Отговори
# 690
Гости Purple Heart За теб тогава Kissing Heart

Включване от Токио:

Въпрос: - В "Между мен и света" Хафса и Метин ще станат партньори, нали?
Отговор: - Гледайки историята, ще разберете.

Въпрос: - Кога ще започнат снимките на "Между мен и света"? Любопитни сме за Демет и Хафса.
Отговор: - Обратното броене започна.

Въпрос: - Демет има ли телевизионен проект за зимния сезон? Ханедан щели да снимат.
Отговор: -  Ако позволите, първо да си заснеме дигиталния проект, може ли.

Въпрос: - Кога, според теб, ще излъчат "Между мен и света"?
Отговор: - Предполагам, че в края на годината.

# 691
  • Плевен / София
Кате,

# 692
ЧРД на Наз!

Демет в серия от сторита: "Много те обичам, Наз Гьоктан! Честит рожден ден! Нека всеки твой миг е изпълен със смях, успехи и любов. Животът да те прегръща, така, както твоето меко сърце умее. Всеки хубав момент, който си ми донесла, да ти се връща с хиляди красоти. Радвам се, че се запознах с теб и играхме лице в лице. Единственото ми желание е отново да играем заедно! Красивата ми Наз Heart

Наз, споделяйки сторитата, ѝ отговаря: "И аз теб много, ама много те обичам, Демет Йоздемир! Добре, че те има, ти си част от сърцето ми Heartbeat

И Каан (Саваш от ДЕК) я поздравява с подобен текст:

Тримата действително имаха много хубаво партньорство Sparkling Heart Чакаме новите Kissing Smiling Eyes Дано и те бъдат по ноти Sunglasses

# 693
Булчинска рокля? Стара снимка ли е?

# 694
Малко на гондолиер ми прилича, но е чудесно начало на деня. 😂
Добро утро, момичета!❤️💕💓

# 695
Булчинска рокля? Стара снимка ли е?
Да, от края на ДЕК е - когато Зейнеп и Баръш се женеха.

Шуки на горната снимка е на зеления килим на сп. Вог. Има много екологична нагласа Green Heart Чакаме нова фотосесия от него Heart Eyes Тази фотографка снима Демет за Hello.

И пак тримата...

# 696
От Деметка днес Flowers Hibiscus

А пък Рутки и златарката са като дупе и гащи Bowtie дали работят по стайлинга на някой нов сериал...

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 19:12 от Aerinn

# 697
Aerinn-че, виждайки последната снимка се зарадвах, че Демет се е сетила, че някога е играла Аслъ Йълдъръм, обаче нееее...

Освен, че е болна, всичко друго било наред. Направила си била тест, който е негативен...

А кой те би по главата да ходиш в Алачатъ сега?!

# 698
Кате Hug,

С Аслъ беше малко "всяко чудо за 3 дни". Буквално. Защото на третия ден имахме годеж по-грандиозен от филмова премиера.

Деметчето е в някакъв балон напоследък, на мен лично вече са ми безинтересни да ги гледам как се лигавят в един и същи състав, та продължавам да повтарям, че си чакам започването на снимките, че да видим нещо ново и интересно Grinning

# 699
Aerinn-че, не на 100, а на 200% подкрепям мнението ти.

Ако покрай "Между мен и света" Деметка не се освести малко, да се готви за големия Х.

Вече 9 месеца е извън снимачната площадка. Ако Токио се окаже прав и излъчат сериала в края на годината, горе-долу 9 месеца ще бъде и извън екран. Никога не е правила толкова голяма пауза.

Работата за дигиталните платформи може да е по-доходоносна, по-престижна и интересна за много от топ имената, но както писах и преди - никой не може да бие класическите дизита по влияние сред публиката и опразнените места веднага ще се заемат от нови любимци...

В този ред на мисли, ако Деметка иска да се задържи над водата (тук дори не говоря за гребена на вълната), трябва сериозно да преосмисли комуникационната си стратегия. В последните месеци прави гаф след гаф и въпреки, че последователите ѝ в инстаграм растат, броят на лайковете и коментарите намалява, което е повече от ясен жълт картон...

На екипа ѝ бих препоръчала да си преговорят основите на маркетинга - сегментиране, таргетиране и позициониране и да подредят малко хаоса, в който публичният образ на Демет се превърна от известно време насам Smirk

# 700
Aerinn, Кате, много сте прави.
Напоследък Демет започна много да кифлее и да се излага. Направи ми много лошо впечатление покрай излизането на Любовните тактики как неглижира общия успех на филма, а го дължеше не само на Шюки,  и на останалите актьори. Ако трябва да съм честна играта на Шюки повече ми хареса, както и на хубавата мацка, която дойде от "Последно лято" и актьора от "Опасни улици". Прощавайте, но не им знам имената, да не са един и двама. Blush

Кате, много си права, че участието във филми в платформите може и да е доходоносно, но дизитата са тези, които те държат актьора  в кондиция и го  правят известен и търсен.  Като се замисля само от екипа на ДЕК, ето ги колегите на Демет, които веднага взеха участие в телевизионни сериали:
Енгин Хепилери (Фарук) - Evlilik Hakkında Her Şey ;
Теоман Кумбараджъбашъ (Бурхан) -  Destan;
 Хелин Кандемир -  Kağıt Ev и Elbet Bir Gün и двата бяха кратки, но два след ДЕК;  
 Елиф Сьонмез ( Джемиле) - Aziz;
Зухал Генджер Еркая -  втори сезон на Son yaz;
Инанч Конукчу (Мето) - Kalp Yarası;
Наил Кълмъгюл (Екрем) - Kalp Yarası;
Мехмет Корхан Фърат (Джелял) - Aşk, mantık, intkam;
Ибрахим Челиккол (Мехди) - четвърти сезон на Bir zamanlar Çukurova;
Ръза Акън (дядо Шапко, онзи по чието нареждане Мето уби Мехди) - Kalp Yarası;
Гюлджан Арслан (Гюлбин) - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı;
Фърат Догруоглу (Тарък) - El kızı;
Енгин Йозтюрк (Баръш) -  Annenin Sırrıdır Çocuk (предстои)
Инджинур Севимли (Бенал) - Annemizi Saklarken.
Може и да съм пропуснала някой.
Излиза, че  Сенан Кара, Зейнеп Кумрал, Наз Гьоктан, Кязъм Синан Демирер (той е повече театрален актьор, доколкото видях), Хюля Дуяр (която претърпя операция), Фатих Коюноглу (скандала с колежката) и актрисата, която играеше ролята на майката на Мехди и  Демет Йоздемир  са нямали ангажименти в телевизионни сериали този сезон.

# 701
  • Плевен / София

]
----------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Нова седмица, нов късмет...

Тази снимка обаче не ми хареса...На вас харесва ли ви?

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 13:03 от gostenka68

# 702
Буквите й отиват

# 703
Якутче, много детайлна информация си споделила, благодаря ти Heart

Гости, и на мен не ми харесва на сесията за сп. Мари Клер от преди години (ако визираш белия костюм със зебърските обувки). Не помня кой я беше стилизирал тогава, но сега например се моля Руткай да стои далече от "Между мен и света". Достатъчно се изяви в "Любовни тактики". Хубаво е Демет да работи с различни хора Hands V

Азисия Kissing Heart

Да донеса другите две снимки от говоренето по телефона и разхождането от вчера:

Вечните лиготии:

Добре де, това с Тейлър Суифт беше симпатично. Все едно прави видео разговор с нея ѝ я пита в какви отношения е със Селена Гомез. Говорело се, че са се скарали. Сдобрили ли са се вече. Ама, я нея да я питат нещо такова Kissing Smiling Eyes

Иначе на мен това ходене в Алачатъ ми е много съмнително... но предпочитам да си замълча Smirk

Днес ужким е тичала по задачки...

Въпреки че продължавала да е все едно всеки момент ще кихне, Хафса и тя току-що била оздравяла:

Айде, да почват вече снимките, че ни писна от подобно кифлеене

# 704
  • Плевен / София

Гости, и на мен не ми харесва на сесията за сп. Мари Клер от преди години (ако визираш белия костюм със зебърските обувки). Не помня кой я беше стилизирал тогава, но сега например се моля Руткай да стои далече от "Между мен и света". Достатъчно се изяви в "Любовни тактики". Хубаво е Демет да работи с различни хора Hands V

Кате, за тази става въпрос...
Тази снимка обаче не ми хареса...На вас харесва ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт