Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 53 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, има ли някой вече с впечатления от кутията на Кибрит с Jorgobe? Исках да попитам за крема- има ли аромат и какъв е, както и с каква консинстенция е? Ако може, да го сравните със серума с ниацинамид. Обожавам този серум и се чудя дали и крема е такъв- без аромат и без да утежнява.

# 661
Кремът го имам от миналогодишната им октомврийска кутия. Прекрасен овлажняващ крем, с много лек аромат, лека консистенция, бързо попива (имам смесена към нормална кожа).

# 662
Чаках до вчера Кибрит да разкрият коледната кутия, за да реша нея ли да купя, или Jorgobe.
Е, не съм най-голямата фенка на Wooden Spoon, половината продукти грам не ме интересуват, а е и 50 кинта кутията - изборът беше лесен.
Утре ще си взема Jorgobe-то от спиди, и мисля да поспра за няколко месеца, че се напълних с грижа за кожата.
Ще чакам да ми напишеш отзиви. Серума съм ползвала  и го харесах. Незнам за качеството и съставките не съм запозната дали са ок, но много ми допадна. Интересува ме маската как се ползва, как е дневния крем, дали лъщи и има кир ефект или седи като маска и дали щипе на очите мицералната вода?
Тези работи, уви, нататък ще ги отварям, че имам такива отворени продукти. Серума днес ползвах - на консистенция и попиване е супер, аромат няма, което също ми е супер на мен.
Да видим как ще го понесе кожата.

# 663
Това е кутията на "goodbox" за ноември.

# 664
  • София
Еее, малко прекаляват всички с балсамите за устни, но иначе ми харесва кутията. Моята е в Еконт.
Аз поръчах тяхната коледна.

# 665
Това е кутията на "goodbox" за ноември.

Дрезден душ гел ли е?
Terres какво е?
И също това отзад с помпата ме интересува какво е?
Благодаря.

# 666
Може ли и снимки с описанието на продуктите?

# 667
Благодаря за отзивите за кремът на Jorgobe ,поръчах кутията -серумът с ниацинамид го ползвам много от миналата година ,особено преди ретинола вечер ,а и тъкмо ми свърши корейският крем от предната кутия ,нямам търпение и за маската ,изобщо нищо няма да ми е излишно....

# 668
Качвам снимки с описанието

# 669
Ако някой се отказва от Goodbox, аз бих я взела. Блаходаря!

# 670
  • Варна
И аз с радост ще приютя някоя кутия на Goodbox, ако някой се откаже от нея.

# 671
Добре изглежда кутийката.

# 672
Кутията е хубава,бих ползвала всички продукти.

# 673
Много ми харесва кутията! Най-после измиващ продукт за лице, за който толкова мрънках (не че си нямам😀)
Поръчах я тази кутия преди да разкрият продукт, но ще си ползвам всичко с удоволствие. Пастата за зъби на тази марка съм ползвала и е много хубава.

# 674
Пробвах околоочния, страхотен е, попи мигноврно в сухия ми контур. И лосиона за ръце и тяло, не оставя мазен слой. Доволна съм,. Идеята за продукт за устна хигиена, макар и мостра, е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт