Отговори
# 705
Гости, на мен с цикламеното ансамбълче ми е ок.

И малко новини - според Токио тази седмица вече наистина щели да започнат снимките на "Между мен и света".

Както и Дисни + започва в Турция от средата на юни месец още. Цената на абонамента е много достъпна, според мен, 35 лири или малко над 4 лв.

Руткай не знам какво се присети за 14-ти февруари Rolling Eyes

# 706
Кате, така както Деметка се снима по-често с Рутко, отколкото с Animal Ram, по-скоро все едно той да е кандидат-зетя. Joy Поне си го знаем, че й е верен приятел и от него няма изненади. Шегата настрана колкото по-дълго далеч от телевизовиознния екран, толкова повече загуби ще претърпи. Добре е, че започват снимките на филма. Дизи вселената не търпи вакум!

# 707
  • Плевен / София

Вече и в тоалетната е модерно да си направиш селфи

# 708
Гости, нашата Деметка не кифла, а в цял кроасан се превърна Joy

Апропо, момичета, трбява ни нова тема скоро Nerd с надеждата да пишем и коментираме снимките на новия филм. Съгласна съм с вас, че колкото повече липсва от екран, толкова по-зле, интересът не се поддържа със селфита. И последователите растат, но доста по-бавно, в сравнение с други актриси Blush

# 709
До следващата тема имаме 25-30 коментара още, което с нашето темпо се равнява на буфер от поне няколко дена Wink Не виждам смисъл да бързаме с изписването на настоящата тема, при положение, че няма кой знае какво ново за обсъждане около Демет. Разкостили сме си я чинно по всички параграфи Joy а от снимките на "Между мен и света" не очаквам да ни пуснат някакви сериозни подсказки, дори и утре да се съберат на сета Kissing Smiling Eyes

Забравих да споделя, че няколко различни хора пишат, че след като са гледали "Любовни тактики", Демет им приличала на актрисата Ванеса Хъджинс. Последно вчера една бразилка го лансира като идея и 79% от гласувалите ѝ последователи се съгласиха с нея:

Освен на тези две снимки, аз не виждам чак такава прилика между тях, но вероятно, защото не съм запозната с творчеството на Ванеса Kissing Face и гледам само картинките ѝ в гугъл Nerd

# 710
Рутко споделя, че са на вечеря у Деметка, докато Animal Ram явно е на участие в Коня.

# 711
Утре започвали снимките на "Между мен и света" Hug

Така като гледам тортичката и шампанското на масичката, може и това да са се събрали да полеят, Aerinn-че. Чинийките на Деметка обаче са страшни - буквално Joy

Само не мога да се сетя това от кое детско беше Rolling Eyes

Айде, доживяхме да пожелаем късмет на новия сет Flowers Four Leaf Clover

# 712
Имаме и втори "първи и най-голям фен на Демет" след Джан Яман Smile

# 713
На втория първи най-голям фен на Демет за година и половина, кажи-речи, му се откъсна от сърцето едно стори за успеха на "Любовни тактики" (и то без да отбележи на него Шюкрю и останалите участници, с които се познава), както (по спомени) и едно стори за ДЕК. Толкова. За сметка на това, Демет не спира да рекламира приятелите му и него самия... Smirk Да видим къде ще му излезе краят и дали след време ще ѝ е пак толкова смешно Rolling Eyes

Това е "репортажът" https://youtu.be/06o-F1xVJis

И най-накрая вчера започнаха снимките на "Между мен и света":

"Добро утро на всички. Определено днес е много вълнуващ ден." И от караваната: "Не се страхувайте. В къщи съм си" Animal See No Evil По традиция пусна и кратко видео: "в роля съм". Ужасен филтър е избрала този път Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последната снимка е след края на снимачния ден, където е отбелязала режисьорката Хюля Гезер и е написала: "Голямо вълнение, голямо" Flowers Herb Действително от 2014 г., когато участва в "Курт Сейт и Шура" по покана на самата Хилял Сарал, не я е режисирала жена.

Ето я и госпожа Хюля. Дано ѝ се получат добре нещата, защото без значение с какви имена разполагаш, важен е крайният резултат:

Цветя за Демет от мениджърската ѝ агенция ID, както и за Хафса от приятелката ѝ Ясемин Язъджъ, която игра с Демет в Тактиките:

И Хафса се вълнуваше за първия снимачен ден:

Този месец тя е корицата на сп. Elle, след като Демет беше предния Sunglasses

Питали са я за "Между мен и света" в интервюто към сесията, но и тя като Демет е казала, че не може да говори много, само че: "има послания, които всеки зрител може да свърже със собствения си живот и взаимоотношения".

