⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀Нека всеки от дните й бъде изпълнен с щастие и усмивки! Нека всеки ден ни дава възможност да я следваме и се радваме на нейните успехи! Добре, че си родена, скъпа Демет!

Хиляда благодарности, че си в живота ми, че те има, че си светлината на моя мир... Винаги се е казвало, че "звездите" са недосегаеми, но ти си до мен 
"

Има много червени лампички, трябва да кажа
Да видим дали Деметката ще превърти играта, както се е засилила, или ще се спре навреме 

Има една приказка, че каквито и лъвове да се въртят около една жена, ако тя си е овца, ще си сака коча... Приликата с действителни лица е напълно случайна 

Утре се очаква да излезе мартенския брой на сп. ELLE с Демет.
Този месец по някое време трябва да започнат и снимките на сериала "Между мен и света" за Дисни +. Това, което се знае до момента е, че Демет, Хафсанур и Буура ще си партнират. Буура щял да бъде между двете, както и да го интерпретират това... Другият мъжки образ щял да се появи по-късно. Режисьор ще бъде Хюля Гезер (Hekimoğlu и Yalancı), а сценарист Пънар Булут (Доктор чудо и Езел), продуценти са MF.
И тази седмица Демет оглавява (непонятно изготвяната за мен) класация за турски актьори в IMDB, като за първи път влиза в първите 1000 актьори в световен мащаб. 

Мен това не ме притеснява, защото разбрахме индиректно каква е била причината за разрива в отношенията им с Челика. Много по-обезпокоително е в какви отношения е със собственото си семейство... и заради кого? Препоръчани теми