Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 53 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
@One* Аз не смятам, че това което се коментира в тази тема е негодувание. Всеки изразява своето мнение и впечатление за дадена кутия било то с цел да сподели, че нещо му харесва или не. Повтарящи се коментари има, защото в темата не коментира един човек, а доста повече изразяват мнението си. Вие също в момента сте изразили вашето, но по начин нападащ мненията на други хора.

# 586
Повечето тук не споделят мнение за даден продукт, а споделят че са затрупани с много козметика и това е след пускането на почти всяка кутия. Според мен доста хора в момента нямат нужда от козметика, а просто са се престрастили и търсят нещо, което нямат (причина да поръчат кутия).
Не мисля че коментарите ще са такива, ако имат нужда от козметика.

Някой знае ли кога ще разкрият други продукти в ноемврийската на "goodbox"?

# 587
Оставям кутията на GoodBox, Christmas Edition, от миналата година. Всеки сам може да прецени, какво се е променило за 12 месеца.

# 588
Да, както всеки споделя, така споделям и аз. Не виждам нападане във фрази като - "Не разбирам" и "Интересно ми е да видя предложения".
Наистина ми беше интересно какво е чуждото мнение за добра кутия. Ако не харесваш нещо и искаш различно съдържание, защо не дадеш алтернатива... Смятам и, че за хората, които стоят зад кутиите ще е много по-полезно.
Ако виждате коментара ми като нападане, съжалявам, но такова няма и не това е целта, а да надградим дискусията.

# 589
One* - мисля, че не разбирате няколко основни неща. По-важно е хората да кажат кое не им харесва, отколкото да ахкат от изненада.

Друго, което не разбирате е, че в тази група има хора, които не си купуват всеки месец само Кибрит, GoodBox, BelleBox и други ... а си купуват поне по две или три кутии на месец години наред.

Преди време, от всяка кутия, можеше да се очаква нещо определено и си носеше духа на бранда, развил кутията. И някак си, бяха далеч по-разнообразни.

Към днешна дата, повечето кутии са толкова еднотипни, че няма накъде. Вие поискахте, да се даде алтернатива за нещо, друго, обаче да е без скрънчи или канчета, или подобни.

Кажете какво Ви харесва на вас или направо пишете на бранда, предлагащ кутията. Всеки месец, има анкети. Аз попълвах няколко пъти такива.

Когато от брандовете видят, че на хората са им писнали серуми, може и да спрат да ги предлагат. Ние не можем да сключим договорите за изпълнение, вместо тях.

И особено, когато продажбите им намалеят, ще се интересуват, защо така е станало, а няма да ги вълнува кой ахка и охка. Тогава, ще имате интерес вие, кутиите може да станат по-интересни и да възвърнат предишния си дух.

# 590
Няма такова нещо като "да върнат предишния си дух" - има пренаситен пазар и отегчени клиенти... Пазара в България е отчайващо малък, големите брандове нямат интерес към нас и тези кутии функционират по коренно различен начин отколкото в чужбина. Тук кутиите се правят от прекупвачи, там кутиите са маркетинг за брандовете. На никой тук не му пука за клиентите, всеки гледа да купи стока тънко... И така, вие си попълвайте анкетите, ако имате време за губене...

# 591
И аз мисля да пропусна GoodBox. Вчера пренареждах и сортирах козметика и имам доста голям запас. Следя ги, но надали ще взема предвид какво имам или трябва нещо супер да ме изкуши. Сега и малко мнение да дам: крема на Nini се разбра с кожата ми и много ми допадна, миризмата не е силна и не е чак толкова неприятна. На мен ми мирише на билки и нещо естествено Grinning  Слънцезащитата и очния на Dr Derm също ми харесаха, не оставя лепкав или бял слой и най-важното не ми омазнява допълнително лицето. Този прочут серум на Wooden Spoon не ми допада, имам чувството че с зехтин се мажа и нещо и разлика не виждам, ама го ползвам де. Преди да започна крема на Nini ползвах Ecooking нощен и дневен крем от  PickNDazzle,като имах абонамент, и бях очарована от тях. Дори си взех измивния гел ( аромата е гаден) и кремче 24ч което е с помпичка и го държа в дамската чанта. Само заради Teez и Ecooking по нататък бих си подновила абонамента.

# 592
Кибрит- 54.90
Скъпичка ми идва, но я поръчах. Само тя ще е през декември.

# 593
Пас съм с този Кибрит, не ми харесва изобщо 😟

# 594
Поне за Кибрит няма да харча пари, това стана ясно. 🤣

# 595
Някой да търси Кибрит/Саф ?

# 596
Кибрит няма да имат редовна кутия за Декември?

# 597
Няма да имат. Ползвали ли сте някои от другите продукти на wooden spoon? На мен majestic drop ми хареса, но другите са ми непознати.

# 598
Не ми харесва Кибрит. Пълнеж е само.

Krystall аз бих взела една Кибрит/Саф

# 599

Да, това ще е последната кутия за тази година.
Ще я оставя без коментар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт