>> https://twitter.com/i/status/1454142846974431235

Препоръчани теми