Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 53 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Изобщо тези коледни кутии до сега не ме блазнят. Само за Лейди бокс коледната се чудя. Има ли нещо друго, което да очакваме или това беше🤔

# 601
Аз поръчах кибрит, за да пробвам серума, понеже предния път го изпуснах. Интересен ми е и продуктът за коса.

# 602
Кибрит няма да имат редовна кутия за Декември?

Да, това ще е последната кутия за тази година.
Ще я оставя без коментар Simple Smile
Ясно. My wallet is safe.
Ако и следващите кутии на Goodbox и Белбокс са такива, направо ще забогатея.

# 603
Изобщо не ме грабна Кибрита, а го чаках с голямо нетърпение.

# 604
  • Пловдив
На Кибрита ме грабна шоколада и продукта за коса...ще пропусна кутията.

# 605
Коледните Кибрит и Goodboox-пропускам, чакам си ноемврийската кутия на Гудбоксa и ще видя какво ще разкрият за редовната декемврийска, може би тя ще ме съблазни Simple Smile

# 606
Ако някоя дама си поръча кутията за декември на Heybea box моля да я качи, че ми е интересна и се чудя.

# 607
Аз имам абонамент за кибрит и във фейсбук страницата пише, че тези с абонамент ще получат кутията. Дано да е вярно, защото продуктите ми харесват и имам спешна нужда от почти всички продукти с изключение на серума, но ми е интересен и със сигурност ще го пробвам.

# 608
  • София
Ще получиш, аз така получих Beauty Rituals кутията им на цената на кутия от абонамент 🙂

# 609
Липса на оригиналност поне за предстоящите празниците за мен е и неуважение към тези, които плащат за кутиите в продължение на месеци и години.

Да бяха си направили минималния труд да измислят нещо извън познатите до втръсване "ултра скъпи" неизвестни марки, които не им омръзна да рекламират. Неуспешно.

Нямам нужда от "серумчета"-"еликсирчета" и "скрабчета", а от кутия, която е различна от копи-пейст познатите ни издания. Ако за тях цената прави една кутия "празнична", са далеч от идеята за успешна търговска визия.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 16:59 от Tsugumi_

# 610
Аз имам абонамент за кибрит и във фейсбук страницата пише, че тези с абонамент ще получат кутията. Дано да е вярно, защото продуктите ми харесват и имам спешна нужда от почти всички продукти с изключение на серума, но ми е интересен и със сигурност ще го пробвам.
Къде пише, че я изпращат на хората с абонамент, аз не намирам такава информация?

# 611
# 612
Цитат
Къде пише, че я изпращат на хората с абонамент, аз не намирам такава информация?

Специалните издания не ги изпращат на тези с постоянен абонамент. Срочен не съм имала.
Миналата година, звъняха по телефона да ме питат дали искам кутията на Brave New Hair, коледната. Не я исках. Който я искаше, трябваше да я поръча отделно извън абонамента. Видях скрийншота отгоре. Мерси.

# 613
Ясно, значи само за хората, които са платили абонамент. Това мен не ме включва.

# 614
  • София
Да, прави сте, аз бях с тримесечен предплатен абонамент тогава, не стандартния.

Общи условия

Активация на акаунт