Отговори
# 645
Лиленце, ей така чакаме снимките за ELLE, но за момента още нищо не се е появило Nerd Най-вероятно утре по някое време ще ги видим.

Използвам случая да отговоря на Aerinn-чето за пускането на серилите на дигиталните платформи - да, обикновено се качват целите сезони наведнъж (8-10 епизода по 45-60 мин. в сезон е стандартът). Дисни ще се окажат доста по-експедитивни на турска почва от Нетфликс, понеже се очаква това, което снимат сега да излезе август месец, докато "Тактиките", например, ги снимаха юли, а излезнаха февруари. Разбира се, това подлежи на официално потвърждение, защото не знам дали Дисни ще си пуснат всички проекти наведнъж, или ще имат някаква по-различна статегия Rolling Eyes Предстои да видим.

И понеже вече е наш човек, ето какво качи Буура днес. Ако снимката е актуална, можем да предположим, че така ще изглежда и в сериала:

# 646
Не мога да се сдържа да не похваля Рутко. Невероятна визия е сътворил за Хазал Кая. Изглежда изящна като статуетка. Само мога да си представя отблизо как цвета на роклята хармонира с очите й.

# 647
Снимките явно ще излизат на час по лъжичка Laughing

Чак сега е пуснат броят

# 648
Най-после и аз изгледах Тактиките. Кратко, нежно и сладко. Мисля си, че разбирам маневрите на Animal Ramов около 14 февруари. Отклони много успешно вниманието от страстните сцени на Демет и Шюкрю. А Демет му е уйдисала на акъла, за да  не му се нарани крехкото телецовско его.
Ми не е мъж, комплексар пълен. Щом в името на успеха на любимата не можа да понесе малко коментари как тя се прегръща и целува с по-харизматичен партньор.
Шуки малко нежен идва, дори и в най-мъжкарските си сцени, та не мисля че коя да е жена е в опасност покрай него, ама знае ли човек...
Не съм чела от кой жанр ще е проекта за Дисни с Буура и какъв е сюжета. Може тук да сме коментирали, но сега не ми се рови назад. Дано да е нещо сериозно, защото такива роли също й отиват на нашата Китка. Smirk

# 649
Почнаха да излизат снимките:

Има и някакви откъси от интервюто... ще го изчакам да излезе цялото, но отсега да занете, че ще има доста въпроси и отговори за Animal Ram

На този фон истински ме зарадва подкрепата на Демет за филма на Фара Зейнеп - Берген Heart Eyes Журнаистката Айше Арман е написала страхотен текст, след като го е изгледала Hands Clap Демет още не е, но е написала, че при първа възможност ще го направи. Поздравява целия екип, начело с Фара Зейнеп за смелостта и усилията да представят историята и да обърнат вниманието върху темата за насилието над жените.

Много интересно изглежда, а и браво на Фара Зейнеп за това, че сама е изпяла всички песни Heart

# 650
Цитат

Сладурана Heart

# 651
И още:

Скрит текст:

# 652
Кате, Зейнеп Фарах е много талантлива актриса,а приликата й с Берген е смайваща. Дано да го качат някъде за да може свободно да се гледа. След филма за Мюслюм Гюрсес, който гледах наскоро, направо се  чудя как съм го пропуснала, но слава Богу момиче от друга група ми сподели линк за което й благодарих. Майката на Мюслюм е намушкана с нож няколко пъти от баща му и това става пред очите му още като дете. Това е тежка травма, която бележи целия му живот. Когато гледах  трейлъра на филма за Берген тръпки ме побиха, когато Берген каза: "Той е влюбен в мен. Не би ми посегнал." А после я заливат с киселина и накрая мъжа й я застрелва. Трябва да се дава гласност на такива случаи, а и подкерепа от държавата за жените претърпели насилие. Не трябва де се мълчи.

# 653
Берген със сигурност ще го гледам! Много ме заинтригува историята, а щом има и музика съвсем ме спечелиха Sunglasses

В "Курт Сейт и Шура" двете си партнираха хубаво Heart

И още една снимка от ELLE се появи, но имам чувството че има още поне една страница от интервюто, която липсва:

# 654
# 655
Пепелче, нека и така ги има снимките:

Между другото, правени са в Амстердам, където е с Animal Ram

Да пусна и остатъка от снимките за ELLE (някои вече са качвани, но се появиха в по-добро качество):

ДЕК и тази седмица продължава да е в ТОП 10 на Латиноамериканския HBO MAX:

Серия 165468418 на "За животните с любов":

Поредното куче, на което му търсят дом и гримьорката Алев Кая е изпратила храна на уличните животни за рождения ден на Демет.

От вчера. Някои смятат, че снимката е правена в каравана:

Фара Зейнеп ѝ върна сърчица и култувата червена роза за хубавите думи относно "Берген", както и Филиз Акън е трогната от отговора на Демет за похвалите, които ѝ беше отправила:

# 656
От Демет:

# 657
И от нашия любим зет, в Амстердам са Flowers Hibiscus

Иначе снимат ли не снимат ли филм, много затишие и никакви "зад кадър" снимки и сторита Sob

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 17:57 от Aerinn

# 658
След няколко дена детокс, да направя една обзорна емисия Nerd

В семицата от 28 февруари до 6 март, "Любовни тактики" са под номер 5 в глобалната филмова класация на Нетфликс и добавят още 3 млн. 660 хил. ч. гледане на платформата Sparkling Heart

Имат си и официални свои стикери за WhatsApp Heart Eyes

В същото време, ДЕК влиза в топ 10 на най-гледаните сериали по HBO в глобален мащаб Hushed

Отделно, тази седмица Демет е поставена на 223 място в световната класаця на IMDB (сред 11 млн. артисти) и отново е първа сред турските актьори.

Култовата сцена с висенето от прозореца на WC-то от "Птичката" тази сутрин премина границата от 100 млн. прегледа в YouTube Hands Clap

Ново за Пантен

Още снимки от Амстердам от предишните дни:

Сега вече може и да са си в Истанбул обаче, защото салонът, който е отбелязала Демет е там:

И сторито на Animal Ram е с надпис на истанбулско такси, който гласи: "Има хора, които се усмихват прекрасно, а отвътре са разбити на парчета". Само информативно го оставям Rolling Eyes

´

Отбелязване на 8 март с бунтовен дух и с кенийчетата ѝ:

Получила си е подаръците за рождения ден и е споделила само част от тези, които са свързани с благотворителни акции:

Подкрепа за Хазал Кая, след като беше нападната много грозно от някакъв "журналист", който си позволи да напише 5 точки защо я мрази Flushed

И тук напомням, че Хазал едно време е била сред първите, които са защитили Демет, когато са я обиждали за това, че е била танцьорка.

За финал видео от снимките за ELLE >>> https://twitter.com/i/status/1501620099790393352

# 659
  • Плевен / София

Интересно защо на снимките от Амстердам не виждам годежният пръстен? Той не се ли носи ежедневно?
Кате Heart благодаря за прегледа на печата....

Общи условия

Активация на акаунт