Прекрасен пролетен ден на всичкии Flowers Tulip И едно тематично клипче от румънския канал Happy с любимите дизи герои >>> https://twitter.com/i/status/1509936774881103879

# 714
Кате, този Animal Ram ми изглежда  лигльо. Сякаш не беше той в предното видео когато така позорно избяга от камерите като мишка, само и само  да не каже две приказки на репортерите. Сега застанал отсреща и пее като славей, как бил най-големия й фен. Ами Демет да си прави изводите, но къде акъл в тая глава. Че и пишкин, пишкин да им вика на репортерите, че очаквали те да им определят дата за сватбата. Готово! Ако иска и някой от тях да се ожени за Демет, вместо него. Става ли? Ха да видим между средата и края на лятото дали ще се случи! Joy Защото все ще се намери някой, който да му припомни. Да не се окаже първоаприлска лъжа! Stuck Out Tongue Winking Eye

Наближава да излезне заснемането на сериала. Да им пожелаем успех!

# 715
  • София
Коч освен да каже и да изкопира някоя друга фраза дали друго може да прави. И как така само Акиф взема интервю от Коч вече си мисля, че е много личен приятел на Коч и постоянно той им взема интервю.

# 716
Коч освен да каже и да изкопира някоя друга фраза дали друго може да прави. И как така само Акиф взема интервю от Коч вече си мисля, че е много личен приятел на Коч и постоянно той им взема интервю.
Кочко си е много добре , не разбирам какво фенове сте на Деми , след като пишете толкова много против Кочч!

# 717
Г-жо Мирчева, радвам се, че четете нашата тема Flowers Hibiscus Ако сте пропуснали по-старите ни мнения, не сме изписали чак толкова много страници, можете да се върнете назад и да прочетете пълните ни разсъждения.

Краткият ми отговор на въпроса Ви е, че пишем това, което мислим, а то е, че Демет заслужава много повече Hands V

Дългият отговор би включвал цял набор от червените лампички, които аз лично съм забелязала по време на връзката им, но сред тях има такива, които смятам за твърде нелицеприятни, затова именно като фен на Демет, в случая ще ги спестя Kissing Smiling Eyes

Теди, според мен добрите отношения с медиите са изцяло заслуга на Демет. Тя нееднократно е казвала, че вървят заедно по този път и винаги се е държала много любезно и уважително с репортерите, дори когато са ѝ задавали провокативни въпроси.

В предишното "интервю" с Акиф, той сам се цани да бъде свидетел на сватбата от нейна страна, което ясно показва предпочитанията и симпатиите му към кого са насочени.

По същия начин, водещите на двете основни клюкарски предавания в Турция - триглавата ламя - Бирджан, Арто и Серен, както и двете свраки Мюге и Гюлшен, дори когато разнищват Демет, го правят сравнително умерено и обективно. Като се замисля обаче, напоследък винаги влиза в полезрението им като косвена жертва на Animal Ram и неговите действия Smirk Колкото и упорито да го лансира Демет, няма никакъв шанс да го заобичаме, по-скоро, когато е покрай него, тя ми става рязко нееее-прии-ятнааа (това последното си го четете като блеене Kissing Smiling Eyes).

# 718
  • София
Катенце благодаря ти❤
Госпожо Мирчева никога не съм имала нищо против Коч изключителен композитор, музикант, певец и го казвам със чистата си съвест от музикална гледна точка. Но и аз като другите момичета ще кажа, че той абсолютно с нищо не подкрепя Демет  едно стори не качи в нейна подкрепа за последния и филм. А нейните сторита са винаги свързани с него, приятелите му и цялото му обкръжение. Виждаме как  Демо влезе в неговото обкръжение, а нейните хора останаха на заден план. И мисля, че нито съм обидила някой  нито съм казала нещо лошо.   А думите му за фен номер едно са изкопирани от друг човек няма да му споменавам  името, защото не е коректно  още от 2019година

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 21:14 от Teodora Kirova 683721

# 719
Цитат
Кочко си е много добре , не разбирам какво фенове сте на Деми , след като пишете толкова много против Кочч!

Хе, хе , имало ново правило- щом харесваме някого, длъжни сме да харесваме и гаджето му Animal Sheep . Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А на гаджето  Animal Sheep роднините трябва ли да харесвам, че толкова обич не зная дали ще мога да понеса? Thinking

Бременни и деца да не отварят спойлера!!! Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт