Отговори
# 615
  • Бургас

Да е честита любимата ни чаровница!
⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀Нека всеки от дните й бъде изпълнен с щастие и усмивки! Нека всеки ден ни дава възможност да я следваме и се радваме на нейните успехи! Добре, че си родена, скъпа Демет!
Flowers Hibiscus

# 616
Пак идвам с ударна доза честитки Sunglasses

Но преди това нещо, което бяхме заподозряли Kissing Face Руткай с тези дънчици обаче се излага Hands Thumbsdown

Подготовка за празника в къщи

Отборът на ДЕК:

Танцьорите Онур и Хюля:

И две от най-хубавите честитки - от Шуки и от Фатма Топташ Heart

# 617
Издокарани за празника:

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 22:22 от Florale

# 618
  • Плевен / София

# 619
  • На зелено
Явно е било страхотно партито по случай РД. Дано да пуснат още снимки. Много е красива Демет в лице, свеж грим, усмивка, красота. Но роклята, омг, сериозно ли?! Много се стегна и отслабна в последната една година, но има далече по-красиви попадения от това бяло недоразумение.

# 620
  • Плевен / София
Явно е било страхотно партито по случай РД. Дано да пуснат още снимки. Много е красива Демет в лице, свеж грим, усмивка, красота. Но роклята, омг, сериозно ли?! Много се стегна и отслабна в последната една година, но има далече по-красиви попадения от това бяло недоразумение.
Според мен е цвят "шампанско"... Smirk

# 621
Снимки от празненството:

Руткай: "Изворът на моята радост стана на 30 Flowers Tulip Хиляда благодарности, че си в живота ми, че те има, че си светлината на моя мир... Винаги се е казвало, че "звездите" са недосегаеми, но ти си до мен Heart
Честит рожден ден, приятелко, сестричката ми Revolving Hearts"

Анъл Челик на преден план

Роклята иначе е Прада, както някой от испанските фенове беше написал - De nada a Prada (От нищото до Прада)

# 622
И на Рутко костУмчето и то Прада, барабар с коланчето.
Но защо така не спирам да се смея на вида му. 😂 😀 😀

Иначе роклята ми харесва, макар да имам дребни забележки към шивачките на Прада. 😂 😀
Но Деметчето е толкова красива, че оправя положението.

# 623
Пепелинче Heart

Странна енергия витае около Демет в последно време. Не мога да си кривя душата, тя е красива, но ми липсва предишният ѝ блясък, онова пламъче в очите ѝ, което веднага те подкупва и те печели на нейна страна...

Ще оставя всичко на времето да си покаже кой, какво и как. Събрала съм доста парченца от пъзела, но още не мога да го наредя изцяло, затова продължавам изкъсо да следя събитията - вече и с научен интерес Nerd Има много червени лампички, трябва да кажа Rotating Light Да видим дали Деметката ще превърти играта, както се е засилила, или ще се спре навреме Thinking

Няма сега да задълбавам в темата, че пак ще се отплесна и ще забравя да пусна новината от сутринта:

Според информация на "Акшам", са отправили предложение към Демет да изиграе Зехра в римейка на Йешилчамската класика от 1975 г. "Ah Nerede". Планира се филмът, който в оригинал е с участието на легендата Тарък Акан и Гюлшен Бубиколу да бъде направен на сериал. Най-странното е, че съм чувала песента от филма и аз самата не знам от къде Joy

И да донеса останалите честитки и снимки, че ми се задръсти телефонът Nerd

Анъл се показа:

Аря и мъжът ѝ Милан също са били сред гостите:

Еми, не, не и не!

Днес пак се е мотала със стадото... детето е на Мустафа Аккан:

Това ѝ е подарък от Гюлджето:

Още от честитките:

Последната е монтаж, понеже Берен Саат и Демет са родени на една дата (да не казвам, че и Ердоган е с тях) Stuck Out Tongue Winking Eye

Пак поздрави от Нерва Серезли Revolving Hearts

Това са най-различни подаръци и акции от феновете ѝ: торти, рисунки, дарения, звезда и т.н.:

# 624
Цялата снимка на @zobiansaadofficiall преди да я изреже за честитка. На Демет много й отиват красиви мъже Smile

# 625
Някак си се комерсиализира Демет. Започна да се превръща в продукт. Загуби се излъчването на невинност и чистота. Това сякаш започна след историите с Джан Яман.
И съм потресен, че до толкова се е сдобила с Анъл, че чак да го кани на рождения си ден.

# 626
Флораленце Purple Heart Има една приказка, че каквито и лъвове да се въртят около една жена, ако тя си е овца, ще си сака коча... Приликата с действителни лица е напълно случайна Smiling Imp

И не мога да не споделя този прекрасен Шуки, който вчера многозначително попита "Какво се случва?" И аз това питам от известно време, с риск вече да съм досадна Kissing Face

Сега към актуалните новини Kissing Smiling Eyes

Flowers Hibiscus Утре се очаква да излезе мартенския брой на сп. ELLE с Демет.

Flowers Hibiscus Този месец по някое време трябва да започнат и снимките на сериала "Между мен и света" за Дисни +. Това, което се знае до момента е, че Демет, Хафсанур и Буура ще си партнират. Буура щял да бъде между двете, както и да го интерпретират това... Другият мъжки образ щял да се появи по-късно. Режисьор ще бъде Хюля Гезер (Hekimoğlu и Yalancı), а сценарист Пънар Булут (Доктор чудо и Езел), продуценти са MF.

Попаднах на някакви слухове, че и други известни актьори се спрягат като участници в сериала, а именно - Мелиса Дьонгел, Зерин Текиндор и Ибрахим Селим. Да видим дали ще нацелят някой изобщо Stuck Out Tongue

На мен ми харесва как стоят един до друг, да видим какви точно ще са и ролите им, де...

Flowers Hibiscus И тази седмица Демет оглавява (непонятно изготвяната за мен) класация за турски актьори в IMDB, като за първи път влиза в първите 1000 актьори в световен мащаб.

Днес единствената снимка, която сподели е тази, придружена от песента на Сертаб Еренер "Порасни, дете", чийто текст е доста многозначителен също...

П.С.
DariVale, сега виждам постът ти - комерсиализацията е неизбежна, защото от дизита не се печели достатъчно добре. Всички разчитат на странични рекламни договори, което вече е стандарт и в света на спорта дори (за съжаление). Заветната цел е да направиш име, което, ако имаш достатъчно добри агенти, да се продава възможно най-добре. Т.е. искат-не искат всички рано или късно стават продукти, които хранят маса народ около тях. Демет в това отношение, според мен играе съвсем честно и винаги си личи кое е платена реклама и кое - не...засега не съм я хванала да хитрува. Просто си изпълнява професионалните ангажименти. Иначе разбирам идеята ти - че губи на автентичност в поведението си. Има го малко този момент, но като си пуснеш някое видео-интервю с нея, виждаш, че пак си е толкова луда и непринудена. Просто от време на време сътворява някоя велика простотия Satisfied

Сдобряването с Анъл, повторната поява на Саадет и приятелката от детството ѝ Аря се случиха в един и същ период, когато беше разделена с Animal Ram  Мен това не ме притеснява, защото разбрахме индиректно каква е била причината за разрива в отношенията им с Челика. Много по-обезпокоително е в какви отношения е със собственото си семейство... и заради кого?

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 22:48 от super_katia

# 627
Аз така и не разбрах каква е причината за разрива с Анъл 🤔

# 628
1. Предполага се, че когато се разделиха Джан Яман и Демет Анъл е защитил позицията на Джан.
След това се появиха снимки от годеж - даване на пръстен и церемониално съгласие, на Анъл с някаква световно неизвестна девойка. Демет отсътваше от мероприятието, а до тогава години наред бяха неразделни дружки.
2.Наскоро в интервю Демет каза, че се е по чувствала огорчен, когато неин близък приятел и поискал пари назаем, за да си плати сметките, а после е видяла, че в същност е купил годежен пръстен.
За мен такъв човек би престанал да съществува вовеки в листата на живите.
Предполагам, че и двете причини са верни. Анъл ми прилича на поредния нагаждач в живота на Демет. Навремето Джан Яман беше по-популярния, логично да се опита човек да се поотърка в звездия му прах. После той спаси себе си в Италия и на място остана пак Демет - да се въртят около нея за късче отразен блясък.
По отношение на Демет - не ми харесва, че бавно и полека се превръща в средно-статистическа кифла. И все по-рядко виждаме да проблясва нейната естественост. Компанията, с която се изявява в социалните медии не ми допада. Глупостите с 🐏 също. Започнах дори да се заглеждам дали не си силиконира джуките.
На снимката на ръката й не разбрах кое е подръка от приятелката - пръстена или гривната. Защото, ако пръстена е годежния й от 🐏ов - затвърждавам си мнението за неговия вкус и интелигентност.
А той, между впрочем на профила си 🐏овТВ рекламира само себе си. Така не направи един пост за филмите или клаузите на Демет.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 00:27 от dariVale

# 629
Благодаря за отговора, но всички тези предположения са ми известни. Мислех, че има нещо по-конкретно, което съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт