Отговори
# 600
Якутче, на мен много ми харесва, когато "старата гвардия" подкрепя младите артисти Heart Eyes Няма суета кой е по-велик, няма ревност кой е по-актуален, просто едно искрено човешко отношение, ако щеш някаква форма на приемственост. Със сигурност и Демет се е зарадвала:

Филиз Акън: "Вчера гледах "Любовни тактики" по Нетфликс. Поздравявам Ви за успеха на филма и за актьорския Ви принос към него."

Демет: "Филиз Акън, ако знаехте колко е ценно за мен да чуя това от Вас...Heart Усмихнахте ме, сърцето ми лети... Нека винаги Ви има Flowers Hibiscus"

По-късно Демет последва в инстаграм Филиз и Нерва Серезли, която наскоро също я беше похвалила много:

# 601
  • Плевен / София

Така ми харесва повече, отколкото със сакото отгоре Smirk

# 602
Гости, на мен без един друг елемент повече щеше да ми хареса, но да не бъда прекалено зла сега Smiling Imp

От Нетфликс Турция питат как ще оценим стила на Аслъ Йълдъръм:

Това е пълният запис на Magazin D с последните интервюта на Демет и Шюкрю с Асийе Аджар >>> https://www.kanald.com.tr/magazin-d-cumartesi/bolumler/19-02-202 … gazin-d-cumartesi

А тук може да се види само разговорът с Демет, но качеството на изображението е под всякаква критика >>>

Ще маркирам само по-важните моменти:

- А: Много е сладка, наистина е такава. Това не е само за пред камерите. Колко си симпатична, много те обичам!
(Явно двете се познават от много години и наистина си личеше, че си се радват взаимно).

Започнаха с успеха на "Тактиките". Питаха Демет дали е очаквала подобно нещо. Каза, че са били наясно, че работата им се е получила, но в никакъв случай не са очаквали такъв отзвук, за което се радва много и се гордее, че са привлякли внимание върху турската кинематография.

Похвалиха я за стила ѝ на обличане.
- А: Облякла си се в бяло... Д: да, сложих сакото малко да го прикрия.
По време на филма е сменила над 30 костюма. Някои от тях са доста скъпи и е трябвало да внимава да не им стане нещо, докато снимат и да стоят добре, а в същото време това да не ограничава играта ѝ.

- Д: Обичам да се обличам подходящо. Не е задължително всичко да е по последен писък на модата. Понякога, цените, които обявяват на дрехите ми не са верни, но понякога са верни Joy
Хубаво е човек да цени парите, но работата ни е свързана с това как изглеждаме, така че трябва да внимаваме.
Разбира се, че не се разхождам облечена по този начин в къщи.

- Д: Не пишат само за мен кое колко струва, но никой не знае колко добрини правиш. Изглежда, че само пръскаме пари, това малко ме натъжава, но нищо не може да се направи.

- А: Познавам те от години и не виждам някаква промяна, но пишат, че си си оперирала челюстта... Д: 9 години снимам сериали, кога според теб ми остана време за операцията? Пораснах, сега съм на 30 години и не изглеждам, както на 16. Качвам килограми, свалям, дори само веждите да си промениш, влияе на лицето ти. Можеби всеки трябва да погледне детските, младежките и сегашните си снимки, за да разбере как човек се изменя.  

- А: Не е ли нормално да си слагаш ботокс... Д: не, не съм против това, но още не използвам. Ако се замислиш, романтичните комедии са свързани с мимиките. Не искам да ги изгубя. Като стана на 40-50 г. и дойде време да играя различни роли, може и да си сложа.

Скрит текст:
Асийе тръгва да я пита за годежа - А: Скри си ръката, засрами се. Д: Вълнувам се, затова и не искам да говоря много. Получих красиво предложение. Започва хубаво пътуване. Да видим. Дано да е на късмет.
- А: Развълнувана ли беше? - Д: Много. За първи път в живота ми получавам такова предложение.
- А: Имате ли дата? - Д: - Не, имаме някои работи да приключим. Решихме след това на спокойна глава да седнем и да поговорим. Обещава на Асийе, че ще ѝ напише името на подметката си, за да бъде следващата булка. Започва да се смее - приятели, забавляваме се - аз още не съм се омъжила, а теб започнах да те женя. Асийе се размечтава каква майка би била Демет. Демет се разсмива и казва - за 15 мин. репортаж какво ли и не преживях, даже и родих Joy После Асийе я пита за пръстена. Демет пак повтаря, че са срамува. Това е сметнал за подходящо Animal Ram Преди не е харесвала 14 февруари, но сега дата става специална за нея.
Пак се връщат на "Тактиките". Демет споменва, че финалът е направен така, че да позволява втора част. Асийе казва, че ѝ предстои и сериал. Демет потвърждава и казва, че ще е дигитален, но няма да се откаже от класическите дизита, защото колкото и трудни да са уловията им, ги обича и чувства, че с тях все едно влизаш като гост в хола на хората.

# 603
Тактиките е най-популярният международен филм в платформата!
"AşkTaktikleri е шампион в категорията международни филми Netflix."
"Love Tactics достигна върха на втората седмица след дебюта си."

# 604
Това значи, че в периода 11-20 февруари "Любовни тактики" официално е гледан над 25 млн. часа!!! Мисля, че надминаха и най-смелите си очаквания Hands Clap

Демет и Шюкрю оглавиха и класацията на турските актьори в базата данни на IMDB, въпреки че никога не ми е било ясно на какъв принцип точно се прави тази класация Rolling Eyes

Като бонус споделям това клипче, в което показват една и съща сцена от филма, озвучена на 7 езика - на всички звучи много добре, трябва да отбележа Nerd

# 605
Катенце, 🤩 благодаря ти - как хубаво започна денят ми.
Ах, Шюкрю, ах! ❤️
Обичам го този мъж, особено на френски и английски. 😉 😜
А с Демет се смея с глас на немски. 😀 😀 😀
И на испански също. 😀

# 606
Пепелче, за теб тогава Kissing Heart

Имам снимки зад кадър и с Демет, но са ми на компютъра. Да видим кога ще им дойде редът, че все някакви други "новини" ги изпреварват Smirk

Ние на какво се радваме:

И Демеееет:

Снимките са от вчера от откриването на новия салон на дерматоложката и приятелка на овчицата ни - Джиидем Акман.

Ситуацията продължава да бъде неразгадаема за мен.

С дрънкулките на Гюлдже:

ЧРД на мениджърката Гюлбахар Каракуш:

Започнаха да пристигат честитки за 30-тия рожден ден на Демет. Това ѝ е подарък от кенийчетата:

Между другото, Екин Коч вчера е гостувал на Ибрахим Селим и явно са го питали нещо за SBSV и Демет. Когато мога, ще му хвърля едно око Sunglasses

Да припомним, че и тя говори за него при гостуването си.

И без да искам, пак забърках информационен миш-маш Joy

# 607
Демет ще посрещне рождения си ден утре като "кралицата на дигиталните платформи" /от колумбийките/.

# 608
Часове преди юбилея ѝ с любимеца ми Дживан Animal Heart Eyes Cat

Както винаги с позиция по важните въпроси:

И поредното доказателство, че Шуки е най-добрият партньор, който е имала - сподели благотворителната ѝ акция със следния текст: "Тъй като рожденият ми ден отмина, мисля, че всеки може да направи дарение за рождения ден на тази принцеса утре"

Отделно феновете ѝ са направили дарение на организация за деца с аутизъм:

Бразилски и португалски фенове изпращат подаръци:

Утре вероятно ще има още много честитки Kissing

Фотографът Samet Celepoglu пусна доста добри снимки от "Тактиките" днес:

Колкото и снимки на Шуки да сложа, малко са Stuck Out Tongue Winking Eye

Айде, с танцувална стъпка и Демет влиза в "Клуб 30" People Dancer

# 609
Честит рожден ден на Демет! Нека да е много щастлива и да радва феновете с интересни роли!

# 610
Честито на нашата принцеса! 👸🤴
Нека е щастлива! 💝💖💓

# 611
Да ни е жива и здрава Демет Birthday Пожелавам ѝ щастие и късмет Flowers Four Leaf Clover

Честитките започнаха да валят още от малките часове:

Мама Айшен и кака Деря

Токио споделя много хубави снимки, съчетани с песента "Сърце на дете" >>> https://www.instagram.com/p/CaapJvzlmkN/

"Чувствам се късметлия, че те познавам и че съм свидетел на това колко усилено работи, колко се вълнуваш от всеки свой проект и какъв дълъг път измина. Радвам се, че си родена днес, колко хубаво е, че те има, Демет! Въпреки, че нашата роднинска връзка все още е тайна, честит рожден ден, лелина дъще."

Много хубави думи и от приятелката ѝ от детството - Аря

Споделила е част от дневника си, където описва как ще се видят с Демет и ще си напазаруват, за да си направят обяд двете и после продължава: "Може ли някои неща никога да не се променят? Да, може! Ти винаги ще бъдеш моето детство, единствената, малката моя, моето 102 Heart Обичам те толкова много, душата ми! Нека винаги имаме повод за празнуване, торти, които да режем заедно, чаши да звънят, многолюдни маси, радости и успехи! Нека от време на време имаме нашите предизвикателства и безпокойства, така че магията на щастието никога да не ни напуска! Честит рожден ден на теб, добре че моята Айшен те е родила."

И Наз Гьоктан също по традиция е написала страхотно послание на Демет:

"Усмивка, голяма колкото света. Мисля, че това те описва най-добре. Каравани, домове, снимчни дни, изпълнени със смях. От време на време очите ни се насълзяват, дългите ни терапевтични разговори, късметът ни да говорим на един език, фактът, че дори когато мислим различно, чувствата ни обединяват, това, че дори за миг не си наранила сърцето ми, че ме прегръщаш силно и мога да опра гърба си на теб, слушаш ме внимателно, без да отделяш очи. Винаги ти казвам, че ти си доказателство, че човек може да срещне приятели и след 30-та си година. Ти си балсамът за всичките ми разочарования до момента. Честит рожден ден, цвете мое, моят смях. Нека животът ти бъде изпълнен с красота!"

И Хюля за поредн път я нахвали Revolving Hearts

Честитки от снимачните екипи:

От колеги, приятели, познати, фенове...

Това е със стадото...

Някои от почитателите ѝ са се постарали доста и са направили страхотни благотворителни акции:

Радостта на кенийчетата, които са получили подаръци за рождения ѝ ден и са го отпразнували подобаващо >>> https://www.instagram.com/p/CaXKjxAIFSF/

Децица от програмата за помощ на училища в турските села >>> https://www.instagram.com/p/CaahK5dMlYy/

Има още доста честитки, но ги слагам на пауза... докато не съм забравила да напиша, че вчера последва Хафсанур Санджактутан, с което окончателно потвърди писанията, че ще играят заедно в "Между мен и света"

# 612
  • Плевен / София
на Демет...
Пожелавам и прекрасни следващи 30 години...

# 613
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕМЕТ

Здраве, обич, нови успешни проекти и безброй сбъднати мечти!  Sparkling Heart

# 614
Да ни е жива и здрава Демет, все така усмихната да я виждаме и да ни радва с още много хубави проекти! Nature SparklesBirthday

Най-после дойде поздрав и от севгилито Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт