КАУФЛАНД - тема 51

• 60 012
  • 882
  •   1
Отговори
# 225
Тавичките изглеждат добре! Някой може ли да каже до колко градуса издържат, че преди си бях харесала едни други, но бяха само до 180.

# 226
  • Карлово
Нямам против приятните изненади на каса. Спирализаторът, намален 50% на 9.99, на мен ми излезе 4.75 на каса. Smiley
Простете за невежеството, какво е "спирализатор"?

# 227
Ренде, което реже продуктите на спирали. На последните страници го коментирахме, имаше и снимка.

# 228
  • Карлово
Аха, спомних си. Благодаря.

# 229
Здравейте, имате ли мнение за тези обувчици и ботуши?

извинявайте, къде в брошурата го има това, гледам в сайта и не ги намирам

# 230

стр.43  долу вдясно

# 231
  • Mostly in my mind
Тавичките изглеждат добре! Някой може ли да каже до колко градуса издържат, че преди си бях харесала едни други, но бяха само до 180.
Мисля, че беше до 220 или 240.

# 232

43 страница

# 233
  • София
Днес, всичко на Брио на цени от миналата седмица, но с бял етикет. Само на малкият уок тиган седеше червен етикет.

# 234
Малките керамични тавички бихте ли ги сложили в гореща фурна, някой пробвал ли е?

# 235
  • в сърцата на децата <3
Малките керамични тавички бихте ли ги сложили в гореща фурна, някой пробвал ли е?
От предишна промоция - издържат. Но след няколко такива изпълнения ГЛАНЦЪТ вътре (по дъното) се напука. Здрава е иначе, не е спукана да капе/тече, но визуално ме дразни и съм я оставила за лазаня само

# 236
Благодаря. Харесвам керамика, но заради този проблем се налага да нарушавам рецептите и да не слагам печивата в предварително загрята фурна.

# 237
Успях да взема обувките, много са симпатични и топлички. Само че от ботушите за момиче нямаше нито един чифт... Grinning

# 238
Ох, за обувките и аз се замислих, че да топлички.
Иначе на единия Кауфланд имаше размера ботуши за моето ама като бръкнах вътре ( което по принцип никога не правя ) и усетих, че стелката е набрана и така залепена. И двата чифта бяха така и не взех. В другия Кауфланд имаше само едни ботуши останали и само едни вътрешно обувки и те точно като за моето дете. Та обзаведох го Wink
Пилешкото много евтино беше. Та, утре бутчета, в сряда - крила Wink ако не закукуригам до петък ще е чудо.

# 239
Пийкок, включи и малко яйца 😃
Да не ме мислите, взех бяла тоалетна хартия Фамилия...като всеки втори или трети човек в магазина 😄

Общи условия

Активация на акаунт