КАУФЛАНД - тема 51

• 59 986
  • 882
  •   1
Отговори
# 195
  • Карлово
Много разсеяно действат с брошурите. Мен ме объркаха с един хляб тази седмица. Снимката не съответства, после се чудех след каса защо толкова скъпо идва.

Кюнефето е пародия на кюнефе - с обезсолено сирене и маргарин. Освен това, не е сготвено, ами ти трябва да си го донаправиш (което може би е плюс). Тази цена за тези съставки, мерси. Естествено, че не го купих.
А къде беше, аз се оглеждах, но не го видях.
Също и кашкавал на конци исках да видя, но не успях.

# 196
Замразена е, във фризерите, до рибните пръчици, срещу зеленчуците.

Сирене на конци - при сирена и кашкавали, там към млякото.

Поне при нас са на тези места.

# 197
  • Карлово
Благодаря, точно там търсих, доста се повъртях като обран евреин, но не намерих. Опитах да питам служител вече при касите мернах един, който редеше сладоледи, но нещо ми измрънка и аз си отидох. Може в нашия К да не е имало.

# 198
Малива само ароматизирана ли е? Взехме веднъж, имах чувството, че никога няма да свърши (но аз съм така по принцип с всички ароматизирани😄)...
Звънче, май има Луксика в нашия Кауфланд. Поне има една шарена, с доста забелязващи се ролки. 🙂
В ДМ и Лили никога не съм се сещала да проверявам дали си имат техни марки тоалетна хартия. 😃
Добре е пресата за коса (като за моята коса, на 170 и 190 градуса пробвах, има до 230 иначе опция). Бързо загрява и бързо се охлажда.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 15:05 от dolce miele

# 199
Малива само ароматизирана ли е? Взехме веднъж, имах чувството, че никога няма да свърши ...

Аз пък точно обратното - имах чувството, че докато сложа ролката, и е свършила. Simple Smile
Несполучлив опит да имитират Милде. Визията да, но хартията е супер тънка.

# 200
  • Русе
Долче, ДМ-ската т.х. е хубава, но 5 или 6 пластовата(не помня колко пласта беше). Другата не си струва парите.
Аз все пак ще ида другата седмица за кафе в Кауфланд. На Метро нямаше. Всъщност имаше кашони, но нямаше служител, който да ги смъкне.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 15:15 от viki_1974

# 201
  • Mostly in my mind
Тъкмо се връщам от К. Наредили ей тези хубави мини тавички, но без цени. "От утре са на промоция, днес са по-скъпи."

Аз така малко подозрително погледнах служителката и въпреки това си взех един комплект от 2 броя да ми ги чукнат на касата, за да се убедя лично. Понеже в каталога пише 9.99. Но не пише, че това е  намалена цена. Отивам на каса. Обажда се тел, чуква баркода, цена- 8.99 Grinning та днес са по-евтини да знаете.

Ей тази серия смятам, че ще бъде качествена. Няма BPOA 

# 202
Искам подобни мини съдове за печене, но май не влизат една в друга "тавичките" и все се отказвам...

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 14:58 от dolce miele

# 203
Нямам против приятните изненади на каса. Спирализаторът, намален 50% на 9.99, на мен ми излезе 4.75 на каса. Smiley

# 204
Разни находки ги проверявам на скенерите из магазина, обикновено работят, за разлика от тия във Фантастико.

Пак ще се пробвам за олекотена завивка другата седмица щото, нали, на мен десенът ми е важен Rolling EyesJoy

# 205
  • Mostly in my mind
Даже не знаех, че има такива скенери. Къде се намират, как изглеждат?

# 206
Малива само ароматизирана ли е? Взехме веднъж, имах чувството, че никога няма да свърши ...

Аз пък точно обратното - имах чувството, че докато сложа ролката, и е свършила. Simple Smile
Несполучлив опит да имитират Милде. Визията да, но хартията е супер тънка.

То пък милдето била дебела ли? Grinning
Същия тънкяж и тя.
Дебела е санитекс..тя като картон. Милдето Свинявай, ама си е тъничка и прозирна.

Долче, какво ме питаш...само ароматизирана? Това ли питаш...
Да, мирише си доволно.
Защо само? Друго кво...?

# 207
Закачени са на едно-две места по стените. В Слатина имаше отстрани до зеленчуците, в друг К съм намирала покрай тетрадките и канцеларията. И в Лидл има обичайно поне по един, слага се продукта под него, за да хване баркода.

# 208
Тета, за Маливата питах...дали има и бяла или е само с аромат...😀 И на мен Милдето ми се струва "тънкяж"...
Нямам против приятните изненади на каса. Спирализаторът, намален 50% на 9.99, на мен ми излезе 4.75 на каса. Smiley
Ха честито 😀 Да споделиш после доволна ли си, защото хубаво го похвалих този уред ☺
И аз искам завивка заради десена...И завивка ми трябва, но не толкова спешно, че да взема някакъв друг компромисен десен 🤪

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 15:46 от dolce miele

# 209
А, не знам. От лидл я грабнахме, такава имаше само там.

Общи условия

Активация на акаунт