Отговори
# 675
Деметка вятър я вее на бял Animal Ram

Дотук сметките показват, че от 11 февруари до 13 март, "Тактиките" официално са гледани 37,72 млн. часа по Нетфликс. Това звучи като сериозна предпоставка наистина да се стигне до продължение на филма, каквато възможност беше споменала в интервюто с Асийе Аджар.

Да използвам случая, за да кача малко снимки зад кадър, които не сме споделяли до момента:

Иначе всеки момент трябва да започнат снимките на "Между мен и света". Феновете веднага измислиха съкращение за водещата двойка >>> Толга + Илкин = ТолКин

Относно избора на актьор за другия мъжки образ (този на Кенан), мисля, че няма да е някой от А-лигата. По-скоро ще вземат някоя изгряваща звезда, защото и така вече насъбраха доста известни имена. От тях Демет е играла само със Зерин Текиндор, при това за доста кратко, така че ще бъде интересно да ги видим отново, в съвсем друга епоха Nerd

# 676
Момичета, гледайте тука какво ни готвят нашите. 😂 😀

# 677
Айй само един ден ги дели от това съвсем да са в тон с техните истории напоследък Joy

# 678
Пепелче, викаш по два тоалета да си готвим ли Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес излезоха тези писания. На 12 март, когато бяха в Кипър, Animal Ram отрече написаното по-рано, че са оглеждали локации около морето в Истанбул или в Чешме. Каза и че не са обсъждали дата, защото и двамата имат някои ангажименти, но изглежда, че ще бъде през лятото... С техните резки завои на по 180 градуса може всичко да се очаква и 5 дена по-късно вече не само да имат място и дата, а и да са разпратили поканите Smirk Темата ми е твърде безинтересна.

Иначе операцията по промотирането на Animal Ram продължава, макар и благовидно замаскирана под "предизвикателство" за популяризиране на платформата за помощ на децата, болни от СМА. Откакто се събраха повторно, то не са оставяне на коментари, сърчица и всякакви лиготии, които някак преди това за цяла година ни ги спестяваха. Остава сега Демет да накара и майка си да ѝ хареса поне една снимка, на която са само двамата с бъдещия зет като мед и идилията ще бъде пълна Kissing Smiling Eyes

ЧРД на златарката Гюлдже. Това до нея, което снима е Демет.

И още един детайл относно "Между мен и света" - героинята на Хафсанур щяла да се казва Синем.

Снимките, които трябваше да започнат тази седмица са отложени за другата. Вероятно заради снега, който ги изненада Rolling Eyes

# 679
Да пооправя вкуса от предишния си пост. 😂

# 680
Нищо не ми оправя вкуса на мен вече. Долната джука на Демет - надута неравномерно, като нахапано от пчели. Опасявам се, че скоро ще заприлича на сестра си.
Хабенето на думи и емоции за промотиране глупостите  Animal Ram-ови, като той не си е мръднал пръста една нейна професионална изява да сподели.
Въпросната Голдже има клип от подаряването на тортичката - толкова лигаво и превзето звучи.
Тия хора ни пандемия ги освести, ни война, а явно глупостта е силно заразна.

# 681
И аз вече малко пасивно следя какво се случва, докато не започнат снимките и очакването на нещо реално и вълнуващо...

Иначе Гюлджето на мен много отдавна хич не ми е симпатична, след като се бях вдъхновила от Демет и си поръчах разни бижута, взеха ми парите и доставка така и не пристигна, та с месеци се разправях да ми върнат платеното Expressionless (простете лиричното отклонение Flushed).

За корекциите няма да коментирам - кой каквото иска да прави, просто искрено не разбирам защо като изглеждаш прекрасно сакън си правиш допълнителни "подобрения". Започвам да се чудя дали Демет няма някакъв комплекс (имам такива красиви и успешни приятелки, които постоянно се омаловажават и се занимават само с глупаци), което започва да ми обяснява вкопчването в Animal Ram

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:40 от Aerinn

# 682
Aerinn-че, значи и на бижутерката налагаме ембарго! Много неприятна ситуация... И на мен тя още от началото не ми харесва. Демет се скъса да ѝ прави реклама, за което онази едва ли я е компенсирала подобаващо...

Както писах преди няколко дена, нашата овца спешно се нуждае от смяна на обкръжението си, защото в момента около нея виждам само някакви използвачи. Колкото и да е талантлива, добра, състрадателна, весела, забавна, сърдечна и т.н. (по думите, на всеки, който е имал някакъв контакт с нея), в момента глупостта ѝ взема връх над всичко останало Smirk

Иначе днес е излязла една интересна статия в "Акшам":

Дисни +, които от дни не слизат от новините, сключиха сделка с 15 имена като Джансу Дере, Енгин Акюрек и Ханде Ерчел... Ще снимат дори документален филм за известния ни готвач Нусрет. Изглежда, че платформата навлиза много агресивно на турския пазар и имат големи очаквания от него.

Вземайки предвид популярността на турските актьори и сериали, особено в Близкия изток, Дисни се целят и в част от пая извън Турция. Отсега е ясно, че ще бъдат в голяма конкуренция с Netflix, защото взеха такива имена, че ако проектите се окажат добри, навлизането им на пазара няма да е само смела мечта.

Но основното са хонорарите, които плащат на турските актьори. Вече са сключени много сделки. Повечето от тях са за невиждани досега суми за епизод, като голяма част от тях вече са и изплатени.

Нека да разгледаме списъка:

Специално споразумение беше сключено със Шахар Гьокбакар. Актьорът ще направи продължение на Реджеп Иведик за платформата. Говори се, че той е получил повече от 10 милиона долара или 140 милиона турски лири за сделката.

Халит Ергенч ще получи най-високият хонорар сред актьорите. Говори се, че на епизод ще получава 500 хиляди долара или 7 милиона турски лири.

Хонорарите на Ханде Ерчел и Демет Йоздемир ще бъдат по 150 хиляди долара на епизод или по 2 млн. 203 хил. турски лири.

Имена като Арас Булут, Кенан Имирзалъолу, Пънар Дениз, Йълмаз Ердоан ще получават много повече.

Дисни ще построи гигантски киноцентър в Турция. За него е предвиден бюджет от 120 милиона долара. Подготвя се мястото, където ще бъдат обособени студията. Когато проектът приключи, много холивудски филми ще бъдат заснети в него.

Могат ли да бъдат конкуренция на Netflix? Възможно е, защото в момента нито една компания не е плащала такива суми, няма и да плати. Договорили са с много актьори, но разбира се за нещо в замяна. Условието е актьорът да не се появява на друга платформа... Ето защо Netflix очевидно ще има проблеми с актьорите в Турция.

Не знам доколко са верни цифрите, както и дали има клауза за ексклузивност на актьорите и какъв период обхваща тя, но със сигурност мога да ви кажа, че Animal Ram се показа като отличен инвеститор - срещу един Wear Ring ще получи достъп до в пъти по-голям капитал Sleepy

# 683
Кати благодаря за интересната информация Purple Heart

Това ме впечатли Blush
Цитат
Дисни ще построи гигантски киноцентър в Турция. За него е предвиден бюджет от 120 милиона долара. Подготвя се мястото, където ще бъдат обособени студията. Когато проектът приключи, много холивудски филми ще бъдат заснети в него.

# 684
Лиленце, всяка информация трябва да се приема с известна доза предпазливост Hands V Преведох написаното в статията, но да не забравяме, че всеки може да пусне слух, който да обслужва собствените му интереси... Ако Дисни се представят като крупен играч с дългосрочна визия, ще им бъде доста по-лесно да привлекат още топ имена за началната им кампания... пък после според резултатите да решат в каква посока да продължат.

Най-лесният начин да контролираш един човек е като му обещаеш нещо Wink

Попаднах и на една статия за "Между мен и света", която обаче ми е доста съмнителна като съдържание. Оставям линк, ако някой иска да си я превежда цялата >>> https://televizyongazetesi.com/dunyayla-benim-aramda-dizisi-4-yi … ondurecek/1317497

В резюме - с този сериал Ибрахим Селим ще се завърне на екран след 4 години пауза. В момента участва в мюзикъла "Алиса" и води YouTube шоуто си, но последно се е снимал 2017/2018 в 6-серийния Hayati ve Diğerleri, както и в дигиталния Şahsiyet. Казват още, че Демет е спечелила популярността си благодарение на летните романтични сериали и този щял да бъде такъв Rolling Eyes

От информациите до този момент, честно казано, изобщо не мисля, че "Между мен и света" ще е ром-ком, но както написах и по-рано - всичко приемам с известна резервираност Sunglasses

Иначе целият о(т)бор в момента се е събрал на купон по случай рождения ден на бижутерката

# 685
  • Плевен / София

Поне за сега няма определени дата и място за сватбата....Демет започвала да снима, а господина да изнася концерти и записва албум...Дай боже да е един много дълъъъъг годеж....А след това я камилата, а камиларя....Не ми се ходи на сватба с една дума...да си кажа...
Какъв годеж беше това...без роднини, без халки и срязване на свързаната червена лента.....

# 686
Каквото си търси, това ще намери... За първи път виждам подобна склонност към саморазрушение у някого Rolling Eyes За протокола, това е интервюто от вчера:

Надупчила се е като швейцарско сирене... и това го приемам също като някаква форма на автоагресия Thinking В интерес на истината, явно е на мода в артистичните им среди, защото още няколко актриси забелязах, че са по същия начин с по няколко пиърсинга... което не променя горното ми мнение Hands V

И не знам как Animal Ram винаги успява да изглежда като настъпана жаба. В случая не визирам само външния му вид (нещо което, ок, човек, не си избира), но цялостното му излъчване е едно такова лузърско...

От цялата тази показност на личния ѝ живот, най-накрая да стигна до същественото >>> твърди се, че ролята на Кенан в "Между мен и света" ще се играе от Метин Акдюлгер (Medcezir, Analar ve Anneler, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Şahsiyet, Atiye, Kulüp).

Кастът за сега изглежда така:

Тези от Televizyon Gazetesi продължават да настояват, че жанрът ще е романтична комендия. Днес пускат още една статия по въпроса >>> https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemirin-yeni-adi-ilkin-ha … ise-sinem/1317624

Disney Plus се планира да започне излъчването си в Турция, заедно с още 44 държави, през лятото. Служители на платформата ще ускорят местните продукции и ще поканят публиката да влезе в един вълшебен свят. Едно от заглавията, които привличат внимание в този вълшебен свят, ще бъде проектът, наречен "Между мен и света"
.

Според историята, Илкин ще подложи на тест приятеля си Толга. Синем ще ѝ помогне. Толга се разкъсва между двете жени, без да знае, че Синем и Илкин са приятелки. Ще издържи ли Толга изпитанието? Основната история на романтичната комедийна поредица е изградена около този въпрос.

Процесът на подготовка за сериала също отне много време. Поради тази причина снимките бяха отложени за още една седмица и се посочва, че ще започнат в следващите дни.

Хюля Гезер ускори работата като режисьор на сериала. Зерин Текиндор, Ибрахим Селим и Мелиса Дьонгел също се присъединиха към актьорския състав на романтичната комедийна поредица, чиято история пише Pınar Bulut. Очаква се актьорският състав да бъде завършен, след като още някои имена се присъединят към сериала.

С проекта "Между мен и света" Демет Йоздемир и Буура Гюлсой отново ще преминат към жанра на романтичната комедия. Хафсанур Санджактутан обаче нямаше такъв сериал и това ще бъде нов професионален опит за нея. Хармонията и енергията на тримата главни актьори от сега буди любопитство. От тях изглежда зависи успехът на сериала и интереса в чужбина.

# 687
От фейсбук група.

# 688
Пепелинче Heart

Снимката е от събота, след рождения ден на златарката, когато Демет беше написала, че са се изморили, но пък добре са се позабавлявали.

Отишли са да хапнат в Етилер и като са разбрали, че репортери ги чакат навън, са излезли, за да не ги карат да мръзнат на снега.

На въпрос какви са били реакциите относно "Любовни тактики", Демет е отговорила, че е получила много положителни коментари, дори при посещението им в Амстердам неотдавна, са я спирали чужденци на улицата (поляци, сенегалци, италианци, испанци) и самата тя се е изненадала.

Като са я питали за "Между мен и света" е казала, че не може да издава никакви детайли. Animal Ram се е намесил, че и на него даже не му казвала. Другото си го поместила Kissing Face

Вчера са се събирали с мениджърките Гьозде Йълмаз и Пънар Джура, което значи, че може да са обсъждали предстоящия проект:

Руткай им е готварил сладкиш и питки Joy Вечерта била продуктивна. Всичко са си изяли Stuck Out Tongue

Едно рамо за новата песен на Седа Саян, както и за книгата на комедийната актриса Ясемин Сакаллъолу "Да забраним външната красота и да минем на духовната":

На което Ясемин ѝ е написала: "Демет, колко те обичам Heartpulse Зад видимата ти красота, истинската ти сила е добрият ти характер и работливостта ти, но най-вече - човечността ти Heartpulse "

Вчера Хафсанур навърши 22 години. Твърди се, че това го е писала, когато е била на 13 г. и започва първият сериал на Демет SBSV:

"Како Демет, толкова много те обичам. Гледам всичките ти танци от Ефес в YouTube. Номер едно си, обожавам те" Сега 9 г. по-късно ще играе най-добрата ѝ приятелка в "Между мен и света" Nature Sparkles

И за любознателните - днес отново започват излъчването на No. 309 в Испания по Divinity.

Очаква се скоро "Птичката" да долети и в португалскоезичните държави в Африка (Ангола, Мозамбик, Кабо Верде и Сао Томе и Принсипи)

# 689
  • Плевен / София

Изгледах филма. Хареса ми...

Общи условия

Активация на акаунт