Отговори
# 270
Весела нова 2022 година! Бъдете здрави, щастливи и обичани.

На Демет бих й дала кураж и горе главата! Животът се състои от срещи и раздели. важното е всеки да е разбрал поуката от срещата и да запази добрият спомен, в което не  се съмнявам за нашето момиче. Сега ще започнат да я спрягат с кого ли не. Някои вече дадоха тон, но стрелят според мен на посоки и  засега изказват с половин  уста предположения.  Няма да повярвате с кого, много се смях! Направо са невероятно нагли.
 Да споделим една усмихната Демет, да й пожелаем  да отминава помията, която се изсипва с усмивка  и нека все да е така слънчева и борбена!

# 271
  • Плевен / София
Избягвам да дадавам оценка на  личният живот на актьорите, чиято кариера следя. Мога да кажа само, че Демет не е на 20 години, и няма много време за връзки, които не и носят удовлетворение, и  нямат перспектива за бъдеще....Идва време да създаде и семейство нали?

# 272
А кой е четвъртия на партито им?
Браво, Флораленце Hands Clap И на мен ми стана интересно Animal Kissing Cat Предвид камерният им състав, предполагам, че е някой, когото и тримата познават Thinking

Якутче, аз още не съм срещала догатки Animal See No Evil Сега ме изненада Kissing Smiling Eyes Според мен не е имало трети човек, просто си е дала сметка за това, което Гости е написала Kissing Heart

Може наистина ходенето в Париж или болестта на баба ѝ да са подействали като лакмус/ катализатор. Ние тук от президиума на темата единодушно решихме, че не одобряваме Оузхан за Демет... А личното ми мнение е, че ако не беше пандемията, тази връзка изобщо нямаше и да се случи Hands V Вероятно ще ѝ останат някои общи приятелства и хубави моменти като този, който Аслъ Бекироулу сподели преди няколко дена:

Тук, например се вихрят нещо с приятеля на Аслъ - Чааръ, който е музикант и работи усилено с Кочов. Обаче народът го е казал  най-добре - нова година - нов късмет Wink

# 273
Кате, слагам го в скрит текст, за да не  занимавам всички с история тип казал-рекъл.

Скрит текст:
Имам предвид изказването на двете кокошки от TV8. Видеото може да го намериш в  ютуб  със  заглавие İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol Boşanıyor! | Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa 78. Bölüm.   Въведоха в темата за предстоящия развод на Ибо с раздялата на Демет и как сега имат новина за друг известен актьор. Това, за което пиша е в края на видеото. Едната водеща наблегна на факта, че по случайност по едно и също време двамата бивши екранни партньори преживяват еднаква съдба.  Демет се разделила от Ози, а Ибо ще се развежда с Михре, как по времето когато заснемали ДЕК  станали много добри приятели - канка (какво да направим, че и двамата са открити и добронамерени към света и това е цената, която плащат! ). Цялото видео е запълване на времето разбира се, но защо отделиха толкова време на Демет в новина за Ибо? Това е странното. Разбира се  отделиха време и за срещата му с Бирдже преди месец, но не тръгнаха в посока на някакво гадаене на отношенията им, освен чисто приятелски. Вероятно в близките месеци трябва да очакваме честичко да си чешат езиците с тях. Иначе така и не си зададоха въпроса,  като са толкова близки защо нямат общи снимки след приключването на ДЕК?. Въпрос с повишена трудност за тях! Та така! 

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 22:55 от yakut

# 274
Благодаря ти много, Якутче Sparkling Heart Има една поговорка, че никой не хвърля камъни по дърво, което не ражда плодове. Не е първият, нито пък последният път, когато Ибо и Демет ще си патят от нея. На тези двете да им имам професионалната гордост, че първи са съобщили за съответните раздели Close

Иначе и днес имаме включване от Деметка:

Това според мен ѝ е комплектчето, с което е отишла у Руткай за Нова година, преди той да им раздаде тематичните пуловерчета. Със същите обици и прическа е поне Sunglasses

А това е от оператора Бурак Деликташ, на когото Демет явно му е залипсвала:

# 275
# 276
Флоралче, 😍 що си скрила туй хубаво видео? 😀

Тцъ, тцъ, моят човек (Алп) най- трагичен. 😂

# 277
# 278
Пепелче, на мен Бурак ми се видя най-хилав, но в момента вероятно си е подобрил физиката.

Симончето вече е разследвала костюмчето на Демет:

Сега пък Рутана се е спретнал в пуловерчето от НГ Joy

Демет му е написала коментар: "Не е ли време да го изперем" Animal See No Evil Той ѝ отговаря нацупено, че нейният пуловер вече е изпран, а този е друг Joy Няма такива приятели като тях двамата просто People Dancers

# 279
Кати, да, с Бурак се борят за последното място но мисля, че напоследък и двамата са  възмъжали. 😂

# 280
Пепелче, скрих го като сюрприз Laughing
Нека да се конкурират, не възразяваме изобщо.

# 281
Обожаване Revolving Hearts

# 282
От @gulcedereli - Instagram Story

# 283
Приказни образи на турски звезди.
художник : Доган Бедер

# 284
Флоралче, 😍 що си скрила туй хубаво видео? 😀

Тцъ, тцъ, моят човек (Алп) най- трагичен. 😂

Сори ,че се намесвам ,ама....сте в грешка ,скъпа....Алпчи е най готин....Heart Eyes Joy Joy Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт