КАУФЛАНД - тема 51

• 59 978
  • 882
  •   1
Отговори
# 180
Феникс, ние минахме през един строителен хипермаркет, мм влезе и излезе, било ад.
Аз се опитвам да напазарувам преди Коледа, че знаем какво чудо е тогава, а миналата година карах онлайн, удобно е.
Но сега като махнаха Фудпанда, през която поръчвах от Кауфланд, нещо с това Глово не можем да се разберем.

# 181
Феникс, ние минахме през един строителен хипермаркет, мм влезе и излезе, било ад.
Аз се опитвам да напазарувам преди Коледа, че знаем какво чудо е тогава, или пък онлайн.
В Практикер беше ад на квадрат. До Лидл даже не отидох

# 182
Събота. Дъждовен ден. Не знам как очаквате да е празно. Ми няма да е...всичкото народ натам се е юрнал. Нормално. И предвидимо.

За спокойно..в работно време през седмицата.

# 183
Има къде да се паркира сега на нашите Кауфланд и Лидъл 😀
Върнах пресата от 9,90 лв и си взех тази от 20,90 лв. И другата вършеше работа за приглаждане на относително права коса, но тази е керамична и с регулиране на температурата и леко по-дълги плочи. На другата реално цената си и' е 10 лева...за характеристиките които има. 🙂 Предпоследна бройка взех...

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 21:56 от dolce miele

# 184
Протекторите за матрак дето продават, всички ли са някакви шумолящи?

# 185
Забравих да кажа. От кафемашините имаше останали само...празни кашони! 🤨 Исках да ги видя поне...Нямаше и тигани за палачинки- пак само подвеждащи кашони- а вътре някакви тави или буркани...Поне се върнах да взема една парочистачка, че нашата тъкмо се развали (друга марка, цвят и стара, но с подобна визия горе-долу)...Все пак, има 3 г гаранция, дано да върши прилична работа за парите си. И една електрическа острилка за моливи взех за около 6,70 лв, реших, че е крайно време. 🙂
Още намалени дайкон и зелени чушки, свински дроб.
П. С. Чудя се...всички хора ли постоянно правят палачинки или постоянно трошат тиганите си за палачинки? 😆

# 186
  • Русе
Два дни ми се налага да ходя до магазина. Няма къде да се спре! Няма. Пресичаме на пешеходната пътека на паркинга, от 3те ни страни коли и бибиткат че им пречим. Вътре- ад. По Коледа не ми се мисли какво ще е .
Ако ходиш в магазина на Липник и мен ми направи впечатление, че тази седмица всяка вечер паркингът е пълен.
Е, напъвах се да си харесам нещо от новата брошура, два пъти я разгледах. Само лимони и Лаваца на зърна. Но тъй като утре ще минем през Метро за филтри за бутилката на Аквафор, видях, че и там Лавацата е на същата цена и ще си я купя. Селпак там е на 14,50 лв. И от нея ще взема.
Моята класация на т.х. е: 1. Селпак; 2. Папиа, 3. Фамилия.
Долче, не знам кои скъпи визираш, но например Цева отдавна е много назад в класацията ми. А беше време, когато само нея признавах. Милде е парфюмирана и поради това не я купувам. Лидълската с овцата и тя е боклук.

# 187
Вики, визирам Милде и като цяло тези които (дори на промо цени и в промо опаковки) идват по-скъпи от Фамилия. Просто не съм склонна точно за това да харча повече след като Фамилия ме устройва идеално като качество/цена. Взимали сме и Селпак, за Папиа не съм сигурна...Овцата от Лидъл дори не сме пробвали, Милде само на гости като съм била съм си направила извод, че не ми харесва, Цева също не сме пробвали. Веднъж в един манастир като бяхме имаше много хубава тоалетна хартия...така и не я разпознах каква марка е. Но нито една от споменатите дотук не беше, сигурна съм...
А, днес видях промо опаковка с бяла Емека. Зачудих се дали е хубава, пробвали сме само ароматизираната им...Имам чувството, че ароматизираните тоалетни хартии са някак...по-тънки и "лигави".

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 01:02 от dolce miele

# 188
Емека взехме веднъж и няма да повторя, тънка е.
А Papia съм я кръстила непотъващата, и от нея не повтарям.

# 189
  • софия
За мен най-добрата ТХ е на luxica.
Скрит текст:
Не знам дали има в К. Цената ѝ е малко по-висока, но няма нищо общо с масово и постоянно промотираните останали марки.
Скрит текст:
Купувам я от Фантастико, Елитис или Хит. На промоция, по спомен, е около 6 лв., но ролките са големи, плътни и се ползва дълго време.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 08:03 от zvаnchе

# 190
Пробвала съм я, но нещо в къщи не ми идва достатъчно икономична, та да и оправдая цената. 😁

# 191
  • Сливен
ТХ на ДМ е много добра ,но е доста скъпа.

# 192
Perfex Deluxe харесваме вкъщи, периодично пускат 2 на цената на 1 във Фантастико.

# 193
И аз като Долче не съм склонна да инвестирам в т.х., че да е най-фантастичната произведена. Smiley Предпочитам да дам парите за друго. Бяла Фамилия ми е перфектна.

# 194
Някаква Малива взехме последно на промо, 40 ролки. Ми тя като Милдето..лилава, мирише ...същата Joy
Само дето е по-евтинка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт