КАУФЛАНД - тема 51

• 60 032
  • 882
  •   1
Отговори
# 255
Някой питаше за керамичните тавички -ето малко фото инфо
Скрит текст:

Разпъната дланта ми е 20см, размер на тавичката 22,5, но от дръжка до дръжка

Подходящи са за миялна,  микровълнова и фурна

# 256
Това по моите разбирания е тавичка от кухня за кукли.

# 257
С тия скъпи продукти, така ще готвим вече Joy

Чинията ми е по-голяма от тази тавичка..Satisfied.

# 258
С тези размери са екстра за директно сервиране на масата порция за всеки. Ама забравих цената, сигурно не е бюджетно да купиш поне 6-8.

# 259
  • София
Чинията ми е по-голяма от тази тавичка..Satisfied.
Точно де! Една тавичка = една порция. Затова ги продават в комплект. Joy

# 260
  • Пловдив
Значи, тия им картончета да много ценни явно ги раздават както си решат. Жената пред мен беше с детето си и купиха паста балкан , още 2-3 неща и хоп- заповядайте 2 картончета.
Моята сметка беше 29.99. лека вечер и толкова!
Питам : при каква сума се дава картонче?
Тя: при 30 лв.
Не, че ще спечеля ама някак си.. не е хубава тая работа

Петък и на нас същото ни се случи е почти-минаваме си айде сметка 24лв-да не повярва човек,че толкова малко. Още не е приключил с нас и подава картонче на детенцето зад нас които имаха 1 стек кенчета бира на лентата само. На нас само вика над 30лв картонче и довиждане. То 1 път от Кауфланд не сме спечелили,но все пак това дете не е тръгнало да реве или нещо. Много така ги дават а на познати сигурно по цяло тесте-както е било и при други томболи.

# 261
Благодаря ти, много са ми нюню, и няма да се ядосвам че не съм ходила до kaufland : ))

# 262
Кой взел бяла Фамилия...взел. 🤣 Даже и ароматизирана нямаше днес, нито 1 опаковка! 😄
Днес минах с 2 консерви риба и 2 закуски с кленов сироп на каса и после беж при конкурентите Лидъл за още малко неща...😁
Да ви кажа, реших да пробвам дали вместо да разхождам артикулите до сканиращите машинки ще мине номера и със снимка от телефона и снимах няколко артикула. Минават си идеално артикулите и се вижда цената, да знаете! 😃 Не знам как не съм се сетила по-рано...

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 22:30 от dolce miele

# 263
Долче, много си изобретателна! 😎 Това покрай снимките на баркодовете от другата тема сигурно. 🤪

# 264
Ей, гениална си, ей Simple Smile

# 265
Соул, изобщо не се сетих за другата тема и коментираното там 😅 Просто исках да проверя дали има намаление един доста обемист артикул, труден за носене до сканиращата машинка...и ми хрумна да снимам баркода му. Идеално става ☺

# 266
Който пазарил, пазарил. От четвъртък само по малките магазинчета.

# 267
Какво означава това? Аз разбрах, че може да се пазарува в магазини над 300 кв. м...

# 268
Който пазарил, пазарил. От четвъртък само по малките магазинчета.

За хранителните не важи това.

# 269
Това видях аз...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт