Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 53 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Чаках до вчера Кибрит да разкрият коледната кутия, за да реша нея ли да купя, или Jorgobe.
Е, не съм най-голямата фенка на Wooden Spoon, половината продукти грам не ме интересуват, а е и 50 кинта кутията - изборът беше лесен.
Утре ще си взема Jorgobe-то от спиди, и мисля да поспра за няколко месеца, че се напълних с грижа за кожата.
Ще чакам да ми напишеш отзиви. Серума съм ползвала  и го харесах. Незнам за качеството и съставките не съм запозната дали са ок, но много ми допадна. Интересува ме маската как се ползва, как е дневния крем, дали лъщи и има кир ефект или седи като маска и дали щипе на очите мицералната вода?

# 646
Здравейте, някой който си е купил кутията на Кибрит/Saff може ли да ми каже с каква констистенция е тонера? Имам тонер купуван директно от Saff и е доста по-течен от този в кутията.

# 647
В момента ползвам трети тонер и един с друг не си приличат.
Струва ми се , че в началото са с по -течна консистенция а при отваряне се сгъстяват по малко.

# 648
Тъй като и аз забелязах същото и попитах директно Сафф.
Отговорът им:

Здравейте, винаги има разлика между различните партиди. Основната причина за цвета е шипковото масло То прави цвета по-коралов или по-розов.

# 649
При мен цвета е еднакъв. Може би и гъстотата варира в зависимост от ползваните масла при конкретната партида.
Няма драма, но ми стана интересно. Тонерът е хубав.

# 650
Белебокс тези дни щели да обявят коледната си кутия. Какво мислите, че ще има?

# 651
Напълно възможно е и коледната кутия на BelleBox да е най-добрата от всички откъм съдържание.

Някои от вас бяха много смели, заклеймиха кой каквото предложи, обаче никой не се обажда да изкоментира
пръчките за кадене в Кибрит, във възможно най-празничната кутия за годината. Да не забравим и изненадата - картичка.

Честито Ви казвам и дано сте по-добри през новата година.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 14:52 от vanya.pavlova

# 652
Не се коментират, защото са без коментар продукти 😂 На мен тези пръчки са ми малко като тамяна за къдене на Бъдни вечер. За картичката ако няма сложена някоя банкнота в нея не ми я хвали 😂😂 Макар, че на мен първоначално преди да прочета мненията тук ми заприлича на тефтер и ми си стори готино.

# 653
Здравейте да попитам някой знае ли какво е съдържанието на коледната кутия на лейди бокс?

# 654
Ох, и мен ме дразнят пръчките и картичката( само това се връзва с нещо, което можеш да споделиш с любим човек). Аз самата рисувам и се кефя на такива неща, но не и сложени в подобен тип кутия. Играчка за елхата щеше да е по-добре. Но пък още и се чудя на кутията. Еликсирът много ми хареса, а 195лв не мога да дам.

# 655
Ами сигурно си имат контекст тези пръчки, особено комбинирани със свещ. Топка, вместо картичка, щеше да е по-добре, със сигурност за Коледа. Факт е, че тази кутия си струва, най-вече, заради серума.

Просто идеята е, че сме по- склонни безцеремонно да се нахвърлим върху непознат, иначе на хората, които си даваме парите, можем да не им даваме предложения. А да си изразим мнението за какво си даваме парите, пък съвсем.

Предлагам да си вземем бележка, може и да не прикадим по случая. Relieved

# 656
Между другото имаше няколко коментара под поста на Кибрит с коледната кутия, които бяха, че не им допада кутията и са разочаровани.

Така като ви чета започвам да си мисля, че само мен не ме блазни този прословут серум 😀

# 657
Колаборацията им с Океан Море няма как да позволи да сложат нещо повече от картичка, или нещо, което е лесно да се направи в хиляди копия. Играчките им са ръчна изработка, вероятно отнема доста време да се направят. А и едва ли им излиза изгодно. Или кутията ще излезе по-скъпа, или те ще са работили за без пари.
Изобщо, малкият бизнес, особено, когато е ръчен труд, трудно ще си позволи да влезе в такава кутия с основен продукт.

# 658

MFB направи си сам 9. Всичко е пълноразмерно.

# 659
МФБ Направи си сам си я поръчвах само заради Керастаз и други професионални продукти за коса, но пък с тях наистина си заслужаваше, сега изобщо не ме блазби. Лейди бокс не са разкрили продукти от комедната кутия, само марки, но заради тях поръчах. Друга коледна за сега не ме интригува🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт