КАУФЛАНД - тема 51

• 60 002
  • 882
  •   2
Отговори
# 210
Тези керамични тавички дали стават за миялна?

# 211
Абе...не е случайно, че понякога пускат на промо цена само ароматизирани...уж с бонус аромат, но за мен са по-тънки от този вид, а и ароматът не ми е бонус, ами точно обратното 😀
Скрит текст:
Винаги ми причиняват разни дискомфорти като лек сърбеж или течение, дори и да не е веднага, то след около седмица или две се започва...И толкова са леки тези дискомфорти, особено отначало, че ми отне доста време да се усетя. Когато се наложи да използвам ароматизирана тоалетна хартия, използвам я от обратната страна и е една идея по-добре. И пак, гледам да е ограничено във времето, преди да са се проявили "страничните ефекти". Като започна да използвам след това бяла т. х. веднага всичко се нормализира. Аз съм така и с почти всички ароматизирани превръзки, ежедневни или дамски...

# 212
  • Mostly in my mind
Тези керамични тавички дали стават за миялна?
Да, пише, че стават!

# 213
Няма как да ходя да ви снимам вц-хартията, ама наистина е дебела. Нищо чудно да има различни партиди.
Не си мислете, че искам да им правя реклама, ама си е баш дебела тая у дома.

# 214
Със сигурност има различни партиди. Тези на промо и с много бройки са по-кофти. Установих го и с Фамилия тази седмица.

# 215
Бялата Фамилия, дори и в промо опаковка и на промо цена, пак ми е най-предпочитаната нато качество/цена. А на редовна цена в по-малките пакети може и по-хубава да е. Взимали сме, но не си спомням колко по-хубава е била...

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 02:00 от dolce miele

# 216
По-добре от промото, Долче. Не само заради цената. По-трудно минава през канализацията тази на по-висока цена, по-плътна и здрава е. Така че готви се за утре. И аз така. Simple Smile

# 217
Aaa...за канализацията ми е важно 😃 Аз още вчера късно вечер се оглеждах дали не са я заредили, че понякога се случва в събота или неделя...не бяха. Готвя се за утре, откога я чакам... 🙂

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 21:59 от dolce miele

# 218
Долче Миеле, относно скрития текст - и аз съм така. Накрая, след 1000 проби и грешки се спрях на бяла Фамилия за тоалетна хартия и превръзки от собствената марка на Лидл. Смениха зелените Сиемпре с пеперудата с нови. Тия сините стават.

Кауфланд са пуснали тяхната марка превръзки. Ползвали ли сте?
Търся да не дразнят лигавицата, ако може да са тънки, единично опаковани и с крилца, памучни.

# 219
Зуки, пробвах преди от Кауфланд някакви дамски превръзки "Solena", ако не се лъжа...те май не ми допаднаха, но не помня защо. Използвам ежедневните на Бевола, 55 броя, те са ми ок за ежедневни. Дамски превръзки най-често на Everyday, но избирам от тези без аромат. От Кауфланд ги купувам, често ги намаляват.
Да ви кажа, ел. острилката за моливи е перфектна! Няма такъв кеф, за секунди остри идеално! 😃

# 220
  • Бургас
Да ви кажа, ел. острилката за моливи е перфектна! Няма такъв кеф, за секунди остри идеално! 😃
През коя седмица я имаше?

# 221
Мисля през август месец, заедно с ученическите неща. При нас още има останали ученически артикули и на някои цените са им намалени. Вероятно почти навсякъде има останали бройки..

# 222
Здравейте, имате ли мнение за тези обувчици и ботуши?

# 223
  • в сърцата на децата <3
Пловдив Кф 4 Скобелева майка имаше от бялата (неароматизирана) тоалетна хартия.

# 224
Здравейте, имате ли мнение за тези обувчици и ботуши?

Моето дете изкара цяла зима с техни ботуши. Сега пак ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт