Отговори
# 570
Обсебващи, ревниви, винаги те са прави, като си кажат думата - не повтарят - който разбрал, разбрал; дебелоглави, материалисти, реалисти - винаги първи дръпват връвката на балона, сакън да не литне. Ей това са мъжете - телци и още повече. И с напредване на годините вселената им е все по-тясна и материалистична. Никаква романтика и компромиси не чакайте от тях.
Две от хубавите им качества - хойкат малко и незабележимо, няма да си оставят семейството гладно.
Мисля, че това са единствените черти, привлекли Демет към Узи. Заради "сполуката" в бащиното й семейство и хората между които се движи в киносвета се е лепнала като дъвка за сигурното.
Който от вас има инстаграм може и да е видял как изглежда новия мъж на сестра й, колко си подхождат дори чисто визуално и може да си направи изводите за изборите на жените Йоздемир.
За Оузхан обаче има едно но ... - има вид на самодостатъчен. Когато излезе филма на Демет той би трябвало вече да планира "изненадата", а той публикува кадри от собствения си концерт и нито звук за нейния проект.
Изобщо няма вид на човек, който цени работата й. Не мисля, че ще стигнат до сватба.
Жалко е и в двата случая - и ако Демет участва в сценарий, и ако се самозаблуждава.

# 571
Не съм съгласна, че телците са грижовни към семействата си. Примерите, които лично познавам и хойкат и не си гледат семействата. Те са най-важните, другите са родени да им служат, първо да има за тях, а после за семеството. Пълни егоисти.

# 572
dariVale, какво излезна? Да я питаме: "Демо, Демо, в какво нагази?" Joy
Момичета, какво излиза? Добре, че съм си нямала работа с Animal Ox

# 573
Само факта, че не е отразил премиерата на филма ѝ, ми е достатъчен, за да си съставя изключително лошо мнение за този индивид.
Комплексар, който не уважава жената до себе си и на всичко отгоре казвате и ревнив, по- лошо от това здраве му кажи.
Смешно е, че се вълнувам за непознато момиче, но ми е кофти и само стискам палци ние да сме сгрешили в преценката си.

# 574
Привет 

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/oguzhan-koctan-demet … k-teklif-42004858

Обичам Демет не само като актриса, но и като човек, съпричастен към проблемите на бедстващите, спечели ме с нейната доброта и благотволителни акции.

А Коч за годежа е дал 82000 лири за една нощ в кралски апартамент Thinking

Демет дава пари за болни деца, а Коч пръска пари за показност.

Те са различни вселени...

# 575
  • На зелено
Този е луд да даде толкова пари за хотел и организация, при положение, че има до себе си жена, която участва в толкова благотворителни акции. Най-малкото заради това би трябвало да й падне в очите. И какви са тези глупости да се заема кола, при положение, че имат такива, макар и не от подобен клас. Подобни демонстрации много ме отблъскват, особено когато са публикувани в ИГ.
Вече започвам да се замислям, че не е ПР, а Демет съвсем реално иска брак на всяка цена и независимо с кого.
А за мъжете-телци..не харесвам подобни обобщения по зодии и хора, но с един такъв ми беше най-дългата и трудна връзка за измъкване. Ако съм с други приятели, той ще ме прибира, постоянно изненади, за да съм доволна, но и всеки уикенд да съм някъде с него, празни фантазии за развитие и т.н. Много обсебващи и манипулативни.

# 576
Open MouthOpen MouthOpen Mouth

Много е странно, все едно не гледам Демет, а друг човек. Това няма да го бъде за дълго време, много се изврати тази работа някакси. И с този Ролс Ройс по закърпените улици - всичко е супер комично и аз се превърнах в долна клюкарка да обсъждам така, ама много материал споделяте, не мога да се сдържа Smile Smile Smile

Цитат
Ако съм с други приятели, той ще ме прибира, постоянно изненади
Аз доколкото си спомням, докато снимаха Тактиките, той постоянно беше на самолета за Кападокия Laughing

Ето я и нашата нищо-неподозираща красавица Joy

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:56 от Aerinn

# 577
Ай де де, нищо не подозираща! И тя с удоволствие си участва в този цирк.

# 578
  • София
Обичам Демет не само като актриса, но и като човек, съпричастен към проблемите на бедстващите, спечели ме с нейната доброта и благотволителни акции.

А Коч за годежа е дал 82000 лири за една нощ в кралски апартамент Thinking

Демет дава пари за болни деца, а Коч пръска пари за показност.
 Съгласна съм с теб  напълно lims

Май е време Демет да призове обичащите я хора да  не и правят подаръци ,а подпомогнат благотворителна кауза,Дали ще я обича с дарение или ще я обича с демонстрация -интересно ми е.Спомням си ,че Шокрю веднага дари същата сума като Демет за болното детенце,просто защото  е съпричастен и защото партнюр по снимки се подкрепя.
 Не е важно колко ти казват че те обичат,важно е какво показват действията му към теб.Всеки ще се зарадва на едно цвете донесено рано сутринта и едва ли би се впечатлил от огромен букет с надпис  поднесен пред прожекторите.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 20:27 от Leddel

# 579
Сега, да не го обиждаме човека, може и дарение да е направил.
Тук си бистри зодиака, защото реално никоя от нас не познава лично замесените лица. Съдим само по косвени признаци. Значи телеца нищо не прави скромно, тайно и наполовина. Така, че изхвърлянето с Ролса и хотела си е съвсем в реда на нещата. Само дето ми се струва, че екстрите около годежа са по-ското на бартер срещу реклама на съответните парти фирми.

# 580
# 581
Направих да си имаме едно лого за платформата Sunglasses

Търпеливо си чакаме новото съдържание Hands Nail Care

През това време да кажем, че в периода 7-13 февруари, "Тактиките" са гледани общо 8,96 млн. часа!!! Резултатите се обявяват на седмична база, така че с премиерата на 11 февруари (в петък), реално тези цифри са постигнати само за 3 дена Hands Clap

А днес отново са на 3-то място в глобалния топ 10 на филмите:

Честно казано, надхвърлиха многократно очакванията ми Nerd И това са официалните данни, които не включват гледанията извън платформата.

Също така, качиха най-накрая и двете части на интервюто с Демет и Шюкрю, взето от Йомрю Сабунджуолу за ShowTV >>>

и

Интересен е езикът на тялото.

# 582
Привет

Кати благодаря за всички новини и преводи

# 583
Появиха се най-накрая сините шортета Joy

Сега нося само линка, по-късно ще ги гледам и ще се изкажа Sunglasses

# 584
  • Плевен / София

Общи условия

Активация на акаунт