Абонаментни кутии в България - Тема 19

• 53 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Тязи кутия ми излезе преди малко като реклама във Фейсбук. Дали някой си я поръча?

# 676
Току що си я поръчах дано да бъда приятно изненадана!

# 677
Не знам тук от вас има ли дами използващи продуктите на C.L.L.C , но в момента има тяхна промоционална кутия, която с код излиза 109лв. а продуктите в нея са доста примамващи.
Аз поръчах нея.

# 678

Моля, качете съдържанието, когато пристигне. Много ми е любопитна.

# 679

Моля, качете съдържанието, когато пристигне. Много ми е любопитна.
добре😉

# 680
Аз бих искала да се откажа от Good box-a з защото този път нищо няма да ползвам. Ако някоя от вас я иска, мога да я пренасоча. 😊

# 681
  • Варна
💕 SNEAK PEEK 💕 През Декември в BelleBox ще откриеш ПЕТ вълнуващи продукта на стойност 397 лв., твои само за 24.99 лв. 🎉 Очаквай вълнуващата веган и cruelty-free палитра със сенки за очи Natural Matte Eyeshadow Palette на @bellapierreofficial на стойност 57 лв., чиито четири нюанса са перфектни не само за семпъл ежедневен или вечерен грим, но и за основа за по-екстравагантна, блестяща визия 😍
Бъди готова да се поглезиш и със стягащия и повдигащ серум за гърди Breast Firming Serum на @YABE на стойност 68 лв., обогатен със съставки като Витамин Е и хиалуронова киселина, който стимулира производството на колаген, защитава, хидратира, повишава еластичността, тонизира и подобрява цялостния вид на кожата в тази красива зона 💖
#SpoilerAlert🚨 Освен горните две изкушения в декемврийската BelleBox ще откриеш и 👇
✨ Изключително луксозна веган и cruelty-free грижа за лице на стойност 220 лв.
🍊 Сертифицирано Cosmos Natural изкушение за тяло с Витамин С в огромна разфасовка, така че дълго време да се наслаждаваш на неустоимия му портокалов аромат
🌿 Детоксикиращ веган продукт, с който да поглезиш най-деликатната зона на лицето си
🚚 Кутиите тръгват към Belles на 30.11.
Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през Декември ❄️

# 682
Тази палитра на Белапиер е кафявата,която мисля, че бяха пуснали в друга абонаментна кутия,по спомени май в My full box

# 683
Тази палитра на Белапиер е кафявата,която мисля, че бяха пуснали в друга абонаментна кутия,по спомени май в My full box
Не, тази май е матова.

# 684
  • София
Палитрата е тази https://www.bellapierre.com/eu/natural-matte-eyeshadow-palette.html

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 01:32 от Vesika

# 685
Аз поръчах тази на pick and dazzle ,понеже миналогодишната за черния петък много ми се хареса.Сега пък се чудя за тази на Belle,кажете палитрата заслужава ли си,ако имате впечатления?

# 686
До сега не съм се абонирала за нито една от кутиите може ли препоръки към коя да направя абонамент!!!

# 687
Някой получи ли кутията на Pick and Dazzle за черен петък? И знаете ли до кога може да се поръча?

# 688
Някой получи ли кутията на Pick and Dazzle за черен петък? И знаете ли до кога може да се поръча?
Поръчах я и в понеделник ще бъде в офиса мисля че днес също може да я поръчате

# 689
Поръчах я и в понеделник ще бъде в офиса мисля че днес също може да я поръчате

Надявах се да видя какво има и евентуално тогава да поръчам🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт