е имал участие.

Одеве четейки ви и аз това си помислих същото. Момичета, Демет е загубила всякаква почва под краката си. Дано приземяването не е много болезнено. Може ли от последните две години, а и преди това, да бележи такъв успех и това нейното говедо (изобщо не се извинявам за тона, но моля вие да ми простите, защото наистина яхнах метлата
) изобщо да не я отразява, а нашето момиче да е толкова заблудена и да го подкрепя на всяка негова крачка. Да, връзката означава и подкрепа, но когато е взаимна. На нищо ли не я научиха образите на героините, които изигра се питам тогава? Как може да е толкова заслепена. Толкова мил и състрадателен човек е Демет, а същевременно и толкова глупав и без грам инстинкт за самосъхранение. Но тя си е виновна. Явно родния й дом наистина е нейна съдба! Дано се осъзнае все пак, защото този
хич не ми харесва. Нито визуално, нито с това което направи.

Но мечтите са безплатни все пак 

Освен това говорят за сватба през лятото, когато вече много би ѝ личало и не знам как ще се приеме подобно нещо в Турция...

ще внимава много повече, докато окончателно не вкара Деметка в кошарата... Остава да разчитаме, че с началото на новите ѝ снимки, малко ще промени обкръжението и може от някъде да я застигне просветлението, че има живот и извън стадото 

)

Препоръчани теми