Отговори
# 585
Гости, 😍 това да не е кралският 💯 звезден апартамент, дето го е букнал 🐏 ? 😀 😀

# 586
Гости, 😍 това да не е кралският 💯 звезден апартамент, дето го е букнал 🐏 ? 😀 😀

Той е , да Blush

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 17:38 от Aerinn

# 587
  • На зелено
Видях последната снимка от ИГ и не ми хареса. Това позиране въобще не ми допада.

# 588
Ееех, тъй ще си умра проста без да съм спала в такива покои. 😂
Но пък гледката си заслужава, но нея и за без пари може да я има човек.

Тоя 🐏 е луд 🤪 ( това е мекият вариант на определението).

# 589
Да започна с важните неща - Честит рожден ден на Шуки Blue Heart Още дълго да ни радва на екран!

Видео версията на интервю с Хакан Гендже излезе, въпросите са различни от тези за печатното издание на Хюриет Wink  

Излиза, че тези двете интервюта (с Йомрю и Хакан) са правени на едно и също място. По многото чаши и рекламни материали с логото на платформата, стигам до заключението, че това е офисът на Нетфликс в Турция:

Италианците виждат в композицията собственото си знаме (зелено, бяло, червено) Joy

Вчера се появиха и тези снимки с мениджърките от агенцията им ID:

Не е ясно какво точно празнуват Smirk Дали успеха на "Тактиките", или сгодяването...

Най-вероятно е имало обаче пак някакво интервю или фото-сесия, защото имаше специални приготовления:

Заподозирам, че ще е за ELLE, предвид кого последва наскоро Демет...

Имам и още информации, но публикацията и така стана доста дълга Kissing Smiling Eyes

# 590
Честит рожден ден на Шуки! Sparkling Heart Още с много прекрасни роли  да ни радва.
Кате, благодаря, че винаги ни по прекрасен начин ни поднасяш толкова бързо и скоростно изобилието от информация. Радвам се най-вече, че това което споделяш е най- вече за филма и по- малко за личния й живот на Демет, макар че не може да се подмине.
 Направи ли ви впечатление колко  "дървено" пожеланието за РД от Демет, за разлика отпреди. Спомняте ли си какви коментари си споделяха с Ибо? Stuck Out Tongue Winking Eye Ееее, отсега ще й се налага мнооого да внимава и да си налага автоцензура с Animal Ram. Joy Само ме е яд, че  цялата боза около пародийния им годеж и последвалите позьорски снимки, измести фокуса на безспорния успех на филма. Не е малка работа да се изкачиш в платформа с такава гледаемост в толкова страни на 3-то място. Успехът е общ, не само на Демет и на  Шуки, а и на целия екип, а с тези новини около нея филма остана някак неглижиран. Хайде на нея не й пука за нея, но трябваше поне да й пука за хората в екипа. Даа, ще кажете: "Има достатъчно материали в нета - видеа и статии", но въпреки това такова е моето усещане. Не знам аз ли си внушавам? Но да ви кажа честно, не  ми се сърдете, Демет направо ми падна в очите. Бях си изградила друго впечатление за нея.
Пепелче, то е важно с кого си в този кралски апартамент. А в случая на Демет никак не й завиждам.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 19:58 от yakut

# 591
Якутче, много неща мога да напиша, но постоянно излизат новини и предпочитам да продължаваме напред, вместо да страдаме по миналото или да въздишаме какво можеше да бъде... Времето е най-добрият съдник. А също така вярвам, че съдбата си знае работата и ако нещо се случва, то най-вероятно има защо.

Демет, каквито и да ги дроби в момента, ми е като малко палаво дете, което е направило някаква велика пакост и ти иде да го пребиеш, но въпреки това ти е мило и си го обичаш. Не знам как точно да го обясня Nerd Естествено, че професионалният ѝ живот ме вълнува много повече от личния, затова и основният ми упрек към нея е, че сега точно не му е времето личното да взима превес... иначе по сърдечните въпроси да си чупи главата, както иска. За да тръгне на такава война със собствените си фенове, явно смята, че си заслужава Rolling Eyes

Направих си труда да върна събитията назад по дати, както и кое интервю кога е записвано, защото ги пускат в разбъркан ред... ами, ако се заслушаш какво говори и после какво прави - няма особени разминавания. Далеч не се стреми да бъде идеална. Нетърпелива е, емоционална е, но пък е много искрена и честна. Ако се замислим, по-голямата част от цирка идва от другата страна и нейната вина е, че допуска това да стига до явността и да влияе на публичния ѝ образ.

Ако някой се интересува, ще пусна хронологията, но е доста обемна, така че няма да е днес Joy

# 592
Цитат
съдбата си знае работата и ако нещо се случва, то най-вероятно има защо.

Катенце, 🌹в това съм се убедила многократно с течение на годините, които против волята ми се натрупаха странно как. 😂
Така че да си кажем "Всяко зло за добро. " и отново да й пожелаем да е щастлива с когото трябва. 😉

Сложете пак една снимчица с Шюкито, моля! 💔

# 593
  • Бургас
Да ни е честит рожденника!
Цитат
Сложете пак една снимчица с Шюкито, моля!  
 Пепелче, със закъснение, специално за теб! Yum

# 594
Честит рожден ден на Шюкрю Blue Heart

# 595
Аникси, Лили, ❤️💕💕
Не мога да му се нагледам на това момче. 😀

# 596
Шукито определено ми е любимец сред партньорите на Демет Cupid И на екрана, и извън него показаха невероятна спойка. Жалко, че нашата се е засилила да става уфсъ...

От многобройните интервюта, които излезнаха с тях двамата в последните дни, всъщност първото по време на записване е това с въпросите, на които трябваше да отговарят с ДА/ НЕ:

Въпреки, че го пуснаха на 17 февруари, записът е направен на 13 януари. Т.е. повече от месец по-рано.

И двамата с Шуки дадоха много интересни отговори и се спукаха от смях. Хубаво е, когато не се взимаш на сериозно и си толкова искрен.

Ще цитирам само някои моменти, които ми направиха впечатление, за да влезем малко в главата на Демет:

- Бихте ли платили сметката на първа среща? - И двамата отговориха с да. Реакцията на Шуки: "Е, хайде стига вече плаща ти..."

- "Аз съм зодия риби, вярвам във всичко, което не виждам"

- Бихте ли неглижирали приятелите си, когато сте във връзка? Демет - да. Шуки я пита и като скъсаш, после пак ли ще се върнеш при тях. Демет - веднага ще изтичам при тях, даже ще звънна на майка ми да кажа: "всички бяхте прави"...

- Демет: "Обичам да правя подаръци, но не мога да приемам". Шуки: "Правя проучването предварително. Знам какво ще ти взема за рождения ден"

- Бихте ли били с някого, когото семейството ви не одобрява? Демет: "Определено!". Шуки: "Да, но бих се замислил...". Демет: "Дори на инат бих продължила връзката, ако чувствам нещо"...

- Можете ли да останете приятели, след края на връзката? - Демет: "Не! Оставете ги тези номера вече."

Оставям видеото отново, за който иска да го изгледа цялото >>>

Може да си пуснете и български превод, въпреки че не е най-добрият >>>

Мимиките и жестовете ѝ са един път просто Joy

# 597
Демет е царица на мимиката. Обожава дсе смее, шегува, да олекотява обстановката около себе си. В интервюта преди години е казвала, че когато й е зле става още по-неудържима само и само да не покаже болка, тъга.
Шукрю е готин, но най-малкото е от типа нови мъже, които са самодостатъчни и нерешителни да поемат дългосрочен ангажимент към жена и семейство. Ако почна да изреждам имената на турските актьори, които влизат в тази категория сигурно ще стигна 50та страница на темата.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 12:20 от dariVale

# 598
Днешната порция новини Nerd

Сутринта по Kanal D са пуснали интервю с Демет, взето от Асийе Аджар. Това е промоционалното клипче >>> https://www.instagram.com/p/CaJl8k0gc5m/ Т.е. стана ясно какво са снимали на 17-ти, когато беше с всички мениджърки от агенцията ѝ.

Все още го няма качено в интернет. Утре пак щели да го повторят, но не знам от колко часа точно. Мернаха ми се някакви откъслечни въпроси. Демет споменава, че може да има продължение на "Тактиките", но с много повече действие, питат я за естетическите намеси, за дрехите ѝ, вероятно и за годежа...

В същата програма ще има интервю и с Шуки утре... не се заяждам, но защо досега ги снимаха заедно с Демет, а вече изявите им са поотделно Thinking >>> https://www.instagram.com/p/CaKjVKqgtuE/

Иначе голямата актриса от златната 4-ка на Йешилчам - Филиз Акън е похвалила Демет и Шюкрю за "Тактиките":

Между другото, в четвъртък за 100-тния епизод на шоуто на Ибрахим Селим, са му гостували колегите от мюзикъла "Алиса". Станало е дума за "Тактиките" >>> https://twitter.com/i/status/1494389330416185348. Всички поздравяват Шуки за отличното представяне на филма. Отново казва, че снимките са минали много забавно, че с Демет се разбират прекрасно и т.н. Серенай нещо го е избъзикала в някакъв момент от разговора дали не дава идеи за любовни тактики >>> https://twitter.com/i/status/1494422526914555910 Симпатично е така, когато колегите се подкрепят Hands Clap Освен това и Серенай е пяла същата песен, която и Демет, когато гостува на Ибрахим >>> https://twitter.com/i/status/1494607605959958568 Личи си, че и двете не ги слуша главата Joy

Попаднаха ми няколко интересни статии за "Тактиките" и неподозирания им успех, публикувани в аржентински и чилийски ежедневници, както и една страхотна публикация с всички локации, на които е сниман филмът, направена от испаноезичните им фенове. Тях ще ги споделя по-нататък, за да не са тук в информационния ми миш-маш Stuck Out Tongue Winking Eye

И като завъртях географията към тази част на света - най-накрая станаха ясни датите, на които започват излъчването на "Птичката" в Аржентина и Чили. В понеделник (21 февруари) започва първо при гаучосите по Telefe (след сигурно 2 месеца "очаквайте скоро"):

А седмица по-късно - на 28 февруари правят премиера и при съседите им чилийци по TVN:

Руткай много подозрително вчера пусна, че прави четвърта проба за деня, а днес, че е на много хубав рекламен сет... Да видим дали ще изскочи някой заек от този храст.

И за финал (можеби защото действително ми се иска тази тема да приключи) Smiling Imp Нещата, свързани с Animal Ram ще ги слагам в скрит текст, за да не ни развалят общата естетика на градинката Kissing Smiling Eyes
Скрит текст:
"Репортажът" от "изненадата" Animal See No Evil

# 599
Кате, радвам се на новината, че Филиз Акън се е произнесла ласкаво за Тактиките, с което на нашата принцеса трябва да й светне лампичката за кое истински трябва да се зарадва и да се гордее. Trophy
Благодяря ти,  че провокираш желанието и любопитството ми да научавам нови факти.  Heart Flowers Bouquet Благодарение на теб разбрах, че Тюркян Шорай, Филиз Акън, Хюля Кочийт и Фатма Гирик (за съжаление тя вече не може да се произнесе Hands Pray) ги наричали четирите листа на детелината на  Йешилчам. И всяка  от тях покоряваше от екрана с естествената си красота и невероятен талант. Нито една от тях няма слаб филм. Поне от това съм гледала.
Така са изглеждали като млади: Фатма Гирик, Филиз Акън, Тюркян Шорай и Хюля Кочийт.

Така  изглеждат като възрастни. Както се казва  остаряват с величие и с достойнство "като катедрали": Филиз Акън за съжаление на е на добър фокус.

Иначе за видеото. Много са изненадани. Нямам коментар. Даже не го изгледах. Imp

Общи условия

Активация на акаунт