Отговори
# 555
# 556
Вече искам само такива снимки да ми слагате. 😉 😜
Повече да няма 🐏 - ове в темата. 😂 😀 😀

# 557
Толкова е евтино и пошло, че чак е смешно. Вкл. суперлативи те на Рутко. Като толкова харесва 🐏ов да бяха се взели. Няма ги близките на Демет. Сега се замислям, че май лятоска просто не беше поканена на сватбата на Дерия. А за гостите на мероприятието... без коментар, все интелигентни физиономии на зрели, успели хора.🤨

# 558
Добро утро, момичета Coffee

Време е да продължим с шоуто. Предлагам да се настройваме вече на дигитална вълна и всеки нов епизод да има подзаглавие, както е на платформите (напр. "Завръщане", "Отмъщение" и т.н., които насочват каква е водещата тема). Та, сега може да сме на "Пепеляшка пристига на бала с каляската... и коня" Joy

Не знам само в турската версия кога каляската се превръща в тиква - в полунощ или след фотосесията Thinking

Съжалявам, ако на някой не му допада тонът ми, но толкова съм се грижила за градинката на Демет, че сега мога да си я кастря (Демет), както поискам Smiling Imp

Най-вероятно колата е осигурена от този Мустафа Аккан, който има бизнес с коли и е много близък на Animal Ram

Добре, че поне Ранини съобщава за успеха на "Тактиките", за да го споделят всички от екипа:

# 559
Кати, 😍
Мисля да балансирам след всеки пост за годежа, годеника и годеницата, и особено годежарите 😭 с това. 😂

А ти бъди безмилостна! 💔💔💔

# 560
Пепелче, ето малка подкрепа и от мен, че много ще ни трябва, за да върнем баланса с тези карикатури (гостите) и комични епизоди от годежа Weary

Кате , абсолютно давай смело, то в градинката е нормално и бурени да има Flowers Herb

# 561
Епизод пореден "Свидетели на престъплението"

Щом и Саадет е там, работата е сериозна и изобщо няма да ни се размине Confounded

# 562
Липсата на всякаква романтика, оригиналност и изненада е покъртително скандална направо. Но от един Коч какво може да се очаква. Жалко за хубавата Демет. Прогнозирам развод година - две след сватбата.

# 563
  • Бургас

Поддържам баланса, Пепелче!
Кате, кастри на воля, а ние ще помагаме! Two Hearts

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 11:48 от Аniksi

# 564
"Минути за реклама", не сменяйте канала Joy

# 565
  • Плевен / София
Човек не може да ибяга от съдбата си и от това, което носи в себе си...

# 566
  • Бургас
Не си спомням дали тук или в другите две теми, които следя някой повдигна въпроса "Какво е подкаст?" Ами Кате ти в момента създаваш негово подобие Толкова професионално, креативно и точно разкриване на проблема, че чак могат да ти завидят някои прехвалени блогери! Погалени от съдбата сме, че това "глупаво" девойче ни събра с теб!
За всички, които още не са си обяснили този термин Wink
Скрит текст:
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Подкаст (на английски: podcast) е асинхронно радиопредаване, излъчвано по Интернет.

Подкастовете са аудио- или видео файлове, достъпни за автоматично сваляне (download) от Интернет. Потребителите имат избор да ги слушат (или гледат за видео) на компютър или на плейър (MP3 player). Това позволява подкастите да се слушат по всяко време. Удобството на този формат допринася за неговата все по-голяма популярност.

Подкаст се появява като дефиниция за пръв път през 2006 г.

За създаване на подкаст не е нужно скъпо оборудване. Необходим е добър микрофон и възможност за „качване“ на записа в интернет пространството.

Подкастът има най-често водещ, който е и главната действаща сила на предаването. Форматът и темите са разнообразни – чрез интервюта или монолог се достига до теми за личностно развитие, предприемачество, култура, технологии, бизнес, политика, общество, спорт, наука и др.    

# 567
Кати, не се притеснявай и кастри с едрия тример. Любовта може и да е сляпа, ама ние не сме.  Лично за мен сляпото обожание е обида на първо място са субекта, който го предизвиква. А уважава професионалния път на Демет достатъчно, за да я обиждам.
Не мисля, че ще се стигне до сватба. Годежа си прилича от всякъде на новия вид изкуство - "подкаст".
Твърде добре познавам природата на телеца (аз и ММ). Узко не би могъл да понесе нито известността на Демет, нито прегръдките й на екран, нито това че е финансово независима.
Поне на нас - коментаторките от първия ред ще е интересно.

# 568
  • София
Може и да не се стигне до сватба.Реално Демет е с него от 1 година,при положение,че го познава,че е ревнив ,как бихте си обяснили  това интервю от киносалона,изказването че
не е влюбена,както и шикозната рокля от годежа.Не Ви ли изглежда,че знае какво я чака и прави всичко Той да се откаже от нея а не тя да се отдръпва Неизвестни причини ,но не смятам че е пиар.

# 569
Кате, благодаря ти, че винаги поднасяш информацията по много интересен начин. Винаги е удоволствие е да те чета. Heart
dariVale, какво предлагаш да си вземем пуканките и да заемем места на първия ред? Grinning
От няколко дни се коментира по турски вестници и клюкюрски предавания, че  Animal Ram не е от мъжете, които са родени за обвързване. Дано не се окажат прави! Но щом няколко пъти е постъпил така, има потенциал да постъпи по същия начин и с Демет (принципа на рецидивиста, подсказан ни в ДЕК Stuck Out Tongue Winking Eye).
До колкото съм чела за телците, те се страхуват много от изоставяне, обсебващи са и са ревниви. Но имат и добри качества, като например, че са праволинейни и верни на партньора си. Грижовни са и правят всичко по силите си за да има семейството добър стандарт. Обичат лукса. Но всеки човек е отделна вселена. Освен това, едно е онова, което носиш в себе като даденост, друго е какво развиваш в течение на времето през целия си живот. А и човек не е само зодията си. Има още куп причини да се превърне в това, което е.
Момичета, и на мен не ми харесва жениха, ама никак, но тя си е го избрала. Така, че Демо каквото си е надробила, това ще сърба. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт