КАУФЛАНД - тема 51

• 60 017
  • 882
  •   1
Отговори
# 240
Пийкок, включи и малко яйца 😃
И яйца взех ама ме хвана срам да си призная Wink

# 241
Зехтинът от брошурата хубав ли е, с какъв вкус е, по-горчив или по-мек?
Хубав пазар направих, но не можах да взема всичко, за което бях отишла.
Ще ходя пак за маслини, но цяла тенекия. На щанда с обслужване в нашия филиал много обичат да разстилат маслините с ръка или да бъркат в купчината. А не съм забелязала да си сменят ръкавиците, преди да пипат храната.

# 242
Много "хигиенично" разстилане...🙄
Аз си взех от тоалетното мляко Бевола...То, тоникът и мицеларната вода са с нови опаковки. Имате ли впечатления от тоалетното мляко? Надявам се да не е мазно и да не щипе на очите...🤔 Новите опаковки са с капачки (за мен са по-удобни от този тип, отколкото с помпичка или с push капачка).

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 21:10 от dolce miele

# 243
  • На изток от Ада
Ходих за завивки те вчера имаше една отворена много шарена. Днес не, от големите 3 цвята. От малките много но само един десен.

# 244
Ще ходя пак за маслини, но цяла тенекия. На щанда с обслужване в нашия филиал много обичат да разстилат маслините с ръка или да бъркат в купчината. А не съм забелязала да си сменят ръкавиците, преди да пипат храната.
Кои маслини ти харесват толкова, че ще взимаш цяла тенекия?

# 245
Ако човек се запознае с хигиенните практики, може и да откаже храната завинаги. Close Затова не си падам по насипни храни.

Долче, и аз домъкнах фамилния пакет. Laughing

# 246
Да не разбивам надежди на пух и прах, но и опакованите храни няма гаранция как са приготвени, пакетирани и т. н. Майка ми е работила едно време в комбинат, на младини, и все ми казва "По-добре да не знаеш как работят някои хора...какво ли не съм видяла." 😄🤪
Соул, друго си е с бялата Фамилия 😄 Този път ми се стори някак по-плътна...или пък "заместителят" е бил твърде тънък, знам ли...чак бях отвикнала на такава плътност последните няколко дни (прецаках се с някаква опаковка, за щастие само 4 ролки беше, дори сгъната на 2 пласта е по-тънка от Фамилията)...😆

# 247
Оу, за гаранция дума да няма, но според микробиологията храната ще се самообеззарази, ако престои по-дълго без да й се привнасят микроби. А насипната я пиполчат, а след час ще я ядеш. Насипните маслини мия вкъщи, без друго толкова сол не ми понася.

# 248
И аз измивам маслините, но някои неща не подлежат на измиване...Затова повечето ги избягвам обичайно. Насипно купувам предимно неща които могат да се мият, готвят, затоплят...

# 249
Кои маслини ти харесват толкова, че ще взимаш цяла тенекия?
Купувам цяла тенекия не защото ми харесват, а заради факта, че е запечатана и персоналът не може да бърка в нея.

# 250
Колко килограма маслини е една тенекия?

# 251
  • Пловдив
Колко килограма маслини е една тенекия?
от кръглите ако е е 2,5кг нето.

# 252
И аз се отчетох вчера с един пакет тоалетна хартия бяла Фамилия, винаги такава вземам. Сега гледам е с бамбук, предишната бяла Фамилия, която съм купувала пише памук. Имам още малко останала от предно зареждане и от опаковката гледам.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 09:10 от dani-ela-80

# 253
Да, стори ми се и на мен, че ги нямаше тези зелените картинки преди... ☺

# 254
Значи, тия им картончета да много ценни явно ги раздават както си решат. Жената пред мен беше с детето си и купиха паста балкан , още 2-3 неща и хоп- заповядайте 2 картончета.
Моята сметка беше 29.99. лека вечер и толкова!
Питам : при каква сума се дава картонче?
Тя: при 30 лв.
Не, че ще спечеля ама някак си.. не е хубава тая работа

Общи условия

Активация на акаунт