Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 53 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Не са уточнили за какъв абонамент става въпрос срочен или постоянен. Отговорили са общо. Утре мога да попитам.

# 616
Много скучни коледни кутии и от Кибрит и от Goodbox. Явно наистина само цените са им коледни. Аз пък за разлика от повечето, искам непознати марки. Grinning Има достатъчно добри български (и не само) марки, които обаче не са комерсиални.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:54 от tarantula87

# 617
Малко не разбирам разочарованието на повечето от вас. Какво очаквате да има в коледна кутия? Аз честно казано предпочитах да порбвам новия серум за бели коси на wooden spoon, но вероятно таргета на Кибрит не е мацки с побеляващи коси:) Ароматните пръчки също не са нещо, което бих ползвала. Предпочитам някакъв аксесоар. Крафт изненадата предполагам ще е картички, което също не е уау. На тази марка щеше да е по-добре коледна топка. Но серумът на wooden spoon се надявах да го включат пак и вероятно само заради него ще поръчам кутията.

# 618
И аз ще си спестя кутията на кибрит, нищо от нея не ми е интересно или да имам нужда.

Мисля че много хора се оттеглят от кутиите заради едни и същи марки, които се въртят в почти всички... Както и еднообразните продукти.
Сигурно за 5ти път има серуми... Олио и не знам какво още... Което човек няма как да използва за месец, че после пак да му се зарадва в следващата кутия.
А като изключим един евентуално добър продукт... Другите са точно пълнеж и неща, които иначе едва ли някой би отишъл специално да си купи.

# 619
BettyBoop, Слава Богу, все още има клиенти с малко по-високи критерии, на които серумчета, олеа и скрабове не им притъпяват критичното мислене и искат да получат отношение, оригиналност и СВЕЖИ идеи срещу по-висока цена, която се слага на "празнична" кутия.
След като един търговец има самочувствието да ми иска повече, аз имам правото да съм по-критиччна към това, което ми предлага. Още повече в случай на празник. Останалото е отбиване на номер на скъпа цена.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 07:29 от Tsugumi_

# 620
Предложение към тези, които ще си закупят коледното издание на Кибрит. Може да им пишете на Wooden Spoon и да ги попитате за някакви техники и препоръки за съхранение на продуктите, за да не се развалят толкова бързо.

# 621
35-50лв не е кой знае колко висока цена. Не може да очакваме висок клас козметика за тази стойност. За мен кутиите са начин да се запознаят хората с нови продукти на брандове, които имат нужда от по-голям пазар. Утвърдени, световни марки нямат нужда да влизат в кутии. Не защитавам Кибрит. И на мен ли липсва празничност в кутията, но нямам чак такива огромни очаквания, за да се чувствам разочарована.
Предложение към тези, които ще си закупят коледното издание на Кибрит. Може да им пишете на Wooden Spoon и да ги попитате за някакви техники и препоръки за съхранение на продуктите, за да не се развалят толкова бързо.
Подобен тип козметика държа в хладилник.

# 622
Лично аз не очаквам и никога не съм очаквала висок клас козметика в такава кутия. Купувам ги ей така за разнообразие и кеф. Факт е, че повечето хора ги купуват за да се запознаят с нови марки и според мен можеше да заложат на по-оригинална кутия от тази с Wooden spoon (визирам само Кибрит). За мен тази кутия не е коледна, а тип Jorgobe - проста колаборация с етикет "Коледа".

# 623
Аз бих пробвала продукти на Wooden spoon, даже си чаках тази кутия, но то пък нито един от набелязаните от мен продукти не е част от кутията. Ще чакам да видя дали няма да пуснат самите те някаква промоция до края на годината и вероятно тогава ще си взема някои неща.

Основно си бях харесала антицелулитното им олио, зимното масажно масло с камфор, серума за лице с безсмъртниче и серума за стимулиране растежа на косата. Ако някой има отзиви за тези продукти, може да ми пише на лични, ще се радвам.

# 624
На право им се чудя на тези с абонаментни всеки месец кремчета.
Очаквах от но една кутия нещо по различно от месечните все пак е празник.
Да ви питам тази маска как се ползва. Не намерих опътване колко време се седи с нея.

# 625
Това според мен се ползва като скраб, слагаш, търкаш, отмиваш. Аз питах преди време за черната маска. Тя предполагам стои на лицето известно време?

# 626
В хладилник не става съхранението на  еликсира на  Wooden Spoon, имам хладилник за козметика и там държа нещата които ползвам в момента, но този еликсир се втърди 😶  
А относно кой какво очаква от кутиите мисля, че така става, защото например аз взимам по няколко кутии месечно и нормално да се препокриват като продукти. Лично мен ме впечатли Hey Bea Box че три поредни кутии имаше продукт на Frudia от серията с боровинка и бяха крем, серум и тоник/тонер. Има и продукти като балсама на Apieu, който и от ChillSkin имам и сега от Hey Bea, но нормално като купувам по няколко кутии. 🙈  Аз  лично бих се радвала на прозрачен гел за вежди, или ако хванат марка няколко поредни кутии да има различни продукти и да стане комплект както дадох пример с Frudia, четка силиконова за маски също бих се зарадвала, спирала, ролер/гуа ша, ароматна свещ.

# 627
В хладилник не става съхранението на  еликсира на  Wooden Spoon, имам хладилник за козметика и там държа нещата които ползвам в момента, но този еликсир се втърди 😶  
Да, специално еликсира и от wooden spoon ми отговориха, че в хладилник се втърдява и няма нужда да се държи там. Докато го ползвах нямах проблеми, а го държах навън.

# 628
За мен кутиите трябва да предлагат комбинация от продукти, които са необходими, и такива, които иначе не бих си купила (масло за мигли, серум, скраб за скалп). Това и виждам в момента. И двете коледни кутии ми харесват, особено "пълнежа" на Кибрит (шоколада, пало санто и продукта на Океан Море) - при good box точно лакомствата, които попринцип предлагат, ми липсват. Вероятно няма да поръчам, просто защото нямам нужда от повечето продукти.

# 629
Няколко любопитни факта за кутията на GoodBox x Symbiosis. Ексфолиращият гел е със същата миризма, като аналогичният му другар от първата кутия на Avant, която много ми допадна за разлика от втората.  Единствената разлика в консистенцията, която виждам аз е, че в този на Symbiosis няма абразивни частици, докато в този на Avant има. Серумът на Symbiosis, е изключително воден, околоочният става.
Кремът обаче .... намазвам се, чудя се откъде ми е познат ... Миризмата му е почти същата като на парфюма J'adore на Dior. Направих грешката да сложа и слънцезащита и тогава се получи лющене, тип кир, което е от слънцезащитата, според мен, със сигурност.
Просто не се разбират съставките, което за мен е ОК. Все пак, никой не ме е бил през пръстите да слагам и слънцезащита ... Обаче, си държа на нея..просто няма да я комбинирам с тази серия.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 11:54 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт