Отговори
# 660
Днес става един месец от пускането на "Тактиките" Kissing Face

# 661

"Класическият романтичен комедиен филм на Yeşilçam „Ah Where“ от 1975 год., който носи името си от песента на Füsun Önal, ще бъде сериал. За проекта, планиран като летен сериал, се твърди, че беше направено предложение на Демет Йоздемир за героинята, изиграна от Гюлшен Бубикоглу. Започна работата по сериала, продуциран от Oncu Ev, който е основан от Суави Доган и Керем Чатай. Все още не е известно как Демет Йоздемир гледа на тази оферта. Беше посочено, че след като правата за излъчване на филма бяха закупени от наследниците на Орхан Аксой и Садик Шендил, продуцентската компания започна да работи по сценария за сериала."

# 662
Включване от Северен Кипър, където вчера Animal Ram е имал участие.

„Сестра е дар за сърцето, приятел за духа, златна нишка за смисъла на живота“. Айседора Джеймс

И малко от изкуството на художника Керем Гюркавджъ, в което Демет му е била муза през годините:

Рисува я още от началото на кариерата ѝ. Има много хубави графики и на други артисти Kissing Face

# 663
Не ми харесва това, което Демет прави с лицето си и по-точно с устата.
Загуби естествеността си.

# 664
Тя изцяло се загуби, дано ѝ дойде акълът и се намери, преди да е станало прекалено късно...

# 665
Demo и Кате, златни ви уста! Grinning Одеве четейки ви и аз това си помислих същото. Момичета, Демет е загубила всякаква почва под краката си. Дано приземяването  не е много болезнено. Може ли от последните две години, а и преди това, да бележи такъв успех и това нейното говедо (изобщо не се извинявам за тона, но моля вие да ми простите, защото наистина яхнах метлата Imp) изобщо да не я отразява, а нашето момиче да е толкова заблудена и да го подкрепя на всяка негова крачка. Да, връзката означава и подкрепа, но когато е взаимна. На нищо ли не я научиха образите на героините, които изигра се питам тогава? Как може да е толкова заслепена. Толкова мил и състрадателен човек е Демет, а същевременно и толкова глупав и без грам инстинкт за самосъхранение. Но тя си е виновна. Явно родния й дом наистина е нейна съдба! Дано се осъзнае все пак, защото този Animal Ram  хич не ми харесва. Нито визуално, нито с това което направи.
И дано не съм прозвучала много негативно.
Отсега ви пожелавам успешна и прекрасна нова седмица и се радвайте на живота, защото е непредсказуем и един!  Heart

# 666
Якутче, винаги съм писала на принципа - честността преди всичко! На черното не мога да кажа бяло, както и обратното.

Ние сигурно сме една от малкото теми, в които патронката не се ползва с никакъв имунитет и когато се държи неадекватно, го казваме в прав текст Kissing Smiling Eyes

Имах намерение да преведа интервюто за сп. ELLE, но по същество няма нищо ново и интересно. Единственият по-различен въпрос е с кой световен режисьор или актьор би искала да снима, един вид dream team ѝ в киното, на което отговаря, че най-голямата ѝ мечта е да работи с Педро Алмодовар, както и че би било страхотно да играе с Кейт Бланшет. Това го отразиха и други издания:

Предвид творчеството на Алмодовар, още доста хляб трябва да изяде, ако иска да бъде едно от момичетата му. Той винаги се захваща с някакви противоречиви теми, нетрадиционни сексуалности, натуралистични сцени и т.н., което не знам как дори и хипотетично би понесло на консервативна Турция Hands Nail Care Но мечтите са безплатни все пак Wink

Иначе на мен любимки от музите му са ми Пенелопето:

И Роси де Палма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
  • Плевен / София
Никой не може да избяга от съдбата си....Ако ще и 100 роли, като на Зейнеп да изиграе...

# 668
Гости, уви Rolling Eyes

Този е някой си Исмаил Бал, който е написал: "Оцветихте уикенда ми с приятния ни разговор, с Вашата весела, изпълнена с живот, успешна и прекрасна енергия Hands Pray Flowers Bouquet Най-красивото чувство в живота е да усетиш сърцето Ви HeartHeartHeartHeart

# 669

След вчерашния концерт, Огузхан беше интервюиран, където журналисти попитаха за предстоящата сватба с Демет, на което музикантът отговори по следния начин:

—„Ще решим датата заедно. Имаме някои проекти в плановете си, така че искаме да намерим най-подходящата дата и за двама ни. Може би ще бъде през лятото."

Да не се окаже, че е бременна , че така бързат с годежа и сватбата.  Честно казано се надявам да почне някоя романтична комедия и да играе , или с Бурак Дениз или Керем, и да се започне ревността.

Нови от Демет

# 670
Gray, от Демет вече всичко може да се очаква, но не мисля, че в момента е бременна. Това е нещо, което не може да се крие дълго и мълвата вече щеше да е тръгнала Rolling Eyes Освен това говорят за сватба през лятото, когато вече много би ѝ личало и не знам как ще се приеме подобно нещо в Турция...

По-важното е, че днес онази, чието име не споменавам пусна нова информация за "Между света и мен":

Демет Йоздемир, която изживява щастлив период както в професионалния, така и в личния си живот, от известно време репетира за новия си сериал. Поддържайки формата си със спорт и диета, Йоздемир започва снимките на новия си проект "Между света и мен" тази седмица.

Известната актриса ще играе в сериала, подписан от MF Yapım, Илкин, собственичка на PR агенция. Хафсанур Санджактутан ще бъде най-добрата приятелка на Илкин, а Буура Гюлсой ще бъде любимият ѝ Толга. Събитията в сериала ще започнат с тест за доверие, който Илкин ще направи на Толга, без той да знае.

Пънар Булут е сценарист на сериала, който ще бъде режисиран от Хюля Гезер.

Актьорският състав на сериала ще включва още Зерин Текиндор, Ибрахим Селим и Мелиса Дьонгел. Дьонгел ще играе младо момиче, работещо в компанията на Илкин. Продължават преговорите за актьора, който ще даде живот на Кенан, другият мъжки образ в проекта, когото ще видим по-нататък в историята.

# 671
Момичета, Грей, Кате, до лятото "я камилчето, я камиларя". В този техния артистичен свят докато зацепиш че двама са двойка и вече си назаднал с информацията. Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно ми е обаче кой ще е другия актьор в "Между мен и света". Дано да е Керем Б. И Бурак Д. може, да. Кочко ще се пръсне по шевовете и тогава може да побърза да забремени Демет. Joy

# 672
🐏 Кочов ще има да сънува сватба през лятото Демет като започне снимки, но мисля, че той ги приказва тези неща, колкото да хвърли нещо да ръфат журналистите.
Не мисля, че се е засилил да се жени въобще, имам си едно такова предчувствие. 😂

# 673
Всички сме скептици относно сватбата, но къде на шега, къде на инат, ще вземат наистина да я направят... След червения картон по Нова година, сега Animal Ram ще внимава много повече, докато окончателно не вкара Деметка в кошарата... Остава да разчитаме, че с началото на новите ѝ снимки, малко ще промени обкръжението и може от някъде да я застигне просветлението, че има живот и извън стадото Smirk

Днес малко е в стил "Матрицата" Sunglasses
(последните снимки са от първия ѝ сериал SBSV, където с Екин Коч бягат от Баръш Фалай Stuck Out Tongue Winking Eye)

Иначе за времевия лаг съм повече от съгласна. Много от нещата се случват доста преди да се разбере за тях. И въпреки чувството, че гледаме някакво "Дизиландия" риалити, всъщност информацията се пуска постфактум, вече филтрирана и редактирана... Кой знае какви неща се случват в момента Rolling Eyes

Само ще се самоцитирам какво съм писала на 28 февруари (стр. 42):
Попаднах на някакви слухове, че и други известни актьори се спрягат като участници в сериала, а именно - Мелиса Дьонгел, Зерин Текиндор и Ибрахим Селим. Да видим дали ще нацелят някой изобщо Stuck Out Tongue  
За сравнение, вездесъщата повелителка на всички екслузивни новини, пусна тези имена чак вчера, т.е. 2 седмици по-късно...Дали пък не ги е знаела преди това Animal Speak No Evil

И за финал нещо, което ми направи приятно впечатление - две от колежките на Демет от "Тактиките" се похвалиха с мартенички - Ханде Йълмаз и Ясемин Язъджъ независимо една от друга споделиха, че са им подарени Heart Eyes

# 674
Шуки пак празнува успеха на филма Hands Clap

А нашата кокона май съвсем други неща я вълнуват... Animal Ram Hands Nail Care Wear Lipstick Wear High Heel Wear Dress дано поне на свой ред сподели публикацията Blush

Общи условия

Активация на акаунт