КАУФЛАНД - тема 51

• 59 965
  • 882
  •   1
Отговори
# 165
Ей, четката за лице Триза пак е намалена от 70 лв на 30 лв. 🤣 (не пише да е презареждаща се)

Оправиха ми настроението с тоалетната хартия, много и' се зарадвах. 😃

# 166
Какво ще кажете за тези тигани от кован алуминий?🤔

# 167
Чудя й се на тази тоалетна хартия, дали да не я пробвам. До сега не съм взимала на Фамилия.

# 168
Докато дочакам този промо пакет т.х., взех малък от 4 ролки. Определено има разлика в качеството (а също и в цената)...но това си го знаем, за почти всички продукти е така. Сега ще взема от големия, все пак.

Четката за лице не е с презареждане, иначе снимат и зарядната станция. Преди пишеха, че е на батерии тази, сега са си го спестили. Препоръчително според Триза е главата да се сменя на 3 месеца, а нова глава е 15 лв. Това прави четката "златна".

Леми, по-добре си вземи стомана с незалепващо покритие, не алуминий. Така дори и да надраскаш покритието, няма да готвиш въру алуминиева основа. За чугуна знаеш как стоят нещата. Simple Smile

# 169
Да, така е за четката, щяха да го напишат иначе или да снимат...Не знам дали в Кауфланд и резервната глава не е 30 вместо 15 лв...😆
Ние друга тоалетна хартия не харесваме, само бяла Фамилия. Качеството и' спрямо промо цената ни устройва. От по-скъпите тоалетни хартии може и да има някоя която бихме харесали, но ми е неоправдано скъп такъв разход за нашето домакинство. Малката изобщо не пести тоалетната хартия, с още по-плътна най-много да задръсти тоалетната...😃

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 14:28 от dolce miele

# 170
Аз на българския пазар по-добро съотношение цена/качество не съм намерила. Това, че не запушва канализацията, си е сериозен плюс също. Simple Smile

# 171
Някои предпочитат ароматизираната (хем да им ароматизира помещението), но ние не харесваме никакви хартии с аромат. А и си имаме мини спрей-ароматизатор който се използва само при необходимост.

# 172
В последно време и ние сме най-често на Фамилия, само нея и Селпак харесвам.

# 173
В брошурата -50% са снимали другата преса която е 21 лв (с керамичното покритие, тя е черна), а не тази от 11 лв (нейните плочи са незалепващи и са светъл цвят)! Чудех се кое и' е различното и чак сега като погледнах брошурата забелязах. 🙂

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 15:19 от dolce miele

# 174
Много разсеяно действат с брошурите. Мен ме объркаха с един хляб тази седмица. Снимката не съответства, после се чудех след каса защо толкова скъпо идва.

Кюнефето е пародия на кюнефе - с обезсолено сирене и маргарин. Освен това, не е сготвено, ами ти трябва да си го донаправиш (което може би е плюс). Тази цена за тези съставки, мерси. Естествено, че не го купих.

# 175
В последно време и ние сме най-често на Фамилия, само нея и Селпак харесвам.
Значи смело да купувам Фамилия, защото и ние сме на Селпак и ни харесва.

# 176
Селпак е още по-хубава (бялата), но цената е една идея нагоре. Иначе и аз харесвам и двете. И кухненските ролки на двете марки също.

# 177
Да, Селпак е по-хубава, но и цената също. А напоследък не я виждам на промо в Кауфланд. Бялата, без мирис взимам аз.

# 178
Два дни ми се налага да ходя до магазина. Няма къде да се спре! Няма. Пресичаме на пешеходната пътека на паркинга, от 3те ни страни коли и бибиткат че им пречим. Вътре- ад. По Коледа не ми се мисли какво ще е .

# 179
  • в сърцата на децата <3
Уоу! Миналия ден нямаше значителни струпвания, но пък и аз пазарувам умишлено в непопулярни часове и дни. Тоалетната хартия и ние я харесваме, но взимам ароматизирана. Май нищо съществено не си харесах от новата брошура...

Общи условия

Активация на акаунт